СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 908
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
  • където има любов
И аз съм за ниските обувки,токчетата някак не ми пасват на темперамента.Е,имам два ,три чифта за по-спешъл случаи,ама като ги обуя,все едно не съм аз.А и не мога да си представя да тичам след детето,или да газя в калта с токове.Абе с една дума съм спортна мацка Mr. Green

# 436
Учудвам се ,че има хора които не извеждат децата си в сняг.

# 437
Lipstick* аз не че неискам напротив но зазимих количката а с кенгуруто да искарам малката мисля че е още рано.Иначе ще съм все по вънка.

# 438
Lipstick* моите мищоци не съм ги изкарвала откакто температурите паднаха под 0,предпочитам да си стоя в къщи с децата отколкото да ги гледам болни.

# 439
  • Варна
И ние излизаме, сняг, не сняг, навън сме...Само да не вали или да не духа много вятър, което за нас е много рядко,де...Така, че използваме всеки по-свестен ден...Днес бяхме навън с кенгурото, беше 2-3 градуса, но какво от това..В Москва, ми разправя една приятелка, как ги извеждат и спят в количките при - 20...И оживяват Flutter Нищо им няма...

# 440
  • Karlovo
Дочетох ви най-после .
Ние утре сме навън с кенгуруто . Откакто нямаме количка не е излизал Ицо, та утре сме по задачи и в сряда също .Ще го облека топличко и потегляме .
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/hristo-na-dreems.440248.16396280 - вижте малкия помощник на дядо Коледа  Simple Smile .

# 441
Лека нощ и от мен отивам да нънням че гледам като дрогирана пред компа.До утре мамчета и нали знаете горе главата,такава ще е тя!

# 442
  • София
Софиянки, ходи ли ви се на училището на 9 месеца този петък? Темата е Каляване на бебето. М?
На мен ми се ходи, ама какво да го правя ревльо, едва ли ще намеря някой да го гледа през деня Tired

За излизането в снега съм твърдо "за". Само да няма леден вятър нямам никакви притеснения да излизаме. Бебокът и без това е опакован като пашкул и е на завет в количката. В тази връзка да ви се похваля - братовчед му на моя мъж обзаведе Никола с две страхотни космонавтчета. Едното е с крачоли, другото като чувалче долу. Донесе му ги от Германия, където струват крупната сума от 7 евро едното Whistling
Още не съм пробвала да изведеме дребния с кенгуру, все си мисля, че ще истеряса и няма да стои вътре. Трябва да пробвам да го разходя из къщи да видим как ще реагира.
И аз тепам с равни обувки, от край време си падам по по-спортно облекло, много ми е удобно. Токчетата съм ги оставила предимно за офиса.

# 443
Ей й аз ви изчетох Simple Smile Чакайте сега да видя какво съм запомнила:
разходките в снега - че кво му има, стига на мама да не й е студено и да не я мързи Wink Днес си излизахме. Вчера не, но цял ден имахме гости, та затова. И беба за първи път видя сняг Simple Smile
За ника - MammaT е латиницата на МамаЦ (MammaTzveta) а и на български е "мам(к)а ти" Wink И ми прозвуча интересно и си остана. Дундито, ти си едно дунди... срам за породата! Wink
За присъствието на родителите на тържествата в детската - ние сме присъствали. Тия нови моди не ги долюбвам аз. Ина ходи и на плуване лятото - и там не ми даваха да седя. Няма такава държава, в която на родителите е забранено да присъстват на репетициите/тренировките. То тържеството да не е за госпожите егати!!! Възмутително!
За токчетата - и Бг е единствената държава сигурно, в която като идеш на разходка в парка се скътваш с рокля и високи обувки вместо с нещо удобно - анцуг, дънки, маратонки... Има си места и моменти, когато да носиш високи токчета  Peace Аз предпочитам спортно-елегантния стил, който ми седи все по-зле заради кг, но... То слончо и в рокля, и в панталон, пак си е слончо. Или татарско кюфте, както обичам да си казвам Simple Smile
за датата на правене на бебетата - моят мъж мойе и да е монтьор, ама аз съм със записване при него...

# 444
Софиянки, ходи ли ви се на училището на 9 месеца този петък? Темата е Каляване на бебето. М?
На мен ми се ходи, ама какво да го правя ревльо, едва ли ще намеря някой да го гледа през деня Tired
Аз ако идвам, щв съм с ревла също Peace идва ми се обаче Wink Цвета, кажи повече за това училище!

# 445
нещо си обърках поста де, ама стана ясно какво искам да кажа  Peace. Мама Гаци, не се обиждай де, ама това с токчетата ми е много непонятно
Офффф то стана нещо като развален телефон.Един ау,ма как в парка с токчета,друг прибави и рокля....Казах,че нямам ниски ботуши,не че ще тръгна в снега с високите PeaceНямах време да си купя ниски и изобщо не си харесах,а аз много държа на обувките си и не мога така да си купя някакви,колкото да има там.В момента ровя из Ибей за такива.Като живеех в Лондон 3 години и половина не бях слагала ток,но откакто почнах работа в 2бе,просто ми се наложи,тъй като униформите ни и летни и зимни,бяха с ризи и поли до коляното и тогава вече няма как да сложа равна подметка при ръст 1.60,стои доста смехотворно. Wink
Аз малката откакто падна снега не я извеждам,завивам я в стаята докато спи и отварям широко вратата за около половин час,докато изчистя,щото навън е яко офроуд Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:40 от Gaci_mama

# 446
Ооо, мерси  ви, мерси ви, мамички bowuu!
Тъкмо се чудех, къде да я зачекна темата за студа  cold 1stroller  и разходките....
Явно всичко е д лично усмотрение, като се избягват от всички,
валежи и ръмежи, както и по-"духовитото" време:)))
...............
Късмет на търсещата ботуши yan4e!
Търсех си за 150 - намерих си срахотни за...
........................................................................................
.................................................за 9 лв.))

Важно да ви питам??? Нали всички бебоци тука са набори, така да се каже,...?
Та, имате ли вече, "напъни" за никнене на зъби...?
3 месца нее ли рано????
Още коликите не се минали????
Просто много се пеняви  малката(цялата устичка) и често е  кисела!!?

# 447
Ооо dreems, видях, че си имате 1swing,....усмирява ли се малкия там,
че ми писва все мрънкане и все на ръчички!!!

П.П.Сори за спама, момичета, но тов ами е на дневен ред сега.....

# 448
Добро утро!

# 449
         Добро утро!
         Много спите бе , мамета!  Wink Ние с моята  хубостница сме станали в 6 часа. Като каза това дете, че няма да спи и едва станах.
Иначе за разходките- ние сме постоянно навън, стига да не вали. Вчера бяхме 3 часа на разходка. Аз се кристализирах направо, но тя спа през цялото време. Свикнах детето навън и сега си го иска като наследство!  Laughing Да не ви казвам какъв рев е ако не излезем.
         А относно неистовия рев на дъщеря ми, май кърмата вече не й стига. Снощи започна пак така да реве и аз й дадох АМ и изпи 30 мл, след което заспа мигновено!
         Та това е от нас за сега. На обед пак ще бегаме на разходка, стига да не вали, но се съмнявам и това да ме спре!  Crazy   
         Хубав ден от нас и много настроение!

Общи условия

Активация на акаунт