Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Радика   bouquet, добре, че беше шала ти!
К'во да се прави като съм зодия змийче. Лятото ще ви събирам на припек на вилата. Има и охлаждане за Зеленкото
http://mimi7070.snimka.bg/properties/nashata-avantyura.223680.6917323

Много приятни партита взехме да си заформяме. Хубаво е.

Goody   bouquet  Много сте музикални!
зелено човече    bouquet

# 616
 Grinning Embarassed Хай козлодуйски мамички! Аз съм Оли! Много ми е приятно да вляза във вашия форум, много е готин. Малко се поизчервих на дърти години. Аз съм обикновена жена на средна възраст и,ако някой иска да пита нещо за мен, нека черпи направо от извора, смятам, че така е по-правилно. Кефя ви се,защото много обичам младите хора и дечицата. С "болшимь удоволствием" ще се присъидиня към вас, разбира се, ако ме поканите!!!! Joy

# 617
  • До сърцето...
.... бързо ми се изчерпва търпението, това ми е най-голямата грижа  Embarassed

Не забелязах, беше чудесна майка. Аз се почувствах изгубена във възрастта... така ми се искаше да му попея разни детски песнички на Калин, а установих,че всичко съм забравила... Blush

зелено , мисля че след като вече се оправи времето е добре срещите да са навън, за да могат децата да тичат, майките да се припичат (за някои ако трябва и вентилатор ще подсигурим), а разни пушачи да могат да пафкат...  Sunglasses

# 618
Grinning Embarassed Хай козлодуйски мамички! Аз съм Оли! Много ми е приятно да вляза във вашия форум, много е готин. Малко се поизчервих на дърти години. Аз съм обикновена жена на средна възраст и,ако някой иска да пита нещо за мен, нека черпи направо от извора, смятам, че така е по-правилно. Кефя ви се,защото много обичам младите хора и дечицата. С "болшимь удоволствием" ще се присъидиня към вас, разбира се, ако ме поканите!!!! Joy

bouquet Добре дошла!

# 619
  • До сърцето...
Хай козлодуйски мамички! Аз съм Оли! Много ми е приятно да вляза във вашия форум, много е готин. Малко се поизчервих на дърти години. Аз съм обикновена жена на средна възраст ...

Как съм те пропуснала!???  Heart Eyes
Айде и от мен добре дошла! Да отпаднат укорите, че те пазим само за себе си...  hahaha

# 620
Здрасти и от мен ! Въпреки че както знаеш не съм мамичка от Козлодуй! Ми е приятно да ти кажа здрасти!

# 621
hi! i ot men!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 622
 Rolling Eyesхай!Всички сме мамички,даце на порасналите ни деца!!

# 623
да ама не от Кz ако ме разбираш правилно

# 624
Здрасти и от мен ! Въпреки че както знаеш не съм мамичка от Козлодуй! Ми е приятно да ти кажа здрасти!

Joy
Наистина ли не си от Козлодуй?!
Явно словореда на местните добре си го овладяла! Laughing

# 625
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес до обяд съм "волна птичка божия" ако на някойму се кафепие  Mr. Green сега е момента да си признае  Laughing след 10 минути излитам  Hug

# 626
  • София
Брей, колко много нови попълнения  Mr. Green

olesja, mama_mia54, добре дошли при нас  Hug

зелено , мисля че след като вече се оправи времето е добре срещите да са навън, за да могат децата да тичат, майките да се припичат (за някои ако трябва и вентилатор ще подсигурим), а разни пушачи да могат да пафкат...  Sunglasses

Оооо, аз по принцип точно такива ги правя, ама пусто това променливо време и този вятър. А редно е поне 3 дни по-рано да се обяви, че не всеки влиза всеки ден във форума. Още малко и ще ги правим "на открито"  Peace

Гуди, ние след малко излизаме  Whistling Whistling Whistling

# 627

willma, кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря.
Съобщението не може да бъде изпратено. 'willma' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 628
Добър ден от мен.
До сега работих, в момента си пия второто кафе за деня

# 629
Хвърли от това каЙве и към Русе,молим Hug

Общи условия

Активация на акаунт