Юлски бебета - тема 19

• 21 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 690

Мама Диди, моите родители също имат 30-годишнина догодина, както и аз Wink

Моите годинки догодина са 29 но вече от по другата няма спасение  Mr. Green

Джиджи, много  съм сериозна аз  Peace След като мъжа ми ми отказа да ме води на фитнес и да ми е треньор  Mr. Green черния батко ще свърши тази работа  Mr. Green

Тан, и аз разгледах каталога на Метро сега и я видях.Може да се каже,че тази шейна е същата ,която гледах в Касида - в Метро е 16лв. а там е 43лв. #Crazy Е може да има маааааалка разлика  Laughing

Моята Петя се страхува от снега.Не смее да стъпи и иска да я носят.Така беше и с пясъка на плажа докато свикне - после елате я вижте Laughing

Миласара , вашия батко хубаво обеснявал ама Петя като неможе да ми каже ,че Дядо Коледа идвал на яслите и като я питам кой й дал подаръка ми казва "Зън-зън" /пея й една песничка за дядо Коледа и вътре има зън-зън/ Laughing

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 09:05 от Мама Диди

# 691
Добриютро,
брей, какъв сняг, какво нещо.
Лина прима - страхотни са картичките.
Цветен прашец, благодаря за сайта с джвъджки за обезопасяване.
Лишид, добре дошла Simple Smile
Абе, Стеф тотално изчезна, да не се загуби някъде между Смолян и Пловдив?

# 692
Добро утро от мен!

Добре дошла на новата мама  Hug
Лина - страхотни картички!!!

Допивам си кафето и отивам да се облека и да оправя спалнята, че станахме преди малко, а свекитата ще се отбият днес да видят мъника.
След обяд съм на прощъпулник на детето на кръстниците ни, само ме притеснява, че на Коси ще му се доспи, а няма да има къде да заспи. Ще съм с кошницата за кола, в която заспива като е на количката, да видим дали ще заспи само в нея.

Приятен ден ви желая момичета и много весело настроение  Hug

# 693
  • Велико Търново
Стеф я засичам в темата за захранването. Стеф не се сърдиш, че те издавам, нали  Heart Eyes
А като говорите за родителите, сега ви забих: мама и тати тая година празнуваха 50 години семеен живот Heart Eyes

# 694
Много невъзпитано от моя страна да изчезна без да кажа нищо, затова минавам сега.
Добре сме ние, Ивайло е почти 9кг и 70см., Много е активен, контактен, но пък трудно заспива, с плач все още, носим се на ръце през деня, пак все още Simple Smile
За сметка на това захранването го успокои значително, хапва с удоволствие всичко и прави големи паузи.
Аз реших да си почина от форума малко, че доста ми се насъбра напоследък, но ако потрябвам на някой, на линия съм винаги на ЛС Hug

# 695
Честит рожден ден на deasy_des! Да си жива и здрава и много да те радва малкото съкровище!

lishid, добре дошла, разкажи повече за вас  Party
Стеф  Hug

# 696
  • Силистра
Здравейте, момичета!
Много отдавна не съм писала, но ви следя най-редовно.
Честито на всичко пораснали бебоци, именници, рожденици, годишнини, да са живи и здрави!

Ние сме добре, вече, имахме разстройство, а после и хрема, явно и двете ми момчета са сополиви и дрисливи  Mr. Green

Джиджи, преди години, две мои приятелки в София ме замъкнаха на спортен клуб на тае бо. Инструктора беше ммммммм  Embarassed, Емо, беше страхотен, аз повече си полежавах и го зяпах, ама нейсе... от тогава ходя тук в Силистра, в един карате клуб при сенсея тренираме и Бо. Не съм ходила от преди година, но след Иванов ден съм на линия. Това е моят спорт.
Миласара, няколко теми назад четох, че малкия батко е тръгнал на градина и как за теб това е късане на пъпната връв, ама верно е така и за мен. Когато моето голямо момче тръгна на ДГ, все едно вече не е моето малко мишленце, и там за няколко седмици порасна  много. А първия ден отивайки към градината ми викаше "Вие вече не ме искате, не искате да ме гледате и за това ме оставяш тука...." цял ден ревах и звънях в ДГ. Луда работа Hug
СтефHug, радвам се че Ивчо е по спокоен. Ники и той заспива с рев и гушнат в мен, и само в мен. Имам яки бицепси, мама културистка съм Sunglasses
deasy_des, честит рожден ден, да си жива и здрава

Ники го слагам на земята на едно дюшече, че ме е страх да не падне от канапето. Забавно му е там и лази като червейче, вдига се и на колене, но ръчичките му са слабички. Баткото съм го слагала в проходилка, но много ме е яд, тогава живеехме с бабата на моя мъж и тя само да го видеше на земята и го вдигаше по леглата, че сме били стъпвали с тея крака и в тоалетната  Shocked. Аз и преди споделих, че тя е научила моя мъж да ходи на пристата, да не се изцапа на земята, за това като се оженихме боледуваше по три пъти всяка зима, а сега спи на 12 С, и пак му е топло, но заслугата е моя  Grinning . Така плавно да премина и към другата тема възпитанието на мъжете. На сватбата свеки ми вика "Аз за 25 г. нищо не можах да направя   Shocked, така че ти го давам такъв ти си го оправяй!?" Та започнах от зеро. Но мисля, че беше по добре така отколкото да изтривам от харда и да записвам наново  Whistling Но моите момчета не знам как ще ги възпитавам  newsm78

Днес тук е като в "Снежната кралица", вали сняг и вее, но шейната е изкарана, почистена от паяжини и чака малкчо да се събуди. Ще излезем с батко му за два тигела по снега, то повече да се радват големия и мама, но...ще покажа после и снимки...

Така изписах се, изпих си и кафето и отивам да правя торта, че моя татко днес има юбилей да ми е жив и здрав, много го обичам. По този повод

Хубав ден от мен и много  Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:38 от svetly_

# 697
Момичета прочетете това - паднах от смях. Четете най-вече постовете на Джъмбо  Laughing http://www.odit.info/?s=6&i=117919&f=3

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:04 от Мама Диди

# 698
  • Кърджали
Добро утро момичета! Мъжо разболя и мен. Нищо ми нямаше, но снощи изведнъж настинах нещо. Сега ще трябва да ходя до лекарката. Тъкмо ще намина да видя и зъболекар...
Кати обожава да се гушка, особенно някак си по - нежно се гушка в баща и. Иначе не иска непрекъснато да е на ръце, може и сама да си играе...

# 699
Добро утро момичета. Айде аз да ви пусна едни бащини неволи hahaha hahaha http://vbox7.com/play:98d7b642

# 700
Честит юбилей на deasy_des!!!

# 701
Привет и от нас  Hug

Снощи мъжът ми попадна на клипчето с бащините неволи и се смяхме с него  Laughing Аз тъкмо приспивах Анна, която заспа чак около 00ч.  ooooh!

deasy_des, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet

# 702

deasy_des, много щастие, обич и сбъднати мечти ти желая! Hug

Ние с Мони току що се излюпихме, а каката още спи. Навън е мрачно, дъждовно, мокро, неуютно и студено. Не я искам вече зимата, къде си пролет, ела, ела...

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:18 от tan

# 703
Лилчо,паднах от смях - три пъти го гледах и все по-смешно ми беше.Ама така е тати ккато има  коремче а нашия като няма затова неможе да приспива децата  Laughing

deasy_des , честит празник  Hug

# 704
Аз забравих коя беше мамата с питанката за шарката Embarassed, но пък се сещам да отговоря. Шарката има инкубационен период от 21 дни, през което време си заразен, без да си болен. После си болен, без да си заразен. Т.е. можеш да се заразиш от човек, на който видимо нищо му няма и няма смисъл да се пазиш от пъпчивите.
Аз тази шарка я изкарах на 28, каката ми я донесе от предучилищната заедно с въшки, няма да ви разправям какъв сърбелив период ми беше.

Украсих палмата вместо елха, малко ми е нетрадиционен подхода, но така не трепя дървета и не се чудя къде да ги садя после Mr. Green

Отиваме след малко с Ния , тя да види снега, да го пипне, пък може и да близне. Чудна приказка е вън.

Честито на всички празнуващи днес  bouquet Светли, да ти е здрав рожденика, и моят баща е юбиляр днес.

Мила, и аз съм имала части на тялото, за които до днес не знаех Mr. Green Оръжието за масово стягане си е казало думата, Джиджи Hug

Общи условия

Активация на акаунт