Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
е, честит рожденик и празник и на теб тогава...  bouquet

# 526
  • Провинция
gabi, да ти е жив и здрав!

Това е за мамата, рождения ден е и неин празник!!!

...накратко нещо временно си търся Tired.За съжеление вече всички частници търсят постоянни работници,а и за временно няма да имам 3 месеца за временен договор....

Сещам се за варианта сервитьорка или барман, например в Жокерса или Банята.  Дано не те обиди моето предложение. newsm78

Срамна работа няма NaughtyОсвен каките по пътищата,ама и те са хора,но тук идва другия прблем-няма никаква с подноса TiredАз в нас се бия в касите на вратите и често наще се бъзикат да разбита апартамента да няма врати че все синя ходя,а сподноса-заплатата ще ми иде само за удържане на счупени съдове ooooh!

# 527
Зеленко, честит празник на патерица и много целувки на Калин. Ще прощаваш, че забравих ,'нали съм по майчинство......'Ще се постарая да дойда на срещата. smile3525
Кръговрат, има хора, които ползват детегледачки, а през лятото са сборни групи в градините. Аз също обмислям този вариант за есента/живот и здраве/.

# 528
  • Провинция
Зеленко, честит празник на патерица и много целувки на Калин. Ще прощаваш, че забравих ,'нали съм по майчинство......'Ще се постарая да дойда на срещата. smile3525
Кръговрат, има хора, които ползват детегледачки, а през лятото са сборни групи в градините. Аз също обмислям този вариант за есента/живот и здраве/.

А дано ми излезе късмета с някое малчуганче Praynig

# 529
Благодаря за пожеланията! Hug
Честито на зелено човече и на Калин- много здраве,късмет и едно безгрижно и весело детство!

# 530
  • Провинция
Айде и на зИленкото и Калин да им е честит празника  bouquet Всичко най-хубаво от мен Hug

# 531
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зИленко, Калинче, честита да ви е първата годинка. И да Илядиете  Mr. Green

Wink чух за една майка, която търсила торта калинка. Вашата такава ли беше?

не съм сигурна, че ще можем да дойдем утре  Hug но ще наваксваме  Hug

# 532
  • София
Козлодуйска среща на 21.02. (неделя), 11.30 ч., сладкарница Парфе

Гуди, нашата торта беше калинка на полянка, като сваля снимки, ще я пусна Simple Smile , но ние бяхме в София (на лекар) и там отбелязахме празника, т.е. не е от тук

# 533
  • Провинция
Момичета,как сте?Как е по Козлодуй?Аз съм си на Свищов вече и ми е мъчно от сега за нашия край.Да ме държите в течение със събитията в Козлодуй Mr. Green

# 534
  • София
Много е ветровито, иначе сутринта беше слънчево, но този вятър...  Tired

# 535
  • До сърцето...
Имаше ли среща, мами? В "Парфе"-то?

# 536
Кръговратче - редовно или задочно си?

# 537
  • у нас
Здравейте момичета,някоя от вас знае ли как стои въпроса с летните стажове на студенти в АЕЦ и Енемона ?

# 538
  • Провинция
Кръговратче - редовно или задочно си?

Редовно съм  Grinning

# 539
Имаше ли среща, мами? В "Парфе"-то?
Бяхме три мами само,много духаше вятър.

Общи условия

Активация на акаунт