Юлски бебета - тема 19

• 21 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Карелийка,столчето има 5 положения на гръбчето и съответно почти напълно легнало.Сложила съм я така само за снимката иначе ще я накланям назад Peace

# 451
Мамчета софиянки имам въпрос. Нашия татко утре ще идва в София искам да питам къде има магазин на Mothercare.

# 452
Сиси, много липсваш в темата Hug И аз се присъединявам в групата за полянките Peace Я кажи сега, как се пише оригвам или уригвам или е дублетна форма Laughing  - намерих го и в двата варианта

# 453
Нели, с какво помага ябълковият сок за рахита? Дойде ми поръчката от "облечи ме", имаме си вече коледно еленче newsm68.
Вили, дано вашият татко да е добре и да ви дойде коледното настроение.
Миласара, то и вие многодетни и вашите приятели все си споменавала, че са многодетни, то ще си е приключение да купиш за всички подаръци Shocked. Честито за зъбата ви бръмбарка и аз чакам да се озъби, че ми се пие узо от ехееее Laughing.
Лени и аз съм се засилила, след нова година вече давам червен картон на килограмите, да си ходят.
Ало, спортните дами, вие да не спортувате без да се уведомява във форума?????????? А, аз чакам и се чудя кога ще си тествам анцуга Crossing Arms.
Лилчо, аз знам само на улица Леге, до общината, но Джилиян ми беше обяснила и за други, но не помня къде са Blush.
Да се похваля, понеже мен Дядо Коледа често ме пропуска съм си изградила навика, аз да си се зарадвам и тъй като ми измръзна дебелото "Д" с омалялото ми яке, се сетих за едно магазинче, където имаше доста евтини и отидох да си взема. Понеже се оказа, че якетата са доооста евтини, ами просто си взех и едно готино палтенце ли, шуба ли,  незнам какво е, ама как топлииии, веднага си го навлякох и се прибрах с топло "Д".

# 454
  • София
Драга, според педито по-бързо се усвоявал Витамин Д - сега преминахме на 4 капки, а в мрачните дни - по 6 капки.
Лилчо, това намерих в нета - Английският посланик Джереми Хил откри първия магазин "Mothercare" в България. Той се намира на ул."Леге" и е специализиран в продажбите на бебешки и детски стоки, както и за дрехи за бременни.
В Мола също пише, че има  Peace

# 455
Момичета имам много тъп може би въпрос,но  Embarassedсрам не срам ще питам-вкъщи се породи зловеща дискусия-слага ли се зимата шал на бебето-аз казвам Не-така съм чувала,че от вдишване-издишване става конденз в шала,капките се охлаждат и гърлото изстива.

# 456
  • Велико Търново
Сиси, много липсваш в темата Hug И аз се присъединявам в групата за полянките Peace Я кажи сега, как се пише оригвам или уригвам или е дублетна форма Laughing  - намерих го и в двата варианта
Сиси ще си каже тежката дума, но все пак докато се появи да напиша, че е Оригвам  Heart Eyes

# 457
Ало, спортните дами, вие да не спортувате без да се уведомява във форума?????????? А, аз чакам и се чудя кога ще си тествам анцуга Crossing Arms.
Аааа, Драга, моля, моля, всеки път форума е информиран, кога ще има спортна среща Crossing Arms  Simple Smile  Хайде, честито ти палтенце....ела да ни го покажеш в четвъртък на спортната среща Laughing
3des, аз също знам, че е с "о", но различните речници, го дават и с "о" и с "у" Wink
А4, аз знам, че да сложиш шал на бебето, е все едно да го изведеш в мъгла, а както знаем, в мъгла си стоим вкъщи Peace

# 458
Джиджи, през седмицата ми е малко сложно, няма на кой да я оставя.
А4 и на мен ми е любопитно за тези шалове, едни казват не, други да и педиатърката вчера каза, че може шалче да се слага, даже да съм кажела на бабите да й ушият шапка само с дупка за очите newsm78.

# 459
  • Canada
Честно казано никога не съм се замисляла да сложа шал на бебето - нали има космонавти, с които са увити целите. Не знаех обаче че съображенията да не се слага са тези...
Оригвам е 100%! Peace Бас ловя...
Аз пък да ви се похваля: поръчах от Ла редут за малчовците маратонки на Найк и Адидас на страхотни цени. Сега ще поровя да ви пусна линк:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-de-sport-enfant-capri-la … &numberpage=3 - за каката и за малкото:
http://www.laredoute.fr/vente-basket-goodyear-os-i-garcon-et-fil … &numberpage=1 - в черно и златно

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 21:47 от karelia79

# 460
Момичета,на моята приятелка,която роди преди няколко дни са й изписали окситоцин - знаете ли кога го изписват - нещо свързано с кърмата май. На аптеката са й казали " ако някой друг иска да ви го даде аз не се навивам"  newsm78

# 461
Драга,май като видиш надписа "спортна среща" и прескачаш редовете Laughing През седмицата правим часа с бебетата и аз съм със Стелла тогава Peace
Карелия, уникални са!!!

# 462
  • София
Мамо Диди окситоцина не беше ли за предизвикване на контракции.
Лилчо в МОЛ-а има, но вече писах, че са на тройни цени от английския.
Маймун звучи ужасно това което изживявате, хайде да свършва и да изкарате едни спокойни и весели празници.
Карелия честити ви придобивки.
На нас бабата ни подари едно шалче, но до сега не сме го слагали.

# 463
  • Кърджали
Скучно ми е. То скучно ми е не е най - точното определение май, ама  ми е едно такова...
Кати заспа към осем и половина, уморена че днес следобед почти не спа. Даже не и беше интересно накрая да си играе и да стои по корем.
Баща и заспа преди нея. Пийнал бил повече с колеги, прибра се и направо заспа. Поне когато се понапие направо търси леглото,буден не може да стои. Преди това помогна да изкъпем Кати, макар че май не беше най - безопасното нещо.  ooooh!  Детето обаче не иска баща си, когато е пил.  Mr. Green Взе я да я гушне, а тя така се размрънка, успокои се чак когато аз я гушнах. Иначе обича да е гушната в баща си.
ОТ толкова лаф за спорт и тае бо, накрая аз си свалих една тренировка на компа. Ама познайте как я гледах само - аз съм човек, дето никога не е спортувал, то и в часовете по физкултура не съм влизала. И като го пуснах сега записа с тренировката  - ами аз движенията не мога да ги хвана.  ooooh!  Whistling Да видим кога ще опитам да тренирам в къщи. Че това се не трае, това че дрехите не ми стават е по - малък проблем. Усещам как повечето килограми ми пречат... Трябва да се стегна.
Мама Диди, и идея си нямам кога го изписват окситоцина.
И аз знам, че се пише Оригвам.
Бях чувала,че не трябва да се слега шалче, ама не знаех точно защо. Иначе трябва да взема някаква шапчица на дребничка. АЗ самата шалове и шапки не съм свикнала да нося.

# 464
Джиджи, мисля че е с О- но и аз не съм 100%.
Ако ще спортувате в седмицата между празниците мисля вече да се включа, а иначе след Нова година ще идвам, ако трябва и с Владето!
Шалове не слагаме, имаме един за красота много джиджан, но не го търпи Rolling Eyes Twisted Evil Flutter
Драге, ще се хващаме здраво, а аз съм голЕма свекърва - ще те наглеждам   smile3521 smile3521 newsm08

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 22:04 от Lennyh

Общи условия

Активация на акаунт