Юлски бебета - тема 19

• 21 040
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
МамаДиди-защо,сподели

# 271
  • София
Здравейте момичета!
Лилчо много неприятно това с парите, особено покрай Коледа когато разходите са си доста и си разчитал на тях, а пък и никак не е малка сумата, направо си е за яд, дано се открият все пак. Все си мисля, че ще ги намерите след като маршрута му е бил само от вас до работата, поразровете се  малко (не че не сте го направили), да не е взел някакви други предохранителни мерки и сега да е забравил, че ги е смушил някъде за по-сигурно. Аз доста често си скривам някои неща от себе си уж за да са скрити от трети лица, а пък то сигурно за тях няма да са толкова скрити колкото за мен.
Чочо сан снощи до 4 ч. пъхах снимки в рамки и резултата днес е, че ми се иска беболинка да се самоотглежда, а тя не е съгласна. Направо две не виждам, а сутринта в 7ч. като ме събуди първоначално си помислих, че това дете пак е почнало ад се буди през ноща докато осъзная къде се намирам....... #Crazy
Установила съм, че бебоците не приемат добре картофеното пюре самостоятелно, предпочитат го в комбинация с нещо. Ние най-много обичаме тиквата. 

# 272
Ами в комбинация - ок, но нали се въвежда само един зеленчук в началото. А4, ivinka, днес пак ще пробвам картоф и после май тиквата ще вадя. Но като че ли просто не й се яде на момата, не че нещо картофа, може би трябва търпение от моя страна и то голямо. Иначе и аз съм за домашното поне в началото, после бурканчетата за по - голямо разнообразие.

# 273
Има един приятел,който го използва само да му върши разни услуги а когато мъжа ми му поиска нещо той винаги уж е зает.Давам пример- когато бях бременна с Петя от началото на бременността започнахме огромния ремонт в къщи и живяхме буквално в прахта.Ремонта го приключихме когато бях в 9м. През това време този негов приятел уж му се обиди ,така и не разбрахме за какво и не дойде да му помогне с нищо- аз всичко правих с големия корем- на стълби се катерих,подавах гипсокартон,шпакловах,боядисвах,сигурно на ден клякох и ставах по 1000 пъти за да подавам инструменти.Ставах в 06.00 и лягах в 02.00ч. В резултат прокървявах отвреме навреме.Че този негов приятел точно като свършихме ремонта вече се отсърди и дойде и оттогава пак "Дамяне ела да ми помогнеш за ремонта/т.е.разбирайте да му направи целия ремонт/" И нашия будала търчи - зарязва всичко и хуква при този неблагодарник.Всеки ден се караме заради него защото каквото и да правим двамата оня обади ли му се тръгва и ме зарязва.Винаги на първо място е приятела му после ние с децата.
И само още един случай и спирам -  този идиот идва всяка сутрин в 08.00 и почва да звъни по всички възможни звънци за да събуди Дамян.Казах му да идва поне по-късно а той "Все едно не съм те чул" и на следващия ден в 07.30ч. започна да крещи под прозореца на спалнята където спи Катя.И моя тъп съпруг пак го защитава и се кара с мен заради него.Днес е поредната кавга и зарязване на семейството след обещание,че ще помага в къщи и вече ми писна.
Извинявам се много за това отклонение но така ми са опънати нервите,че място немога да си намеря.Добре,че поне Катето спи да не си го изкарам на нея.
Още веднъж се извинявам за мелодрамата  Hug

# 274
Сарничката - написала си "достатъчно рядко" за пюрето. Само да споделя, че Коси НЕ обича редки пюрета. Дори и такива, които вече явно предпочита - ако е по-рядко не го яде. Да не е твърдо, но да е на нормална каша, по-гъстичка. Пробвай, ако искаш, да е по-гъстичко.
Мама Диди - няма да те успокоявам, защото няма как да стане това. Аман от такива приятели. Поговорете пак, той няма да е усети този "приятел", ами дано вие се разберете.

# 275
Тани,лошото е,че той го знае що за стока е и ми го казва,но пред него нищо не смее да му каже и направо го боготвори.А и вече ми е песнало да говорим.Аз му казах и на оня,че ако ми писне и го оставя Дамян той ще е виновен

# 276
Тани, педиатърката ни каза да го правя с консистенцията на боза, тъй като е свикнала само с мляко и така е по - удачно като за начало. Аз го направих малко по - гъстичко от боза, но като че ли не е там проблема, тя дори не примлясква, само се ядосва. Сега ще видим и днес какво ще стане, иначе ако има значение пробвах да дам кърма и след и преди пюрето.

# 277
A4 ,в тези пари има и служебни,но така или иначе трябва да се върнат (дали са негови или служебни  Tired )
Цветен прашец благодаря ти за съветите,довечера ще му говоря на моя мил мъж  Thinking
Мама Диди тази ситуация ми е позната,обаче при нас този "приятел" заради който постоянно аз бях на второ място беше отзивчив и му помагаше. Но така се развиха нещата че от 2 години не си говорят ,не се виждат.

# 278
Мамо Диди, а този приятел не можеш ли да го сложиш ти на място, особено щом крещи под прозореца на детето? Аз като набера на някой и май възпитанието ми изчезва, та само бих чакала да се прояви пак и да го насмеля. Ама с всичките работи дето ги казваш тук - така де  или той или ти, въпрос на оцеляване дето се вика  Embarassed А той има ли си семейство въпросния, толкоз несъобразителен човек май ще да е фрий?

Оф аз днес се прибирам в нас  Embarassed

Сърничке, и ние имахме проблем с картофеното пюре, направо щеше да повърне и се разрева, но тъй като съм въвела тиква и морков, го давам комбинирано сега.

Джил, при нас се ака на люлката  Laughing

Лилчо, има ли начин да са ги откраднали?

# 279
[quote author=Мама на Александра / lilcho13 link=topic=453386.msg13465802#msg13465802 Мама Диди тази ситуация ми е позната,обаче при нас този "приятел" заради който постоянно аз бях на второ място беше отзивчив и му помагаше. Но така се развиха нещата че от 2 години не си говорят ,не се виждат.
[/quote]

Как стана това дай съвет,че да го махна от главата му. Имам нещо,което мога да кажа на мъжа ми и ако ме обича и ми вярва ще го зареже.Но се страхувам ,че няма да ми повярва и ще каже,че го лъжа само за да ги скарам.
Емили,няма семейство и лошото е ,че никога няма да се ожени и постоянно ще ни досажда.Викала съм му много пъти,гоня го от къщи но винаги аз съм виновнА а той е толкова нагъл,че следващия път все едно нищо.Казвала съм му какво мисля за него и как използва мъжа ми а той ми се хили и това пред Дамян - но пак нищо от негова страна.

Лилчо , и аз това помислих за паричките - че някой от работата му к.си е направил коледен подарък

# 280
Emily_  и аз си мисля това,но той е сигурен че няма кой,защото неговия офис се заключва. Но до колкото разбрах от няколко месеца има помощник при него в офиса. Много мразя да обвинявам хората в нещо за което не съм сигурна Tired
Мама Диди просто хората се променят с времето и за този "приятел" е имало по важни неща от приятелството които в последствие моя мил мъж разбра. И така се стигна до края на 15 годишно приятелство.
Тази история няма как да ти помогне на теб. Затова не я разказвам. Hug Дано му налееш малко акъл на твоя любим.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:56 от Мама на Александра / lilcho13

# 281
  • София
Мама Диди, много неприятно.  Ще си позволя да ти дам един съвет (един преподавател по психология ни го е казвал, аз съм и психолог Embarassed)- опитай се (знам, че е трудно) да го игнорираш въпросният приятел. Не се карай с мъжа ти, заради него, нищо не му казвай като хуква да му помага, не му и натяквай), като се върне се дръж така сякаш си заета с нещо друго и не му обръщай внимание, така че той самия да се замисли защо го прави. Ако, имаш възможност (когато той остави това, което прави двамата и хукне при него) повикай твой приятел или приятелка и направете същото нещо заедно и се постарай той да разбере, но без да се заяждаш. Hug Знам колко е трудно изпълнимо, но работи.  Heart Eyes
Емили, стискам палци като се прибереш вкъщи да те чака любящ и смирен съпруг. Hug

# 282
Цезари,знам за това но при нас сигурно няма да помогне.Моя мъж си ме има като нещо "негово" и знае,че винаги каквото и да направи аз трябва да съм виновна.Опитвала съм се да се сдържам,но за мен това е много сложно.Направо както казваш неизпълнимо.Просто мъжа ми е човек,който е "винаги прав" и все аз съм кривата.Колкото по-добре се държа с него толкова по лош е с мен.Това е проблема и затова не смятам,че жертвата от моя страна ще помогне.Благодаря ти и малко ми е криво,че ви занимавам с това. Hug

# 283
  • София
Здравейте и от мен
Лилчо, много гадно така, дано да се намерят парите Praynig
Джил, аз съм поръчала ето това за гушкане, като дойде ще дам отзиви
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2356
Мамо Диди добър съвет ти е дала cesari. Опитай, дано да стане Peace

# 284
cesari, тази такника на игнор можи би действа, но да не е в къщата ти и да не става въпрос за мъжа ти.
Мама Диди, не знам какво да кажа, само дано скоро мъжа ти разбере какво пренебрегва и какво губи заради нещо/някой/, който не си струва и не заслужава.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт