на нас са ни много дебели, имаме си само два по-тънки и то ги слагаме само когато излизаме.Лилчо - да не се повтарям, но не е задължително да е еднокомпонетно, когато въвеждаш нов продукт, стига другия вече да е опитан

ili4ka - аз мисля, че втория зеленчук го даваш по лъжичка две, за да видиш има ли реакция от него и си продължаваш със стария. Първоначалното захранване е с цел стомахчето да свикне с по-твърда и различна от млякото храна, затова се прави бавно. Всеки следващ компонетн не е необходимо да даваш по тази схема и то самостоятелно, защото се губи ефекта си мисля. Просто от всеки непознат зеленчук, даваш по малко с цел да видиш дали ще има някаква реакция и си продължаваш храненето с познатия. Мое мнение.
Миме-то - и аз не мисля в менюто до годинката да липсва мляко, но не виждам къде е проблема да се дава по-голямо количество пюре, в което е сложено мляко например или да се дава пюре и по-малко мляко след него. Твоя вариант не казвам, че не е добър, всеки сам си решава, кое е добре за него, просто не виждам лошото и в другия.
.
.Сега съм ги скрила,но като ги подаря ще се наложи и да им направя място в гардероба,на закачалка.Май наистина сбърках с тях,ама сама съм си виновна,вместо да взема класическия подарък,пуловер
.
, че както се вижда и изразните средсва вече ми бягат.
.Някакъв кошмар е,не знам кога ще свърши,минаха вече 4 дни
.