И аз изпадам в такива моменти,и даже сега преди празниците ми е много криво настроението.Добре,че е форума малко да се разсейвам.На мамите с диети не завиждам
Аз като знам вчера покрай гостите що шоколад изядох
Ужас! А преди един шоколад седеше у нас с месеци, и таткото го изяждаше най-накрая да не стане зян
А сега какво ми става... Пак е по-добре от миналия месец, щото ям само ако има, а мин месец си и купувах - това НИКОГА преди не ми се е случвало - аз да купя шоколад, щото ми се яде сладко. НИКОГА!Анита, честита месечинка! Да е жива и здрава малката бузанка и да радва мама и тати! Да я нацелуваш от всички нас!

И мерси за отговорите
Соник, и нашите рице са все в устата и мокри, че дори и дрехите на гърдичките
. И има ли друг вариант - че те са толкова сладички, и аз бих ги лапала и целувала, ако бяха на мен
.
. Ама сегааааа един мързел ме гонииииииии. Нищо не ми се прави!Много бързо свикнах бате да си е вкъщи и все си викам има време, после ще свърша еди кво си и сега си е все същия бардак, както като бях сама. Май все оправдания си търся
.
Пийнах кафе, сега ще нахраня Боб и ще видим с какво ще се занимаваме днес.

Коко хапва най-малко по 150мл. Понякога 180мл.и в много редки случаи 210мл
дерматолога каза-бебешко акне,ама да намаля и яденето на някой неща
та сега ежедневно се мием с отвара от лайка и се мажем с а-дерма или крем здраве 
ама аз го взех от тука

До преди малко съм ревала.Извиявайте,че ви натоварвам с моите простотии.
от нас ....мислех първо да ви изчета ,та след това да пиша,но се оказа непосилна мисия
,но ми се видя странно ....на 8-ма страница и "запис " ....малко съм под пара,от понеделник започва нашия благотворителен базар , та съм се отдала на последни приготовления .