Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
lady_Blu , страхотно описание...чаки  аз се зачетох  и си представих всичко визуално Laughing
Ставаш за гид  Peace

# 91
  • БГ
зелено човече  то ориентирането е за 1 ден , няма много улици тук за обикаляне и то с малко дете , една разходка напред и назад и ще опознаеш града .после ще ти се иска да има още за опознаване .хубав ден на всички!

# 92
  • София
Здравейте и от нас.

Лейду Блу, разгледах сайта Козлодуй-бг.инфо още тогава и го поглеждам всеки ден Peace Последно ме впечатли изброяването на кражбите. Картите, към които даде линк, ми се отвориха доста... странно... дали нещо временно е било или пък е поради Линукса  newsm78 Пак ще пробвам. Благодаря за подробното описание, повечето неща си ги представих добре, а останалите ще издиря скоро. Ето днес обикалях сградата срещу Дома на енергетика, за да разбера дали не е Съдът. Не видях надпис на нея, обаче по залепените материали се ориентирах, че е културен център/читалище. Комплекс Радецки се оказа, че го "знам", но едва от твоето описание разбрах, че така се казва...

За каната БРИТА, минах през 80% от магазините, които сте посочили. В повечето дори не бяха чували за тази кана и се наложи да обяснявам каква е - предлагаха ми електрическа кана за вода. В един от тях откровено ми казахада не си правя труда да я търся в "тоя град" и да си я поръчам по интернет. В друг - да си сложа марля на чешмата и да давам минерална вода на детето. Остана да намеря Съда и въпросния магазин при него.

# 93
Здравейте в новата година и от мен. Само хубави неща на всички.
Зелено човече, от няколко месеца сме с филтри на чешмата на принципа на каните брита. Водата по описанията, които четохме, казват е по-добра от минерална. Има филтър за твърди частици, за омекотяване и въглен за биологично очистване. В каната колич. е малко, а тази система тече през допълнителна батерия. Поръча се през нета.Първоначално струва 130 лв, а след това за смяна на филтри-20 лв. през 3 месеца.
колко е красиво навън !
Снощи бях бясна-отиваме всички до Плюса след обличане на бебо, паркираме, слизаме .....за да ни каже охраната "магазина е в ревизия", не можаха да сложат табела на входа още, а само за няколко минути това се случи на 5-6 коли.
Спокойна нощ на всики.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 09:01 от mariiana

# 94
  • До сърцето...
Да, наистина с тази ревизия на Plus-а направо се изложиха. А и КАТ стоеше на един от входовете като безплатно приложение и замятваше палка.

зелено човече, ще обиколя утре града и ще ти докладвам къде ги има тези кани, щом е ти  е толкова трудно с ориентацията (общо взето с питане и до Цариград се стига, не само до съда в Козлодуй). Моите като бяха бебета, каните Брита ги нямаше и в еротичните ми сънища, ама си ги отгледах и без тях. Преварявах водата. Имам в къщи една (купена от тук, аз не съм местна), ако си намериш пълнители, ти я подарявам. На мен общо взето ми върши работа и до днес си я ползвам чат-пат, но щом е за детето - давам я.

P.S. Както казах, не съм местна, "приоданка" съм, но обичам града, който ме приюти със семейството ми, даде ми работа, възможност да отгледам децата си и да намеря нови приятели.

# 95
  • Провинция
Хей,Козлодуйчинки  Crazy
Ето ме и мене в гьола  Mr. Green
Закъсняла съм с нашата тема  Embarassed

# 96
  • Провинция
Дами,имам "женски проблем" към кой от нашите доктори да се обърна?

# 97
аз не бих ходила тук при никого... Peace

Знаете ли в града да има добър педикюрист...Ходих веднъж в "Черно и бяло" при една руса мацка, но не бях впечатлена от услугата там...

Зелено човече, чудя се "що се хабиш" толкова - поръчай през интернет и готово...А  освен това пишеш, че и пътувате насам-натам, така че провери и в други градове за това, което не намираш тук...

# 98
  • София
Здравейте и от нас. Искам да благодаря на всички, които отделиха малко време да ми помогнат да се ориентирам! Оценявам търпението ви и се надявам да не правя впечатление на най-голямата загубенячка на света  Embarassed Днес ходихме за вода зад 32 блок, но се оказа, че един галон - 19 л. - е 6,50 лв. и че не предлагат Девин - изворна, а само минерална вода... освен това трябва да си купим и диспенсър (около 90 лв.)... Аз питах за доставката преди, защото някои фирми правят така: подписваш договор за 1 година да купуваш от тях вода, минимум 3 или 4 галона месечно и те ти дават диспенсъра за позлване за тази една година. А пък някои фирми направо ти го подаряват даже... Както и да е. Девин изворна 11 л. от магазина е 3 лв., та засега ще купуваме от магазина... Успяхме да предадем отчета за водата в пощата, а за парното ни уведомиха, че след 15-ти се плащало... Така че поне си направих някакъв примерен график на кое кога му излиза сметката  Peace Сигурно ви е смешно, но с предишните хазяи сметките идваха при нас, в квартирата, аз водех отчет и към наема превеждах допълнително пари за сметките, защото държаха те да ги плащат. И сега идваме тук, получава се една-единствена сметка - за ток и аз съм мат. А сме поели ангажимента тук ние да ходим да си плащаме сметките... така че наистина много ми помогнахте... в краен случай щях да търся хазяина, ама...

Добре дошла на Кръговрат   bouquet

Снощи бях бясна-отиваме всички до Плюса след обличане на бебо, паркираме, слизаме .....за да ни каже охраната "магазина е в ревизия", не можаха да сложат табела на входа още, а само за няколко минути това се случи на 5-6 коли.

За една бройка да стане подобно и при нас, но се случи да пазаруваме сутринта... дано се научат за другия път...

Моите като бяха бебета, каните Брита ги нямаше и в еротичните ми сънища, ама си ги отгледах и без тях.

Ама ние тази кана я търсим за нас, не за Калин.... той и без това рядко пие вода, и то предимно от шише, та направо му купуваме Девин изворна. Мислех, че съм го написала, но явно съм пропуснала. А и в повечето магазини като ме видят с количка и веднага решават, че е за детето  ooooh! А на нас ни е трудно да свикнем с водата... Както и да е.

tuly, да, на 21-ви ще пътуваме аз и Калин до София, че той е на лекар - ако не намерим кана до тогава тук, ще купя от там и толкоз. Пуснала съм и запитване до дистрибуторите на каната БРИТА, да видим те какво ще кажат.

# 99
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Знаете ли в града да има добър педикюрист...Ходих веднъж в "Черно и бяло" при една руса мацка, но не бях впечатлена от услугата там...

поддържам мението на Тули  Confused

радвам се да помогна - педикюрист има в Глезотийката и е добра   Hug

# 100
  • Провинция

Зелено човече, чудя се "що се хабиш" толкова - поръчай през интернет и готово...А  освен това пишеш, че и пътувате насам-натам, така че провери и в други градове за това, което не намираш тук...

За маникюр може при дъщерята на Стилиста(мога да ти дам координати),но не знам дали прави педикюр-съмнявам се.Има и една Илонка се казва жената-но не знам нищо друго за нея.А тази русата....Нямам думи...Направи ми Дипинг ноктопластика за 50лв и ми драсна някакво цвете,което сама щях да си нарисувам по-добре.Като за капак -ноктопластиката издържа точно 3 дни.Виж -чрничката фризьорка е добра!

А за АГ доктор-знам,че тука никакви ги няма,освен Башлиев,но нямам избор и възможност в момента да пътувам.Налага се тук да ида  някой ден.Въпросът за АГ все още важи към всички тук-а ако знаете и някой добър в Б.Слатина или Оряхово,ако не в Козлодуй ще ходя и ще умувам при кой да ида...

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:38 от kragovrat

# 101
  • Провинция

поддържам мението на Тули   Confused

радвам се да помогна - педикюрист има в Глезотийката и е добра   Hug

Къде е това Глезотийка?

# 102
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Башлиев не искам да коментирам  Tired

Глезотийката е в сградата на ДСК на втория етаж  Hug входа е от ляво

# 103
чакай сега и аз като Зелоноточовече да се "изтреса" с изказване - за първи път чувам, че в ДСК се стига  и до втория етаж Joy ,  а съм в града от 2 години и малко от горе...А това Глезотийката какво друго предлага...

А за АГ доктор-знам,че тука никакви ги няма,освен Башлиев,но нямам избор и възможност в момента да пътувам.Налага се тук да ида  някой ден.Въпросът за АГ все още важи към всички тук-а ако знаете и някой добър в Б.Слатина или Оряхово,ако не в Козлодуй ще ходя и ще умувам при кой да ида...

щом говориш за "някой ден", значи ще отлагаш във времето, така ли...Аз бих ти препоръчала Горанов в Лом - за инфо - има и 3Д и 4 Д /ако се налага ехография/, а за Оряхово избора е като тук, нямат свястна техника, но все пак - ако се насочиш натам - търси д-р Стефанова, а не Тодоров или Балев...Но ако аз трябваше да избирам - определено Горанов или някой в Плевен например...Имам координати на добър доктор и в Монтана, ходила съм при него 3-4 пъти и съм доволна, техниката му е най-новата...но ще ти  е далечко явно...
Може да попиташ за проблема си и в Здравната тема във форума...то е ясно че всяко нещо си  изисква лекар, но понякога ние сме си по-добри лекари

# 104
  • Провинция
чакай сега и аз като Зелоноточовече да се "изтреса" с изказване - за първи път чувам, че в ДСК се стига  и до втория етаж Joy ,  а съм в града от 2 години и малко от горе...А това Глезотийката какво друго предлага...

А за АГ доктор-знам,че тука никакви ги няма,освен Башлиев,но нямам избор и възможност в момента да пътувам.Налага се тук да ида  някой ден.Въпросът за АГ все още важи към всички тук-а ако знаете и някой добър в Б.Слатина или Оряхово,ако не в Козлодуй ще ходя и ще умувам при кой да ида...

щом говориш за "някой ден", значи ще отлагаш във времето, така ли...Аз бих ти препоръчала Горанов в Лом - за инфо - има и 3Д и 4 Д /ако се налага ехография/, а за Оряхово избора е като тук, нямат свястна техника, но все пак - ако се насочиш натам - търси д-р Стефанова, а не Тодоров или Балев...Но ако аз трябваше да избирам - определено Горанов или някой в Плевен например...Имам координати на добър доктор и в Монтана, ходила съм при него 3-4 пъти и съм доволна, техниката му е най-новата...но ще ти  е далечко явно...
Може да попиташ за проблема си и в Здравната тема във форума...то е ясно че всяко нещо си  изисква лекар, но понякога ние сме си по-добри лекари

[/color]

Под "някой ден" имах в предвид тези дни-до края на другата седмица.Би ли ми пратила на лични координати на Горанов,Стефанова и този от Монтана,ако имаш.На мен ми трябва за ехограф.От там на татък ако прблемът е "проблем",а не бебе(дано няма бебе за сега,че точно сега не мога да му предложа нищо,но дано и нямам сериозен проблем) ,ще се насоча към Враца и Плевен,по-скоро вторият град.

Иначе за магазин Плюс,виждам,че много се говори.Не съм го посещавала,но мисля,че е по-скоро за възрастни хора-евтино е и като че е ли е за пенсионери.Няма продуктов асортимент и много марки ,които се предлагат.Да не кажа голяма дума,но се носят слухове,че фирми са сключили договор с тази верига Плюс и произвеждат за тях.Това си вадя като извод от нещата които чувам.
А Пени,който ще бъде на "Ломското" по Болницата не е ли пак от веригата на Плюс?

А за Глезотийка -то май там работи Илонка,жената,която споменах по-горе.Добра е,за сега не съм чула лоша дума за работата й.

Сини очи,ти като акушерка,би ли си казала мнението за АГ доктор тук и в околията,ако ти е по-удобно дай на лични.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 16:14 от kragovrat

Общи условия

Активация на акаунт