СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 885
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
ето ме първа в новия ден. след малко ще сложа едно кафенце за ранобудните мами. аз не знам от кои ще бъда. стасито  днес цял ден държи температура около 38.8. следя го цяла вечер. уж след панадола взе да сваля, но го тресе. мъжо нощна смяна и аз сама с двамата юнака. черно ми е пред очите.
 не знам за вас, но аз си имам едни периоди, такива смотани и трудни. и не знам защо ми се падат точно пред празници.  smile3515
 имаме си нови мами и едната даже заралийка  Simple Smile добре дошли и от мен.
 аз понеже нали съм в дупка, не четях много редовно. та имам да дочитам двайсетина страници от миналата тема. докато чакам часа за следващата доза панадол, ще чета.
 сега обещаното кафенце
 и дано днес е хубав ден за всички.

# 166
Дам заралиика съм.Ти от къде си?Мерси за кафето но мисля да отлитам в страната на сънищата!Беба спи от половин час а аз още съм на компа.За последно лека нощ!

# 167
raver_ivi таз температура заради ваксина ли я вдигнахте? Дано се оправи бързичко буболечето.
И аз след малко мисля да се ориентирам към лягане че с тез игри не мога си доспя като хората  Crazy...

# 168
  • София
Ние пък имахме гости и докато се организирам да раздигам след тях, да къпем бебока и т.н. то стана никое време. Та сега съм гушнала помпата, моя пръв приятел, и чета какво сте писали днес Grinning

За консултация с лекар са ти казали, и какви кремове да обсъдите са ти предложили. А на каква диета си? Да не се окаже накрая, че от 'изключи това, изключи онова' си на хляб и картофи само?
Чак до хляб и картофи не съм я докарала, пък да видим докога. От 5 дни не ям нищо, която съдържа краве мляко, освен това без газирано, шоколад, гледам да не ям храни с консерватни (ако въобще има такива вече Rolling Eyes). Обаче ям много майонеза, дали може от нея да идва проблемът? Откакто минах на диетата вместо да му се оправят, бузките стават все по-зле. Нали трябвало да минат 14 дни преди тялото да се изчисти съвсем, пък да видим. Купих крема и олиото на А-Дерма и започнах да го мажа, дано да помогнат.

# 169
 клара, температурата я вдига баткото. и май ще да е от зъбче. на 6 години е, смени вече две зъбчета- резци. сега е кътно. почудих се доста като ми каза, че се клати и веднага попитах чичко гугльо, той подтвърди, че може. но въпреки сиропа, t си стои все около 38 градуса  Sad
 мама рени, аз съм от раднево.. моля зя кафенцето, мислех, че вече спинкате  Simple Smile
 та прочетох старата тема, видях поздравите. прииска ми се и на мен да ви почерпя с моята музика. но дойде въпроса с кое парче точно. аз харсесвам всичко почти.  Thinking ето нещо много любимо http://www.youtube.com/watch?v=sp1fLW-DS8Q и още едно http://www.youtube.com/watch?v=94CXOc-kpns  culture винаги ми напомня за динамичната медитация на ошо.
сега, на депресията ми, само инструментали вървят. като ми светне, ще вкарам и текст.  Simple Smile
 една мацка ми обеща да превежда  Peace ето сайта за една диетка, която се води изключително успешна. http://www.cambridge-diet.com/
 благодаря предварително.   bouquet
 отивам пак да надникна стасито, че ми беше с много зачервени бузки. от притеснение цяла вечер няма да мигна.

# 170
Добро утро много спите днес аз чета и чакам някои да поднесе кафенце но днес честа ще бъде моя Mr. Green
Равериви дано баткото се оправи бързо и по празниците много весели моменти Hug

# 171
  • До хладилника, който обичам
s0nic, вариант ли е да опиташ без майонеза, да разбереш дали има разлика? Готовата майонеза съдържа и консерванти, и продукти "на прах"... домашната пък е със сурови яйца или ако е без яйца, е с прясно мляко. Може би бешамелът, наричан 'фалшива майонеза', ще е временен заместител?

# 172
ЕЕййй много ранобуден народ много нещо.
Мерси за кафенцето, Равериви дано баткото да е по-добре, че лоша работа като са болни дечията.

Аз от вчера пека едни играчки за елхата от солено тесто, ама нещо не ми се получават нещата, оставих ги около 2 часа на слаба фурна, нооо сега като ги пипнах са все още меки, а нали трябвало да станат твърди.

Варненки в този кофти снего-лед, чак взех да се замислям за вторник как ще успея да стигна до срещата.

Пфу че кофти време, мислех си днес да излезем за 30-40 минути с баткото да се покефи на снега, ама то няма такова чудо, всичко е лед, пък бил той и 3 см, под формата на сняг.

Айде чао засега да видя Боби докъде я докара с пъшкането.

# 173
Добро утро! Мерси за кафетата - откъде ги намирате такива, с екстри Wink Мойто е най-просто и го пия сама Simple Smile
Нещ писах, ама нали с една ръка, и натиснах пак нещо и писаното изчезна  - не ми е за първи път. Сега беба е в коша, аз съм с 2 ръце  Peace
Аз се събудих към 7:45 ненаспана и гледам бебка си седи ококорена и си говори нещо сама и слуша Simple Smile Та се нахранихме, сменихме пампата и сега си говорим Wink И сега докато пиша, тя е до мен и като се оърна към компа, тя ми подвиква, че нали не й обръщам внимание Simple Smile
Бе все забравям да питам: като спи вечер, ръцете на бебето са студени. Иначе нослето е топло, но ръцете й са лед. Спокойна си е де. Темп в стаята е 21 градуса. Никак не е студено. Спи в едно чувалче памучно и завита с пухкаво одеалце, ама не от най-дебелите. И си е облечена де с боди и тия целите комплекти, дето се води нощница за бебе. И с тънички чорапки на крачетата, щото тая нощница е много тънка. На вашите деца така ли са студени ръцете?  newsm78

# 174
  • Варна
Добро утро!Хубави кафенца...
Надина, не знам, но дано до вторник се пооправи, пък през деня ледът трябва да се отпусне малко... newsm78
Raver Ivi, прегледах тоя сайт набързо, но тази диета всъщност цели да ти продаде цял куп техни продукти - разни пакетчета с напитки, шейкове и т.н...Няма точно какво и как, това е тяхна програма за отслабване и трябва да поръчаш дискове+продукти:)) Ако все пак искаш да я преведа, пиши на ЛС:)
А аз мисля все пак да излезем на нашия голям балкон, да правим снежен човек с баткото:))
Мама Т: И аз съм я намирала мойта кукла така, ледени ръце и носле, е аз не топля много в стаята където спи и мислех,че е затова...Но вече я вземам при мен вечер и сега не е така, може просто да и е било студено, но ръцете и и през деня са често студени... Thinking

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 09:30 от *Elesta*

# 175
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Равер_иви,дано се оправите бързо. HugИ аз изпадам в такива моменти,и даже сега преди празниците ми е много криво настроението.Добре,че е форума малко да се разсейвам.
Мерси за кафенцата Heart Eyes
И при нас времето се развали.От вчера вали дъжд. Tired
Хайде скромна почерпка,че дес ставаме на 4м.Честито и на другите месечинки. Hug

# 176
  • До хладилника, който обичам
Яна спи при мен, топла е цялата. Има единични случаи да е студена едната или двете ръчички, но по-скоро е изключение.

# 177
  • София
s0nic, вариант ли е да опиташ без майонеза, да разбереш дали има разлика? Готовата майонеза съдържа и консерванти, и продукти "на прах"... домашната пък е със сурови яйца или ако е без яйца, е с прясно мляко. Може би бешамелът, наричан 'фалшива майонеза', ще е временен заместител?
Ами ще се пробвам, и за нея ли трябват 2 седмици да се изчисти организмът? Да знам кога да чакам промяната Grinning

На Никола също често са му студени ръцете през деня, но предполагам, че защото са му все в устата и са мокри. В неговата стая е топло (23-24 градуса), та нощем не съм ги усещала студени.
Анитка, честита ви месечинка  bouquet

# 178
# 179
Добро утро и от нас, мерси за кафенцето ще се възползвам Hug.
MammaT  и на моята бебка постоянно са и студени ръчичките и бузките затова се водя само по нослето и ако то е топло значи всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт