Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Много неприятна история за болницата  Rolling Eyes

Кой питаше за наколенки за лазещи бебета  newsm78 "При бабата" (магазин Бебино на пазарчето срещу индианската площадка) има, днес ги видях  Peace

# 361
Зеленко, защо и казваш "индианска площадка" newsm78

# 362
  • София
Ами аз още лятото така си я кръстих, вие как й викате  newsm78

# 363
Ами аз още лятото така си я кръстих, вие как й викате  newsm78
Това "площадче" се казва "старият пазар",защото преди 30-тина години там беше пазарът на града.А пазарът до магазин деветката му викаха "новият пазар".

# 364
Болницата затваря утре!

Това е положението в момента.

Д-р Шумански
Дата на публикуване: 29.01.2010 09:01:52

Днес, петък, 29 януари 2010 г. в 16.00 часа се събира целият персонал на болницата, за да отбележат последния работен ден на болницата. След точно тринадесет години работа на здравното заведение, с преминали около 45-50 хиляди пациента от няколко общини болницата получи остра финансова и персоналова недостатъчност. Въпреки извършените от персонала спешни реанимационни мероприятия финансовата недостатъчност не можа да бъде преодоляна и екипът констатира време на смъртта 31.01.2010 г. Едва ли някой ще поиска извършване на аутопсия на починалия, тъй като причините за смъртта са нелицеприятни за близките. Опечаленият електорат ще бъде възмезден с транспортни услуги до някоя високоспециализирана болница при наличие на възможност.
Трупът на здравното заведение е изложен за поклонение и разпродажба на ул. \"Кирил и Методии\" 1. Единствената надежда на козлодуйчани при спешни състояния остава толкова много обругаваният Филиал за спешна медицинска помощ.

Сини очи, моля ви, не се предавайте така.
Кажете какво да се направи, направете митинг, ще пишем писма / до министерството и където още трябва, не трябва да се примиряваме.!
От този сайт са тръгнали много инициативи, повечето с успешен край.
С вас сме, болницата ни е необходима. И хората работещи там, също.

Разбирам, че отпуснатите пари са крайно недостатъчни. А по какви критерии на Оряхово са отпуснати близо 6 пъти повече?
И как, по д?волите, ломската болница е толкова успешна, а нашата не е?

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 22:02 от lady_Blu

# 365
За съжаление всичко е политика.
Едва ли нещо ще успее да спаси болницата.
Всичко е въпрос на време.
Дано агонията ни не е дълга..........
Дано се свърши от раз.

# 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Зеленко, защо и казваш "индианска площадка" newsm78

Thinking индианска си е от всякъде  Hug има тотеми, шарките и бяха индиански (това преди да откраднат половината люлки и да свалят пилците  Tired )

в този ред на мисли,  Tired никак не ми харесва призива на кмета, цитирам по памет: "Имаме ресурс да изместим Раднево, Нови Хан (или Нови Пазар).... гадничко ми звучи  Confused
искаше ми се да снимам всички площадки наоколо и да види как се поддържат, но май няма смисъл.  Tired

Confused това за болницата е лошо, а сякаш всичко се беше разминало, бяха подписали договори...

# 367
искаше ми се да снимам всички площадки наоколо и да види как се поддържат, но май няма смисъл.  Tired

Точно това мислех да направя и аз. И като зная как изпочупиха площадката пред нас, си мислех колко ли ще оцелее следващата такава.

# 368
никак не ми харесва призива на кмета, цитирам по памет: "Имаме ресурс да изместим Раднево, Нови Хан (или Нови Пазар).... гадничко ми звучи  Confused

Точно за това и не гласувах ! Дразни ме, че кметът и общината ни призовават да гласуваме някой друг да построи нещо за децата на Козлодуй.Една такава площадка не струва толкова много и мисля, че общината може и сама да я построи.
Стига разбира се да има желание за това........

# 369
  • София
Аллекс, благодаря за уточнението, имах подобни съмнения за двата пазара. Сега ще допиша в първия пост  Mr. Green

# 370
  • Провинция
Аз пък да се изфукам с днешния взет изпит bowuu

# 371
Честито  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти да вземеш всички предстоящи изпити.

# 372
  • До сърцето...
Това за болницата е много гадно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не съм я ползвала често (и слава богу!), но не можем да оставим хората на Козлодуй без болница!!! Една мама искаше да ходи до Враца (или до Оряхово беше, не ми се рови назад), ама тя си има кола и е млада, а възрастните хора как ще се оправят? Ако и децата им не са наблизо да ги закарат. Не беше перфектна болница, но без нея още по-зле!!!

Аз бих участвала в защита на болничното заведение.

kragovrat , честито за изпита.  bouquet

# 373
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кръговратче    bouquet  bouquet успех и на всички следващи

Thinking странно, снощи по новините показаха кои болници ще се затварят, Козлодуй не беше на картата на затворените болници. ясно е, че някой ни лъже, но кой? по новините или тук си играят някакви игрички?

# 374
Официално държавата не затваря болницата,но отпуснатите средства за годишната издръжка е толкова малко,че тя се самозатваря.

Общи условия

Активация на акаунт