Юлски бебета - тема 19

• 21 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Лени, благодаря за комплиментите, но имам си аз едни пет кила, където гардеробът ми хич не ги харесва и трябва да направя нещо по-сериозно срещу тях. Май, от Нова Година, както и от всеки понеделник Joy всички се стягаме и започваме да правим нещо за себе си Peace

Оххх Джиджиии - дай ми ги на мен твоите 5, а аз ще ти дам моите 15  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и понеже съм се заинатила и не си купувам нищо в момента съм буквално с 2 чифта дънки - то като бременна имах повече дрехи  Blush Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, оооо яко се нахъсах  Thinking Rolling Eyes Flutter

# 481
Лени - хранителния режим ми се струва поносим.
Джиджи - не се оплаквай с твоите 5 кг. ами смени гардероба, няма нужда да сваляш още.

# 482
Лени - хранителния режим ми се струва поносим.
Джиджи - не се оплаквай с твоите 5 кг. ами смени гардероба, няма нужда да сваляш още.

Линет - готиното е че на практика не се лишаваш от нищо, но здраво редуцираш количествата. Първите 2-3 седмици са ад и е гот да имаш някой да се крепите - ей така за идеята! После вече привикваш и почваш да сваляш бавно и полека. Така че ако сте навити да се хващаме!
Иначе до второто - взе ми го от устата.
Джиджи - наистина фактите са си факти, остави комплиментите, но изглеждаш супер просто. Нормално е да качиш 2-3 килограма след раждането, а и при теб не ми е направило впечатление да има нещо не на място, а както казах вече съм голяма свекърва. Тоест - направи един пазар и се радвай на живота  Hug Hug Hug Heart Eyes Сигурна съм, че и нищо да не правиш до 5-6 месеца, ако са ти излишни килограмите сами ще изчезнат.

# 483
Лени, бих се хванала веднага, но ще изчакам още малко заради кърменето... ooooh! Мерси за темата с режима. Сигурно с мъжа ми ще го правим заедно, че и той има нужда. ooooh!

# 484
Хах ние се надъхваме да отслабваме, но и аз ще изчакам, заради кърменето: отивам да отворя шоколада, да не ми стане нещо Simple Smile)
Някой ден може да изглеждам добре, за сега ще се опитам да съм готина по характер Simple Smile

# 485
Лени, като изключим сладките неща и много рядко някое друго забранено пържено картофче и кюфтенце на скара, аз почти го спазвам този режим....така че, съм на линия да го стартираме заедно (отивам да си хапна шоколад ей така преди лягане (като най-подходящото време), докато още си разрешавам Mr. Green)

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 00:34 от djidjito

# 486
  • София
нещо съм се ококорила Shocked
Наторих ви във фермата, прибрах реколтата Laughing
Някой ще ми каже ли като съм разорала почвата, обаче съм объркала местото на квадратчето, как да го подредя. И още нещо - имам само кокошкарник и краварник. Тия коне, патици, елени и тем подобни къде да ги прибера newsm78
Сори за офа, ама повечето ми комшии са оттук Joy

# 487
  • Велико Търново
Нели, и аз се ококорих от 4:30, ама поне се наспах, а ти явно още в 2 не беше лягала... Та да ти отговоря - триеш и правиш квадратчето наново. Няма друг начин. И защо не си ми съседка на мен? Crossing Arms Другите животни ги прибираш, където ти хрумне - нямат отделни къщи, може да ги оградиш с ограда, ако желаеш. Ако ти се занимава - има и тема за играта Mr. Green

# 488
  • Видин
Добро утро, момичета!
Днес мама и тати имат годишнина от сватбата - перлена сватба!
Пожелавам им поне още 30 години да се обичат и уважават все така и да са заобиколено от много внуци!!!

Честито и на Катрин на Цветен прашец и на останалите месечинковци!  Hug

# 489
Amanita, честит празник на твоите родители, да се радват дълго на спокоен съвместен живот.

Честити месечинки и много усмивки за рождениците днес  bouquet

Мога ли да помоля някоя от мамите, които имат файловете на Сиси с песнички, редилки и сие, да ми ги изпратят.   bouquet

# 490
  • София
Добро утро мамита!

ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЕТО ПОРАСНАЛО МОМИЧЕ, ДНЕС СТАВА НА ПОЛОВИН ГОДИНКА!

Честити месечинки и на астралните ни близначета, да са ни живи и здрави!
Честита годишнина и на родителите на Аманитка! Още дълги години любов и разбирателство!

# 491
Аманита, да са живи и здрави родителите ти, все така да те подкрепят.

Честита месечинка на порасналото момиче на Цветен прашец и на другите бебчета!!!

Много се завъртя темата около килограмите. На мен чак ми е криво като пиша, че и аз съм зациклила и то, не с малко. Направо приличам на лелка, а и като добавим оная фризьорка, която ми отряза дългата коса и съм ...аха, аха депресия. В добавка и аз няма да отида на коледното парти по същите причини, да не говорим, че ми се излиза, но не съм си подавала носа навън от две пълни седмици. Дрешките - ами стоят си в гардероба, нови няма да си купя, а и то какво да си купя, като нищо няма да ми стои със света. Когато излизах - само с анцунг, мрън. На всичко отгоре се зацихлих, та и с Чичко Черен не мога да подскачам, че след като родих, вече нямам болки, но пък е такъв вървеж, че  ooooh!
И аз се хващам, че съм непоносима от няколко дена, вървя като бомба със закъснител из нас - цък,цък,цък, незнам кога ще избухне. Мъжа ми, милия, се е видял и той в чудо и само се чуди как да ми помогне, дано не му писне, че съм направо нетърпима на моменти.

Ама пост спретнах. Извинявам се за мрънкането.

# 492
Аууу, от сутринта го започнахте с питиетата. Поздравления Цветен прашец, Аманитка. Hug

Калината нещо я тормози коремчето последната една седмица. Чудя се аз ли нещо ям или пия, което я дразни или да не са някакви бубулечки. На всеки папмерс намирам по акнато, няколко пъти вече ми зеленее, а вчера й се изприщи и дупето.  ooooh! Последното подозирам се случи, защото вчера цял ден нямахме вода и се наложи да я бърша само с кърпички. Май ще се сложа на диета от картофи и ориз, за да видя дали ще се оправи и другата седмица ще питам на консултацията.

Ооо, Тани - аз пък ще отида не на едно, а на три коледни партита. Точно, защото бомбата затиктака и да я успокоя малко със забавления. А, аз съм най-спокойния човек на света, до скоро изобщо не ми се беше приисквало да се скарам на мъжа си. Още не съм повишила сериозно тон, де... ама няма нужда да започвам. Имам една по-широка риза, ще я използвам за случая.

# 493
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КАТРИН НА ЦВЕТЕН ПРАШЕЦ!

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ПРАЗНУВАЩИ МЕСЕЧИНКОВЦИ !

# 494
  • Варна
Добро утро и честити месечинки на всички бебчета днес. Ще се възползвам че малката спи за да свърша нещо в къщи, а после ще дочета  Blush .

Общи условия

Активация на акаунт