Какво сирене да си купувам?

• 241 048
  • 888
  •   1
Отговори
# 690
Svedi ,
 а извара на ЕлБи знаеш ли къде продават? Само във фирмения им магазин в Младост има понякога.
Съжалявам, но не знам, дори сега се замислям, че не съм виждала тяхна извара, явно наистина не я зареждат магазините, ще се оглеждам и за нея  Wink

# 691
  • България
Днес купих извара от магазина на ЕЛБИ на Женския пазар. Не съм я пробвала. Имаше и прясно мляко половинки от 3.6 и 2% . Като пробвам ще споделя.

# 692
  • България
Здравейте,

нашето семейство много харесва продуктите на ЕлБи. Днес обиколих женския пазар, но не можах да намеря новия им фирмен магазин там. Моля дайте ми някакви насоки. Най-хубавата извара, която съм яла е на ЕлБи, а много рядко се намира по магазините.
В новата част на пазара, има нещо, като площад, преди едно заведение на два етажа. Там има два магазина за луковици и третия е на ЕЛБИ. Това е от страната на Била. Дано съм обяснила.

# 693
  • софия
Здравейте,

нашето семейство много харесва продуктите на ЕлБи. Днес обиколих женския пазар, но неможах да намеря новия им фирмен магазин там. Моля дайте ми някакви насоки. Най-хубавата извара, която съм яла е на ЕлБи, а много рядко се намира по магазините.
Ако тръгнеш от Симеон към Канала по десния ръкав, магазинът е от ляво в карето, което на ъгъл имаше магазин "Калъфче". Точно до него е.
Изварата наистина е много хубава. Купих и масло, и мляко 3,6% по БДС, което не съм го виждала по другите магазини.

# 694
  • Sofia
Благодаря за обясненията, надявам се другия път да го открия магазина Simple Smile

# 695
  • София
А магазина на ЕлБи в Младост къде се намира ако може да ми каже някой?

# 696
  • Пловдив
Забелязвате ли на Маклер са почнали реклама да въртят...по радиото.

# 697
Вчера купих сирене на Зелена ферма, не го бях виждала до сега, взех за проба и докладвам- много се хареса в нас, наистина като вкус, цвят и консистенция е като едно време. С жълтеникав цвят, твърдо(беше в кутия със саламура) и силен вкус на мляко, май скоро такова не съм опитвала, а постоянно тествам всякакви. Определено го слагам в списъка ми с любими сирена. Hug

# 698
Живея в Младост и в близост има фирмен магазин на Вършец за млечни продукти... сиренето им е страхотно, цената 6.50 лв/кг.
Биволският им кашкавал също ми допада.

# 699
Сирене купувам само на Костов, Съединение - невероятно е, с вкус като от детството ми и всичките ми рецептори усещат автентичността му. Вземам го от два квартални магазина в Младост 1, не съм го срещала в големите вериги. Любимият ми кашкавал е на Тертер. Истинско кисело мляко продават в с. Български извор, на пътя София - Велико Търново/Шумен/Варна. Като алтернатива в градските магазини преди млякото на Зелената ферма беше хубаво, но напоследък много са го развалили и е станало супер изкуствено като консистенция.

# 700
  • Sofia
Ето ги всички фирмени магазини на ЕлБи, вкл. новия на Женски пазар http://www.lbbulgaricum.bg/c/bg/firmeni-magazini/

# 701
  • София
angala Благодаря ти. Гледам и на пазара Иван Вазов имат, което ми е  близо до къщи.

# 702
Много съм доволна от сиренето на ферма Елата. Не знам, обаче, дали се продава по магазини. Има го на Фермерските пазари в Иван Вазов и Римската стена (София). Кашкавалът им също е страхотен. Иначе от магазин - Маджаров. Съединение също ми допада и май е на по-ниска цена от изброените по-горе Simple Smile

# 703
  • софия
Купувам Родопско сирене от едно магазинче в Дружба 2 - 4 част. Уникално е. Струва 7.50лв.

# 704
На мен не ми хареса сиренето на Елата, беше ужасно солено и като го сложих във вода се разпадна.

Общи условия

Активация на акаунт