Нека студ царува вън, през ДЕКЕМВРИ ще се сбъдне моя сън!

• 30 160
  • 698
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета!
Честита Коледа на всички!Да сте живи и здрави и много усмихнати!
Влизам да Ви съобщя че на 22.12 в 05.42ч. се роди и нашата дългоочаквана принцеса-Калия,3200гр и 51см.Вчера се прибрахме и се опитваме да се нагодим една с друга.Раждането мина много бързо и лесно,даже доста забавно на моменти!
Искам да Ви попитам нещо-ядете ли цитросови плодове и пиете ли натурални сокове и фрешове? Казаха ми че са алергени за това Ви питам

# 541
Radena, Честито приказно цвете Hug Жива и здрава и много да ви радва!

Аз цитросовите плодове не ям, само от време на време за пущянка карам таткото да си обели една мандарина, че да ми даде 1 парченце като за вкус само. А за сокове - пия, но не от цитроси. Наблягам на ябълка, праскова, кайсия и т.н. въпреки че пък те са мъхести ... ама то толкова е и сок ...

П.П.
Честит празник на всички татенца!!! Днес било Ден на бащата Peace
http://calendar.dir.bg/inner.php?d=26&month=12&year=2009 … sid=&eid=7348
И при това - официално признат празник Flutter Ха, да са ни живи и здрави половинките и да ни помагат с пампите Peace

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 11:00 от Darlin`

# 542
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,извинявам се,че нахлувам в темичката ви,но исках да честитя на мама Zuzi,да и е жив и здрав малкият Георги,много радост да им носи.   bouquet

Весела коледа на всички,бъдете здрави и щастливи с малките звездички до вас!

# 543
  • Sofia
Честита Коледа на всички!
И честито на всички нови мами и техните бебенца, да сте живи и здрави и много щастливи.

# 544
Честита Коледа милички ,с пожелание за много хубави емоции на този свят ден с малките ни коледни подаръчета  newsm30

Честито бебче и на Радена    bouquet

# 545
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!
Благодарности за хубавите пожелания, които прочетох по диагонал, но ще се върна когато имам време!
Ние от 23,12 сме си в нас, но нещо не остава време за компа, но като се осъзнаеме кой какво всичко би трябвало да се подреди!
Крис е добре, аз също, ще разказвам по-късно! Хиляди благодарности на др. Велев и целия екип от реанимация на Шейново! Прекрасни хора са!
Това за сега от нас!

На всички нови мамчета много щастие да им носят бебчетата!!!
Обичам ви! Heart Eyes

# 546
Здравейте мами /бъдещи и настоящи/,
и аз си имам момченце родено на 10.12.2009, през цялата бременност ви чета редовно /виртуално познавам всяка една от вас  Simple Smile/, но все нямам време да пиша.
Сега ви пиша с молба за информация - някой знае ли какво стана с детенцето на katrin_bb? Щяха да бъдат на преглед за очичките на 12-ти, но гледам че от 4-ти не е влизала във форума. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас даде малко инфо за нея - може и на лични.

Също така да ви поздравя и с Коледните и Новогодишните празници! Пожелавам ви много здрави и усмихнати деца....безпроблемно раждане за неродилите все още! Хиляди щастливи мигове на цялото ви семейство.

# 547
Отчитам се че още съм тук и още съм в очакване. Струва ми се че She_R се губи , някой не е ли в контакт с нея?
Току що ми каза една позната че е преносвала 14 дни. Не вярвах че е възможно, на мен доктора ми каза че до 7 дни е нормално, но повече не е препоръчително. Моля  ако някой знае повечко по въпроса нека ми каже . Притеснявам се малко , защото познавам преносени бебета с проблеми и колкото и да се старая да не мисля лошо , все са ми в главата разни такива мисли.
На Дорита термина е днес , дали и тя вече не е мама
Честит празник на татковците- щом е ден на бащата   Grinning

# 548
  • Варна
Честита Коледа на всички!! Ние я посрещнахме все още 2 в 1!! Все още без никакви симптоми за раждане....

Честито на всички новородени бебчета!! Чета ви редовно, но нещо и на мен не ми се пише. То съвсем малко останахме необебилите се мами.
Да, термина ми е днес....

# 549
Здравейте  Hug
За цитрусите ям когато искам, често банани, мандарини и лимони.
Колибри, аз от днес почвам Цитросепта, ти не беше ли почнала също или и той не ти помогна  newsm78
Мерси за комплимента за каката и малкия, има нови снимки в албумчето ни  Hug
Лек ден че ме викат

# 550
  • тук
Radena, честито цвете, да ти е жива и здрава и много радост да ви носи.
Исках да ти кажа за цитросите -  от седмица малкият има проблем с акитата и по този повод изчетох много информация за алергиите. На голям процент от бебетата, не им са отразява по никакъв начин и майките си ядат всичко, но за съжаление човек никога не знае дали не е изтеглил късата клечка. Затова бих те посъветвала да избягаш най-силните алергени като прясно мляко, цитросови плодове, фъстъци и да ядеш по-рядко газообразуващи храни. Защото и аз бях много "отворена" и ядях всичко, а ето сега - почти нищо Sad

# 551
Radena, ЧЕСТИТА РОЖБА! РАДОСТИ И ЗДРАВЕ ЗА ДВЕТЕ ВИ!

Красони, цитросепта го пиех 2-3 дни и после забравих  Embarassed, но ще подновя отново.
Цитруси избягвам. Чат пат някоя мандарина.
Кафе избягвам, прясно мляко също и газообразуващи храни... това след като установих, че на Дамян си му влияят. В дните, в които ям вредни неща... на другия ден и още същата вечер се почва рев нон стоп.
В момента, в който се храня по "благоприлично" и Дамян е спокоен и спинка като бебенце. Явно си му влияе и като го осъзнавам, сърце не ми дава да си чревоугаждам...

И аз сложих няколко нови коледни снимчици http://december2009.snimka.bg/baby/damyan-na-kolibri-1-12-2009.451940.16577493  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 17:31 от Collibri

# 552
Портман, как е Али? Кажи, че ви мисля от няколко дни! Оправихте ли дрисъка?
Дано и Оска се включи да сподели как  е Емчо!

# 553
  • тук

Lassi, mersi,milo,che popita,no niamame
 mnogo da se pohvalim.Sluz aka,makar che e v norma kato broj izhojdania.Mikrobiologiata e chista,naddava si normalno,no aka sluzesto i/ili vodnisto.Az sym na super hard dieta I nikakva promiana ne vijdam Sad Ot vchera ima pypchi

# 554
А правихте ли тест за гъбички? Стандартно не ги пускат в лабораториите, трябва допълнително да се пусне. Ако помниш, септември имах такъв проблем с Ема и се консултирах с 2ма детски гастроентеролози, та ми казаха, че често при деца може да се дължи на гъби. Та може и това да отхвърлите, и да се знае, че е само хранителен проблем.
Слузта не е много притеснителна, щото това е нормална реакция на чревната лигавица.

Общи условия

Активация на акаунт