СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 931
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания и Стара Загора
и ние сме на Коледно тържество в четвъртък в ДГ.Но ни предупредиха да гледаме без да мърдаме или да махаме на децата си.Всеки да снима от мястото си,никой да не става,за да не ги разсейваме.Аз няма да мога да снимам,и се моля Андреа да спи,че ще трябва да изляза от залата,ако реве. Rolling Eyes

# 376
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/page11/  - много красиво, как са правени?!?!?!

# 377
Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!
Мерси, ама не знам какво пожелание да отправя към тая почерпка, може би жив и здрав.....секс
kriskata Simple Smile, снахата акробатка май ще става

И аз да кажа, че календарите са страшни smile3501

dundito 2 , айде - интересно ми е да чуя що си Дунди, като всъщност не си? А и за никовете на другите ще е интересно да прочета. Аз съм vesita007 щото фирмата ми се казва така, без 007, ама само Весита беше заето Crazy
MammaT, мноо ме изкефи тоя лаф

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 17:20 от vesita007

# 378
  • Варна
Влизам само да кажа,че си получихме подаръка! Веси, огромно благодаря, всичко е толкова красиво опаковано,и подаръка е страхотен, че направо нямам думи! newsm51Снимала съм и качих снимки в албумчето, после и като го облечем пак ще щракна! Hug

Сега отивам да чета, че сте изписали 100 страници май.... Crazy

# 379
Влизам само да кажа,че си получихме подаръка! Веси, огромнно благодаря, всичко е толкова красиво опаковано,и подаръка е страхотен, че направо нямам думи! newsm51Снимала съм и качих снимки в албумчето, после и като го облечем пак ще щракна! Hug

Сега отивам да чета, че сте изписали 100 страници май....
Много се радвам, че ви харесва Hug

# 380
Находке, бива ли толкова време да се главоблъскаш Simple Smile Трябваше да питаш по- рано бе жена, нали сме наши хора Simple Smile
По отношение на Горската китка.... аз винаги съм харесвала да измислям някакви щуротии Simple Smile а и много харесвам гората и дивите горски цветя Simple Smile Понеже и горските гъби много ги харесвам можеше да се кръстя и Манатарка или Пърхутка, или Червена Мухоморка Simple Smile Да, ама реших да не е нещо много брутално Simple Smile
Имам навика да измислям нови думи и лафове, които после другите ги харесват и ги ползват.... Та чудех се какво шуро да измисля и реших да е Горска китка Simple Smile
Едно от моите творения е също така прозвището Гъдзелита Simple Smile Една приятелка също ми даде задача да й измисля нещо и мен ме беше хванала лигата и й измислих няколко неща, измежду които Морна Кобилка и Дива Самодива Simple Smile Тя си избра Дивата Самодива.
Една от моите измислени думи, които най- често се употребяват от моите другарчета е "смърцафърцам". Вместо да кажа на някой, че ще го пребия, аз просто казвам " не ме ядосвай, че ще те смърцафърцам набързо".
Друго от моите творения е когато ме е срам много казвам " сменям всички цветове на дъгата " Simple Smile И така...
Колегите бяха решили да правят записи на моите изказвания, защото понякога и аз не си спомням творенията Simple Smile

Криската,
много хубави творения прави тази Калина...
Що се отнася до пазаруването из Пловдив- погледни и от добрата страна.. тамън по- малко разходи Simple Smile
Иначе аз много го харесвам Асеновград... може би, защото една от моите мноооооооого големи любови беше станимашки момък Simple Smile
Ейййй, доста време ми беше необходимо, за да го изкореня от сърцето си Simple Smile

Валката, това е много гадно за тържествтото и честно казано няма логика... Аз бих се ядосала в тази ситуация- да не мога да си гледам детето в постановката.. Малейййййй....  #2gunfire

Весита, аз виждам друг смисъл в това 007 Simple Smile Ти да не си някакъв агент под прикритие ? Simple Smile  newsm78

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 17:27 от Gorska_Kitka

# 381
  • Габрово
Мерси, ама не знам какво пожелание да отправя към тая почерпка, може би жив и здрав.....секс

Joy
А с тия голи мъже дето поствате едни такива развратни мисли почват да се прокадват в мен  Blush
Ние кат немаме късмета да сме монтьорски съпруги и ходим с неоправени предници и задници кво да кажем Crossing Arms
Ша го правя моя рогат ако се ослушва още

# 382
Весита, аз виждам друг смисъл в това 007 Simple Smile Ти да не си някакъв агент под прикритие ? Simple Smile  newsm78
Просто тази комбинация от цифри ми се видя най-запомняща се, а нали съм си блондинка, защо трябва да си затормозявам и малкото мозък в главата

Joy
А с тия голи мъже дето поствате едни такива развратни мисли почват да се прокадват в мен  Blush
Ние кат немаме късмета да сме монтьорски съпруги и ходим с неоправени предници и задници кво да кажем Crossing Arms
Валка, не го прави рогат, направи го благороден елен - звучи някак по-царствено

# 383
ааа Весита, моля моля... не съм съгласна с тебе Simple Smile Ти може да си блондинка, ама с брюнетски интелект Simple Smile

# 384
Горска китка,ма ти си била голям сладур бе Partyедна кръвна група сме love001

А с тия голи мъже дето поствате едни такива развратни мисли почват да се прокадват в мен  Blush

ми кво пък,може да му ходят рога smile3534 smile3532

ю

Весита,аз пък сериозно си мислех,че така се казваш Laughing Laughing Laughing

# 385

А с тия голи мъже дето поствате едни такива развратни мисли почват да се прокадват в мен  Blush

newsm10 И аз мога да кажа същото...

За тържеството в детската, ми Валка и при нас е така. Просто то се прави само за кеф на децата, първо имат нещо като представление от някакви артисти, след кето и децата казват стихчета и пеят песнички, в зависимост от това, в коя група са и накрая идва Дядо Коледа и раздава подаръците на всяко дете. Та затова не канят родителите, няма смисъл. Виж на тържествата за 8-ми март и други такива, вече си ни канят, защото има какво да видим.  Laughing

# 386
  • София
Много пишете бе мацки Grinning
Аз сега се прибирам от разходка с дребосъка, направо ми измръзнаха шушоните навън cold Ама пък накупих разни хубави неща за вкъщи и съм доволна Grinning
И на мен ми се струва странно това, че не пускат родителите на тържеството в яслата. Аз нямам спомен едно време как е било при нас честно казано. Ама пък кой ще се радва на такова тържество повече от мамите и татковците Rolling Eyes
Снимките дето Калина прави на Никола трябва да са готови тази седмица. Нямам търпение да ги видя, че цял месец мина вече Crazy Мисля да спретна по едно албумче за подарък на бабите и прабабите, че само мрънкат защо нямат снимки на хартия Mr. Green

# 387
Находке, ама ти сега ли разбра, че съм голяма сладурка Simple Smile  Аз винаги съм си била, ама тука от известно време съм скрита лимонка Simple Smile Явно ЕГН-то си оказва влияние Simple Smile

Аууу... сега докато пиша гледам, че соник е пуснала отговорче.. мдам.. и намен ми измръзнаха шушоните, ама все пак поне за малко трябва да разходим чаветата... По този повод искам да кажа, че няколко майки на по- големи деца се изказаха, че децата не трябвало да се извеждат навън при температура под 10 градуса ( не -10 а 10)  Shocked егати.. то по тая логика трябва цяла зима да сме вкъщи Simple Smile

# 388
 Находке, ми той моя си е агънце... и то крехко, не го заменяммм и много са бия за него... скачам кат нинджа с еленски скоккк

# 389
Дундито, туй Атракция ми го измисли мъжа ми още преди да станем гаджета. Аз и хабер си нямах от интернет, мейли, форуми...Предстоеше ми ходене до София, на очни ли, на изпити ли и той решил да ми направи регистрация в Мтел ,за безплатните смс-си и мейл да ми измисли, че да сме си комуникирали и опаа, измислил атракциа. Та това е историята. После,като се регистрирах тук пробвах с други никове, все заети имената, викам си, ще слагам пак атрактивния  Wink

За календарите-сериозно,ако някой иска, да драска на лс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт