Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
За по-големичките

# 646
  • Провинция
Момичета,добро неделно утро... Hug
Айде по едно кафенце и от мен,че до сега не съм "черпила" за "Добро утро"

# 647
  • София
Имаше ли среща  newsm78 Калин вчера спа три часа  #Crazy точно по това време  Mr. Green

# 648
  • София
Хайде на срещатаааааа, днес, неделя, от 11 ч., Гуди вече пази маса в ПАРФЕ-то Mr. Green

# 649
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing явно много ми се е ходило на среща, че прочетох и това, дето го няма написано  Blush

среща имА, в неделя, от 11 и присъстваха обичайните заподозрени  Whistling, сутрешното кафепиене плавно прерастна в обедно такова, а след това в разходчица. Hug
Убава работа е слънчицето  Whistling

# 650
Здравейте,момичета, за съжаление пропускаме срещите, защото и ние спим по това време, а и обикновено през почивните дни сме семейно. Добре, че спря вятъра. Усмихнат ден на всички

# 651
  • София
Здравейте от най-големите хаймани в града  Mr. Green Уважихме срещата, па и разходката след това, доразходихме се самосиндикално и следобед излязохме пак  Whistling

Искам да се пУФаля, че упражнението с пюретата Сънвал (немски, БИО) и Биомагазина (в комплекс Черно и Бяло) премина повече от успешно. Доставиха ги прилично бързо (като за първа поръчка) - няма седмица, при това цените са повече от приемливи - само 0,19 лв. по-скъпо от Вис Виталис (където най-евтино съм виждала тази марка). За пример, 190 гр. плодове или зеленчуци (без месо), плодова каша: 1,98 лв., 220 гр. зеленчуци с просо, зеленчуци с макарони, плодове с мюсли: 2,38 лв. Аз съм много доволна и скоро пак ще си поръчам. В магазина съм оставила каталог  Peace Имат и сокове, каши, пюрета с месо, вкл. "чисто" (концентрат) и серия за алергични бебчета  Peace

Освен това в будката до входа на ресторант Дунав обещаха другата седмица да получат детски солети - много ми ги похвалиха в една друга тема, били почти без сол и т.н. Реших, че солетите са приемливото зло... поне не са чипс...

ЕДИТ: Гуди
, в сухарите Голдис има захар и какво ли още не. Твоите думи ме обнадеждиха, че може нещо промяна да има, но, уви, няма  Tired

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 21:51 от зелено човече

# 652
Детски солети има в магазин Мирела  Peace

# 653
  • До сърцето...
Аз отдавна давам зор за фотоотчет на мамините срещи, та да дам тон...

Момичета, защо не ме подсетихте за още снимки. Аз като видях Калин и се забравих...  Laughing

# 654
  • Провинция
ЧЕСТИТ ПРАНИК на всички дами и мами!
Желая ви да  сте живи и здрави,красиви и добри,много щастливи и обичани!Да ви радват хиляди детски усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Чести 8-ми март! Желая ви да сте здрави, щастливи и безкрайно обичани

Сега да си изкажа мойто положение  Crazy Днес отново водихме Денислав при Николова в Дарис защото е с кожен обрив в следствие на смяната на прахта Тео бебе със Силан Сенситив (поне според нея). И пак започваме с лекарствата. Горкото ми детенце само разни сиропи пие последните месец- два  Rolling Eyes Силно се надявам вече да му е за последно защото ще полудея... И на всичкото отгоре постоянно ме търсят от колежа за да ми правят проблеми че не съм била ходила. Ми как да отида като детето не е добре и няма на кой да го оставя. Много е трудно да се влезе в положението на човек. Както и да е няма да ви занимавам с моите болежки повече
. Пожелавам ви приятно изкарване на празника и много хубави мигове на днешния ден и не само...  Hug Hug Hug

# 656
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....
ЕДИТ: Гуди
, в сухарите Голдис има захар и какво ли още не. Твоите думи ме обнадеждиха, че може нещо промяна да има, но, уви, няма  Tired

Stop това, което казах е, че хляб без захар не може да направиш
тук има мнения на майстори, Маята се 'храни' със захар... Маята се разтваря във то … о с лъжица захар. Мисис кулинарна фурия 2007 и Мисис кулинарна фурия 2008. Проверено е и лично.

От спортна злоба ще проверя дали някъде пише колко захар има в сухарите.
Но да повторя това, което казах в Парфето: ако в състава на хляб, сухар или какъвто и да е продукт с мая (не се отнася за тези със сода бикарбонат) не пише захар, това значи само , че не пише захар, а не че няма захар  Hug

# 657
  • София
Е, днес вече времето е гадно  Tired Tired Tired

# 658
Поздравявам всички момичета и им желая много любов!

marsia__kzl, дано бебе Дени се оправи по-бързо! Много му стана на малкото човече! За ученето не се ядосвай, важно е детенце да се оправи, другото се наваксва.
Пиши ми на ЛС, ако имаш сериозни проблеми с отсъствията.
Хайде оправяйте се и ви чакаме на срещите, тъкмо ще си приказват Калин и Дени, че Гудината фурия е голям мъж:)

Радикоооо, ша та изпапам!
ГолЕм си фотографин, само дразниш отсъстващите.

Зеленко, Гуди, спецпоздр за вас.  bouquet
Тази седмица ми липсваше компанията ви, но ще се поправя.

Кръговратче, успех на теб и много хубави емоции!

# 659
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС! smile3525
Точно днес Светослав е много кисел, а щяхме да ходим на сбирка с колежките ми. Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт