Отговори
# 135
  • София
Силвъри, страхотни снимки!!  Hug Браво на фотографката, а и на модела, разбира се!!  Hug
s.newa, честито за резултатите! Все така и занапред!  Peace
Отивам да се поопъна и после ще ви чета пак.  Grinning

# 136

еее, silvery, много профешънъл са. БРАВО!

# 137
Силвъри много хубави снимки!А и модела е страхотен!
Браво на Муцуна за перфектната работа!

# 138
Момичета ако е възможно някой били ми пратил на лични името и паролата та да мога и аз да разгледам албума!мерси Hug

# 139
  • До Балкана
Ели, благодаря и на теб за съвета ще го пробвам! Вече си капя от тинктурата да видим! Hug
Силвъри, прекрасни снимки! Чудесна си! Hug

# 140
Снимките са чудни!!!Браво и на модела и на фотографа!!!!Даже се разочаровах,че са толкова малко(искаше ми се да гледам още!!!).

# 141
Аплодисменти за снимките! Страхотно добре свършена работа и на двете  Wink!

Аз днес 4 часа походих пак хихи (все едно това ми е нормата, всеки ден по толкова се събират горе долу  Laughing), много съм доволна  Simple Smile. Ветрец, студенко, ама като си облечен адекватно и вървиш е добре. Купих си душ-гел на Клоран за бебета, но да си го ползвам аз  Grinning, че с тоз корем не смея с друго да се къпя. Мажа зехтина и търпя до вторник до ЖК, това е положението. Повече сърби, отколкото се вижда нещо по кожата, ама се притеснявам, искам да видя какво ще ми кажат.

И аз си чакам количката с нетърпение, другата седмица ще дойде предполагам.

# 142
  • София
Силвъри ,много хубави са станали ! Муцуна  smile3501 Аз мисля да хвана милото по някое време да ме поснима ,пък ще видим какво ще се получи .  Joy

# 143
  • York
Силвъри, чудни снимки!   bouquet

# 144
  Много ви благодаря,момичета  Hug нямаше ми го напоследък самочувствието никакво ,но вие ми го възвърнахте  Simple Smile Но наистина по-голямата заслуга е на Муцуна защото хем аз че съм си дървен модел,хем и рядко добре излизам на снимки

# 145
Здравейте, мамчета. Hug

По ред на номерата:
Аз да питам тези,които имат опит  - ако кърмим трябват ли ни шишета ? Колко и какви ? Стъклени ,пластмасови ? Малки ,по-големи ? Тука ми е тъмна Индия...  Whistling
Пеперудке,
Кърмиш, не кърмиш, все едно-две шишета ще ти трябват. Забрави за концепцията "шише за всяко хранене" - напълно излишно е. Две ще са ти напълно достатъчни - едно малко (150 мл) и едно по-голямо (примерно 260 мл). Дори да кърмиш, пак за вода или сокче ще са необходими. Може да е след няколко месеца, но ще влязат в употреба. Rolling Eyes
Стъклени шишета не бих купила в никакъв случай - по-тежки са, а и ако се счупят... Shocked
Купи си пластмасови, за да ти е мирна главата. Фирми-производители много - само си харесай нещо.

Мамита, моля ви помагайте!!!1

Купих аз количка, ама май нещо съм объркала.

Ето тази http://www.hauck.bg/podr.html?id=164 става ли за зимата изобщо (независимо дали  е новородено или не)? Shocked

Моля ви кажете, та ако не е комбинирани и хич не става за зимата да я връщам докато е време.

Благодаря предварително!!!!
Mepofka,
Както вече са ти казали останалите - спокойно!
Количката е супер, а за качеството почти гарантирам, защото Hauck са чудни. Heart Eyes
Сигурна съм, че ще останеш доволна. Hug

silvery,
Присъединявам се към фен-агитката ти. Бурни аплодисменти за сесията!  bouquet

Сега да ви се отчета.
Направихме една хубава целенасочена разходка и Мама Мецана се сдоби с два блузона за тези трудни и огромни времена. Родих се след гащеризона, който здравата ми отесня. Joy
Малкият юнак пък се сдоби с жълт комплект за изписване + бежави шапка, шал и ръкавички за след няколко месеца.
Умирам от кеф! Grinning

Пожелавам на всички ви лека вечер, погалете тумбаците от мен!  bouquet

# 146
  • offshore & overseas
Хайде тогава и аз да се похваля с моите бремски снимки, вдъхновени от Муцуна и прекрасната Стефи (след като по-рано днес видях фотосесията). Пълна импровизация и аматьорщина, не ми се смейте, но и аз искам снимки за спомен, а не можах да отида. Laughing

Зяпай, народе, че после ще крия някои по-тЕка... Мързи ме пак да ги качвам и в снимка.бг, простете. Embarassed

О, Стефи, недей да скромничиш, моля-моля -- рядко красив и фотогеничен модел си! Гледала съм ти и други снимки, ай ся. Wink

# 147
  • София
И аз качих малко снимки  Blush Айде на сеирааа  Crazy

И аз като Silvery страдам от ниско самочувствие напоследък, така че може ли малко и за мен суперлативи  Praynig Crazy

(отивам да готвя, еййй, няма край    chef ...)

# 148
  • offshore & overseas
И аз качих малко снимки  Blush Айде на сеирааа  Crazy

И аз като Silvery страдам от ниско самочувствие напоследък, така че може ли малко и за мен суперлативи  Praynig Crazy

(отивам да готвя, еййй, няма край    chef ...)

Виж, твоите сега за пръв път ще ги видя! Hug Но преди това да проверя какво мъдри щерката.

# 149
  • София

И аз си чакам количката с нетърпение, другата седмица ще дойде предполагам.

Ralipo а твоята количка каква е?  Grinning

Браво момичета много хубави и най-вече секси снимки, супер сте!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт