Юлски бебета - тема 19

• 21 041
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Мама Диди вземи го стресни малко твоя мъж ,покажи му че не трябва да те има за даденост. Половин година преди да се роди Алекс,аз бях в същата ситуация. Случвало се е Спас да се прибере от работа,яде и сяда пред телевизора. А аз искам да излезем на разходка или на кафе,при което на него никъде не му се ходи. След няма и 10 мин звъни този "приятел"и хоп нашия веднага излиза на кафе. Това е една от стотиците ситуации. Аз тогава си отидох при мама (това го разказвам като случай ,не да те подтиквам към такива неща,все пак аз тогава съм била без дете) и нещата от там нататък се развиха много двузначно.

# 286
Лилчо,ходила съм си при майка ми бременна в 8м.  с Катя и с Петя.Помогна само за седмица - после пак така.Мъжа ми е много добър човек но не и към семейството си.

# 287
Лилчо,ходила съм си при майка ми бременна в 8м.  с Катя и с Петя.Помогна само за седмица - после пак така.Мъжа ми е много добър човек но не и към семейството си.
Не знам какво да те посъветвам,явно твоя мъж е голям добряк. Не е хубаво така ,човек трябва да има самоуважение.
Дано всичко се оправи и се усети че това не е "неговия приятел"

# 288
  • София
Мама Диди, и аз минах през същото мила, за това го споделям - при мен проработи! И помогна най-вече за това чувство за собственост, което имат мъжете към нас. Многоооооооооо е трудно, обаче, но не е неизпълнимо. Силно те гушкам и се надявам и стискам палци въпросният "Приятел" да си създаде семейство, че да се отървете от него.  #2gunfire Иначе и моя е голям дбряк, аз съм споделяла, за това при него нищо с "Лошо" не минава, трябва да съм добричка, но като ми писне и млъквам и все едно го няма. Е, тогава му е най-гадно и много се извинява. Heart Eyes
Викат ме!

# 289
Мамо Диди има и нещо друго - мъжете много обичат да си имат приятели, имат много по-голяма нужда от това, отколкото ние да имаме приятелки - жената все пак е много по-заета в къщи и ще не ще си седи на задника. Има ли начин да се съберете с други хора семейни и по този начин да го откачиш от въпросния тип? Например да си ходите на гости ... Аз много пъти съм наблюдавала как когато мъж стане семеен вече не е такъв приятел с несемейните си приятели, а се сближава повече със семейните такива и по този начин някак си проблемите и вълненията са им по-общи.
Този приятел от друга страна може да е начин на мъжа ти да надникне обратно в другия свят - на свободните, да си припомни какво е да си без ангажименти и затова да го влече толкова... иначе не мога да си обясня да знае, че го ползват пък той да се прави на чукнат - значи има нещо, което той също ползва там.......

# 290
  • София
Моята сага със столчето продължава. Естествено нямаха това, което съм си харесала и сега ща-не ща или щъ не щъ трябва да взема ето това
http://mal4o.com/product_info.php/cPath/112/products_id/1300
Не е лошо - ще ми докарат розово-синия вариант ама хич не обичам така - да избирам 300 дни и накрая да взема по принуда друго нещо ooooh!. Карай Mr. Green
Редактирам се да пусна още един сайт с много яки дрешки
http://www.detskidrehi.com/
Юлско бебе, какво стана с поръчката, ще дойдат ли нещата

# 291
Лилчо, много неприятно, дано се намерят, а проверил ли е добре в колата, да не би да са се завряли под седалката?
Мама Диди, ама че досаден елемент е този, ти да му викаш, той да се хили #Cussing out. Аз също бих го насмела ако се развика под спалнята. Дано се пребориш с него.
Нели, ще дойдат, но за съжаление само едно, бях поръчала две за подарък и даже казах на моята приятелка, че съм й поръчала подарък вече Sad, пък сега няма да дойде, ще мисля нещо друго.

# 292
  • Canada
Мамо Диди, кофти ситуация... Незнам какво да те посъветвам, защото не съм имала подобен проблем.

Момичета, нямате ли идеи за пуйки?  Sad

# 293
Здравейте и от нас! Grinning
Мамо Диди,аман от приятели. Лошото е ,че мъжа ти не те слуша.Той си мисли,че го настройваш с/у него,а не ,че му помагаш да прогледне. Crossing Arms
Лилчо,много неприятно.Възможно ли е да ги е сложил в джоба на панталона без да се усети и той просто да си е у вас Thinking
НелиР,столчето ние е същото само че е оранж и резеда Grinning
Карелика,не съм правила пуйка до сега. Mr. Green

# 294
Карелия, сега ще приспа Моника и ще ти пиша за пуйката. Simple Smile

# 295
  • варненка от София
Карелийка, има рецепта за пуйка с кестени, става хубава, правила съм я за Коледа. Само че по-късно ще я пусна, че Невуша тъкмо се събуди.

# 296
Със сигурност моята рецепта няма да може да се конкурира с тази на marulka_s, тя е всепризнат кулинар, на които творения аз се възхищавам.
За Карелия. Пълнена пуйка. Първо приготвям плънката. Запържвам дробчетата, прибавям и малко гъби, после ориз, най-накрая зелен лук и праз лук. Подправки - слагам черен пипер, сол, джоджен.  Запържвам докато понабъбне оризът, след което  пълня пуйката, зашивам и слагам да се вари. Като е полуготова омазвам хубаво с мазнина /зехтин/, и червен пипер. Слагам в тава и около нея нареждам нарязано кисело зеле, също с мазнина и червен пипер. Покривам с фолио и се пече, най-накрая я оставям за малко без фолио, да хване коричка.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:58 от tan

# 297
Тан, много си лоша, прияде ми се пуйка, направо лигите ми потекоха, още нищо не съм яла Laughing.

# 298
Карелия, правила съм това  пълнено пиле, много вкусно става, мисля, че няма да има проблем го заместиш с пуйка  Rolling Eyes

# 299
Тан, много си лоша, прияде ми се пуйка, направо лигите ми потекоха, още нищо не съм яла Laughing.

Не съм аз виновна, Карелия е. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт