Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте и от нас. Днес за една разходка видях толкова колички, колкото не съм виждала общо от как сме дошли тук  Mr. Green

mariiana, какво стана с вратата...

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

торта количка от Малинка - казват че е била вкусна,  Laughing щом не е останалопарче за проба, значи са я харесали  Peace

# 542
  • До сърцето...
Честито на Мишока!!! Да ти е жив и здрав, все така чаровен и неотразим!!

Честито и на мама Goody !!  

И на тати му честито!

# 543
  • БГ
привет от мен , колко сте изписали, едвам ви прочетох.. Whistling.............честито на празнувалите с малко закъснение  bouquet
да кажете мнение за детска градина Слънчице? newsm78
 а количките винаги са много тук ...........нека е така  Peace
от мен -хубав ден!
 Peace

# 544
tevolere   bouquet
Разбрах аз още отдавна, че бутикът е твой, но странно защо не искаше да си признаеш.  hahaha
Трябва да заставаш зад нещата, които правиш със самочуствие и открито. Никой не е спечелил от недомлъвки и с действия "тайничко и полека". Особено в търговията звучи непочтено.
Адмирации за това, че излезе "на светло".
Много, много успехи!

ПП Имам туника за макси дами от същия плат, каквато е първата ти снимка  Joy

За Слънчице - само мога да препоръчам. Две хлапета са "отгледани" там - никакви проблеми, добри занимания с децата, добри педагози.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 10:44 от lady_Blu

# 545
привет от мен , колко сте изписали, едвам ви прочетох.. Whistling.............честито на празнувалите с малко закъснение  bouquet
 а количките винаги са много тук ...........нека е така  Peace
от мен -хубав ден!
 Peace

Хубави са ти нещата Peace
Аз малко се цопвам от небето,ама...простете...

# 546
  • Провинция
 а количките винаги са много тук ...........нека е така  Peace
от мен -хубав ден!
 Peace

Хубави са ти нещата Peace
Аз малко се цопвам от небето,ама...простете...

Козлодуйчинки,как сте?! Hug Как е времето при вас?
Аз пък пак нещо съм изпуснала-кой бутик е на tevolere ?

# 547
Кръговратче, виж назад в темата, май го има и на 1 стр.

Момичета, честита ви първа копка на Пени Sunglasses
http://mimi7070.snimka.bg/bulgaria/moite-snimki.286625.17540899

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 12:04 от lady_Blu

# 548
Пени Маркет ли ще ви правят?

# 549
  • БГ
мерси Peace, ама нали директната реклама не се толерира а и съм от "спестяващите данъци на държавата" а тук хората са ........опасна работа и влашка. ooooh!
оф туника не искам -не ми седят нещо,аз не мога да се вкарам в тази .........то 1та снимка е туника балонче не е рокля  Party.а съм по зеления цвят.
мерси за мнението за Слънчице- аз и без това днес подадох молба за там, ама не е решено още,може да реша друго.няма ли някоя мама да си дава там детето 1ва група или всички сте с бебета?

# 550
Ееее, не са толкова лоши хората.
А за Слънчице - нали се води елитната детска градина  Grinning, мисля, че ще си доволна.

# 551
Здравейте и от мен
Честито на всички празнували през последните дни  newsm67
Аз не съм писала скоро защото напоследък имам само проблеми и неприятности. Всички бяхме болни вкючително и малкия мушморок и общо взето бяха десетина дни ходене по лекари и аптеки. За щастие вече е по-добре и започна да си хапва блаженно  Flutter
Изби му и първото зъбче  tooth
Гуди тортата колА е много сладурска. От къде точно си я поръчала. Назад си писала името, но на мен нищо не ми говори.
Винс, аз знам за стажовете че са платени, ако си студентка по определена специалност. Дано някой ти каже повече подробности  Peace

# 552
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Марсия, здравички да сте и повече никакво ходене по болници. Тортичката е от сладкарница "Малина". от дясната страна на улицата от автогарата към у-ще "Христо Ботев". Мисля, че това ресторантче беше Европа или Нова Европа  Blush  Имам телефона на майсторката Wink .

Лейди Блу, Wink видОхме първата копка тази сутрин  Hug ако не друго поне няма пак да пасат овцете и козите там  Hug

за "Слънчице" и аз съм чувала само добри неща  Hug

# 553

mariiana, какво стана с вратата...
[/quote]
Зеленко,не се притеснявай.Момчето, което зареждаше /не знам дали е собственика/я поправи мн.бързо с една отверка.

# 554
  • София
Здравейте и от нас. Колко хубаво, че ще имаме още един по-голям магазин, конкуренцията е чудно нещо  Peace

Гуди, честит рожденик на патерица  Hug

Маргало, добре дошла   bouquet

а количките винаги са много тук ...........

hahaha Зимата къде ги криха тез' деца, едва тази седмица "изпълзяха" навън...

Общи условия

Активация на акаунт