СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 909
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
За излизането,не знам при вас как е,ама в Шумен си е голяма поледица и изобщо не си представям как оправлявам количката и правя шпагати на 10см-вите си токчета(нямам ниски ботуши)А Цвета не те ли е страх,че ще се излюскаш с кенгурото или при вас няма лед.Ние тука сме винаги заринати от сняг Peace

И при нас така - лед навсякъде и едни буци мръсен лед на края на тротоара, където се слиза на улицата. Голям офроуд изкара малкия тия дни. Аз изглеждам все едно карам тежкотоварна машина , така офкам и пъшкам, за да я карам по пътя. Ама пък спи малкия - половин-един час навън и още два-три в къщи в количката smile3524.

# 421
За излизането,не знам при вас как е,ама в Шумен си е голяма поледица и изобщо не си представям как оправлявам количката и правя шпагати на 10см-вите си токчета(нямам ниски ботуши

[/quote

какви токчета бе хора?? аз съм с маратонки, а зимните ми обувки са на конверси, кожени ама ниски и с много здрава подметка, та не ме е страх ни от лед, ни от сняг, само дъжд да не ни вали!! иначе обличаме се дебело, и аз и дундьо и навънка  Party

# 422
нещо си обърках поста де, ама стана ясно какво искам да кажа  Peace. Мама Гаци, не се обиждай де, ама това с токчетата ми е много непонятно

# 423
  • Испания и Стара Загора
EmiR и ние с Алекс правихме гирлянди,но аз лепя,а той реже с ножицата. Crazy

Аз от три дни не съм излизала и направо откачам.Само ям и дремя пред ТВ. Tired
И да ви се похваля-днес Алекс за първи път каза буквата "Р", Partyа вече започвах да се притеснява,защото от неговата група в ДГ само той не я казва.Сега се упражнява с различни думички.На някой става,на други не,но като за първи път е добре. Peace

# 424
  • София
Абе за токчетата...аз нали съм ниска и винаги съм ходила на токчета и като забременях първият път се пробвха...ама постепенно смъквах см, а към края на бременността бях на ниски обувки. После с количката пак се пробвах..ама някакси неестествено ми беше - отивам на разходка в парка с токчета...та от 3 години, обувките/ботушите са ми коренно различни от това, което носех и вече така свикнах, че незнам дали пак ще почна ежедневно да нося високи токчета.

# 425
  • София; Дружбето
И тука всичко е заринато, но като е сняг с кенгуруто няма къде да се хлъзнеш, а като стане лед с количката си джарам по пътя и хич ми не е. Заобикалят ме, а аз гледам лошо. Имам късмет да съм центъра на Дружбето, та тук разчистват снега горе долу.
Аз съм ниска, но нося обучки с равни подметки. Ботушите ми са с висока плаформа, но са много стабилни.
Лягам да си догледам 2012. Хареса ми, въпреки леко глупавите ефекти

# 426

За сексуването - с прекъсване от 5 години - бременостите са ми планирани...не съм прихващала и след повтаряне и доста съм се чудила дали ще мога да забременея...пък и двата пъти стана от раз...

Това все едно аз съм го писала Party
И на мен ми е доста неестествено с токчета и количка и в парка Shocked.Имам сандали и боти с токове и ги слагам,но те са доста ниски,едва забележими.Обаче най-забавно става,като започнат да тичат децата,а ти да ги гониш с токовете Joy

На нашето тържество също няма да има родители.От една страна по-добре,че с тези вируси ooooh!Още не ни пускат в градината,даваме ги във фоаето.
Аз знам кога забременях,защото бяхме в Лондон тогава и си беше средата от цикъла.Някой от тези две нощи ще е Wink

Моят ник идва от любимата ми песен на Нова Генерация Арлина:http://vbox7.com/play:fa61e00e.Но имаше вече ник на кирилица и на латиница,та затова съм с две Л-та Wink

# 427
  • София; Дружбето
Софиянки, ходи ли ви се на училището на 9 месеца този петък? Темата е Каляване на бебето. М?

# 428
Софиянки, ходи ли ви се на училището на 9 месеца този петък? Темата е Каляване на бебето. М?

пиши ма първа в списъка Peace smile3532 smile3532

# 429
И ние се пазим уж с прекасване но и аз обмислям варианта за спирала
Да ви се оплача мъжлето ми е наработа тази седмица и не е в града аз сам сама с мъниците и просто немога да си вдигна главата днес 200 пъти се опитвах да ви дочета и чак сега успях

За тържествата в яслите и ние не сме поканени едната сестра ми каза че са малки и ако видят мама или тате и зарязват всичко

Бебешондел избии си тези мисли от главата сигурно е период който ще отмине бързо  Hug

# 430
  • Троян
При нас днес беше много красиво,имаме си сняг ,а и слънчо не се пестеше.
Аз мога да се похваля с много кротко бебе,няма колики,а от седмица само чака някой да й обърне внимание и веднага се ухилва и започва да гука и пищи.
И ние се пазим,че за трето е рано CrazyС Калина не се пазихме,ама аз си мислех че няма да стане толкова бързо(каката я правихме 5 години).
Лека и спокойна вечер на всички!

# 431
я разкажи за това нещо що е то?!Ако има в Стара Загора обезателно ще ида.Ако може поразпитаи дали ще  има и в другите  градове като например зарата и кога? 

# 432
  • sofia
Лека,момичета!Утре ще дам своето вещо мнение по наболелите ви въпроси,щот само ви прочитам и ще се свия на кравайче да нюням!

# 433
Лека kri6kami6ka

# 434
Ай ше кажа за Дундито- то малко дълго, ама ше ме траете сега като ме питахте( то май аз предложх да разкажа ама...)
Сииигаа...значи преди да станем сериозни гаджета с моя съпруг , се виждахме тайно и аз си имах друго гадже, за което тати Коки знаеше разбира се. Още нямахме така някакви любовни взаимоотношения , но когато тайно се виждахме той все ми повтаряше, че няма търпение "да излезем на светло"  и да си направим едно сладко Дунди . Не сме се крили дълго, то на предната ми връзка вече й се виждаше края, та някаде околко 1 месец бяхме тайни гаджета  hahaha Та така де - започна така мохабета че ще си имаме някои ден пухкаво бебе Дунди и все повтаряше пред приятелите как ще им разкаже играта като си направим нашето дунди. Та когато се регистртирах вече го бяхме направили дундито и викам "те така ще да е... ама 2 незнам защо го лепнах, не помня дали беше заето  Rolling Eyes
Та така , постарях се да бъда максимално кратка.  yes
Сега да ви кажа лека нощ, да се наспинкате ..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт