Новите ни козметични похождения 4

• 44 420
  • 679
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Страхотни придобивки момичета!

Боpислава Имам една молба. Ако имаш възможност да снимаш сенките на Буржоа на очите си или на ръката си, за да видя как са като наситеност. Много им се чудя, откакто Ивченцето ме запали по лилавия цвят.

Аз искам от тези Смоуки Айс на Буржоа. В петък ще ги потърся. А иначе тези единичните на Ейвън ми харесаха. С основата на Артдеко си стоят доста плътни. Доволна съм. На Артдеко предполагам също има.
 Маската за коса на Денис е много добра.  Peace
А на Буржоа имам от Ефет Лумиер в бронзово-кафяво и натурално кафяво и са много добри. Без основа траят цял ден без да се събират и цветовете на окото са такива, каквито са в кутийката-наситени. Най-добрите.  Laughing  Peace Иска ми се да пробвам от тези на Лореал, които се водят и за  вежди.  Simple Smile Някой, ако е пробвал да споделя.   bouquet 

# 76
*Mademoiselle* не съм я ползвала още ампулката. Щом я пробвам ще дам отзиви.

# 77
  • София
  2x  

# 78
  • Стара Загора
Кашмир, моля те кажи как е фдт? Покрива ли добре недостатъците?

# 79
Взех си този фдт. Много съм доволна - покривен,но същевременно не седи като маска, лицето не лъсва цял ден, а като се фиксира с пудра е още по-добре. Peace http://images.revlon.com/HTML/Images//Products/ProdDetail/P-face … MuCombOily-lg.jpg

# 80
Взех си този фдт. Много съм доволна - покривен,но същевременно не седи като маска, лицето не лъсва цял ден, а като се фиксира с пудра е още по-добре. Peace http://images.revlon.com/HTML/Images//Products/ProdDetail/P-face … MuCombOily-lg.jpg
Toзи и аз мисля да го пробвам. На каква цена е горе долу?

# 81
Toзи и аз мисля да го пробвам. На каква цена е горе долу?

Жаки, аз го взех за 16.99лв., а този които е за нормална към суха кожа е 19.99лв. Купих го от Пикадили в Мall Sofia ( вътре има нещо като магазинче-има щендери на L'oreal, Revlon, Max Factor, Bourjois, Maybelline и др. ), намира се от страната на касите и е към края на магазина. Има много хубави неща. И да кажа,че цветовете много добре пасват на кожата. Моя е 180 Sand Beige.

# 82
Мерси много   bouquet  Знам го магазинчето с козметика в Пикадили (купувала съм си от там...но не знаех, че имат и Ревлон)
Тамън няма да го търся:D
Аз от както спрях да ходя на солариум станах толкова бяла, че всичките ми фдт-ни ми седят ужасно Tired Дано да си нацеля хубав цвят

# 83
  • София
Фон дьо тенът е страхотен, аз вече го хвалих в темата за Ейвън.  Laughing Този ми е втори. Стои супер естествено, позволява да получиш покритието, което искаш. Ако искаш леко покритие слагаш малко, ако искаш по-добро покритие просто слагаш повече. Няма да съжаляваш, ако го пробваш.  Peace

# 84
Единствено ми е чудно как изкарвате целият продукт от това шишенце като вече е към свършване? Като опаковка според мене много не са го измислили добре....
Иначе вече се навих на 100%, че ще го пробвам.

# 85
  • В къЩи.
Жаки аз също ползвам този ФДТ на Ревлон и наистина това е единствения му недостатък .Моя е все още пълен ,но пак е голяма мацаница докато изкарам точното количество от шишенцето  ooooh! Дневния ми крем е в много готино шишенце с помпичка ,скоро Ще ми свърши и мисля да го пресипя в него,дано се получи  Thinking
Друго важно за него е ,че се почиства доста трудно,вярно е ,че през деня не мръдва,не цапа дрехите, а аз се преобличам по няколко пъти на ден. Когато се гримирам сутрин ,вечер горе/долу се почиства добре,но веднъж се гримирах в 17ч и вечерта падна голямо търкане и пак не успях да го почистя добре  ooooh! Наистина е много траен.

# 86
Подариха ми
Почистваща пяна на Елизабет Грант и почистващ лосион,
по късно ще ги снимам,че сега детето спи!

# 87
  • при моите деца .....

# 88
На мен фондьотена на Ревлон ми е любимия,само него ползвам. PeaceИзсипвам си по малко в ръката и се мажа после,малко е досадно без помпа,но пък продукта определено си струва. Heart Eyes

# 89
Няколко момичета бяха споменали ,4е се съмняват във фдт на ревлон, 4е е тежък и може би им запушва порите.Вие имате ли такива наблюдения  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт