Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник и от мен!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Много радости и много любов!

# 661
  • До сърцето...
Поздрави и от мен!
http://www.vbox7.com/play:8538b4d3&al=1&vid=

# 662
Честит празник на всички!
Само за жени.....

# 663
  • София
Честит празник на всички, които го чувстват като такъв   bouquet

# 664
  • София
Хммм, вчера имаше токови удари, а днес пък няма вода  newsm78 Има ли и други къръци като нас  newsm78

# 665
И ние нямаме вода #Cussing out
Дано ВИК се размърдат, че като ги знам какви са бавни ми се реве.

# 666
Хммм, вчера имаше токови удари, а днес пък няма вода  newsm78 Има ли и други къръци като нас  newsm78

за време като сегашното си е напълно нормално.....незнам какво те учудва

# 667
  • София
Съвсем беззлобливо го казвам, без намерение за скандал и т.н., но, да, учудва ме липсата на вода поради студ и сняг. Както и на ток, интернет и т.н. По този повод и парното отслабва... Все пак в кой век живеем... а и сме в град... не някое планинско село...

В същност сега видях, че съм пропуснала да попитам къде всъщност трябва да се сигнализира при такива случаи, за водата имам предвид.

# 668
аз също не искам да се заяждам, но е грешно да се смята, че липсата на ток или вода са "екстри" само на някое планинско село из Родопите например....Слушай новините  и ще видиш  колко населени места са без такива, или поради разни аварий как автобусите и тролеите в София закъсняват с по половин час или повече......А за Козлодуй е нормално в такова време - снежно, да липсва нещо...А интернет виждам, че имаш...както и аз....
Между другото, на вън едвам се ходи или пък стои на този вятър и виелица, пък си представям как биха се правили ремонти по отстраняване на авариии.... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:00 от tuly

# 669
Преди малко покрай нас минаха ВИК и ЧЕС, най вероятно е отказала някоя помпа, предполагам, че ще го оправят бързо.

# 670
И ние сме без вода.
Днес съм с отложен старт, на работа съм от 10,30 ч. и мислех да посвърша нещо вкъщи, но няма да го бъде.
Баба Марта много сърдито го дава.
Blue_eyes, tuly   bouquet не бях ви засичала отдавна тъдява.

# 671
Както се казва "Чукча не писател, чукча читател", та и аз така, не пиша, но ви следя изкъсо Joy

# 672
И ние сме без вода.
Днес съм с отложен старт, на работа съм от 10,30 ч. и мислех да посвърша нещо вкъщи, но няма да го бъде.
Баба Марта много сърдито го дава.
Blue_eyes, tuly   bouquet не бях ви засичала отдавна тъдява.

дано бързо се  оправят всички аварии и да няма други или поне тежки проблеми в това "женско" време....
Ще се старая да ре зазписвам по-редовно....въпреки че няма какво толкова да пиша де, което не значи че не ви чета....Би ми се  искало и  аз да присъствам на вашите срещи, да се запознаем, но ще е по-натам... Crazy
Ако не  е тайна какво работиш , в магазина ли... Wink

# 673
Не, занимавам се с металоконтрол.   Sunglasses
Магазинът е моето женско свещенодействие, хоби, което обичам и ми доставя удоволствие.

# 674
И аз да се разпиша, не че липсвам на някой де Wink, ама ми е все тая Crazy
Гадно и ш..но времеее Twisted Evil, типично по мартенски!
Боже, чак сега се сбъднаха прогнозите ми за нямане на вода ooooh!, добре че имах някви запаси от предното презапасяване,като за война Laughing
Май в целия град няма вода Crossing Arms и аз се изнервям когато няма я ток, я вода, я кабелна- но какво да се прави, случва се и в най-добрите...  градове Simple Smile
lady_Blu - и аз едно време имах мераци да се занимавам с металоконтрол, ноооо не ми се отвори парашута Crossing Arms
А за срещите, незнам защо нещо не мога да се реша newsm78
Приятен снежен ден от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт