СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 911
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
Утре сняг, само да не вали дъжд, иначе какви са тези да не се извеждат децата?!?! Студено, ама пък и свеж въздух трябва, иначе до напролет в къщи ли да седим?!?!  smile3527
За първи път чувам някой да излиза в сняг с количката newsm78Не си спомням и да съм виждала...

# 406
  • До хладилника, който обичам
А, нищо им няма на бебетата, като са добре облечени Simple Smile То и за майките така.

# 407
Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!
Абе вие се подигравате,ама и аз знам точно кога е зачената Ива и това могат да бъдат само 2 дати 25.12. и 27.12.И това не е понеже правим секс само 2 пъти в месеца,както ще каже Находката smile3534 smile3502,ако някой го интересува ще му обясня как знам кога съм забременяла,за да не ви занимавам с глупости.

кажи,кажи Party Mr. Green,аз искам да разбера,че кат ви чуя за тез дати и да ти кажа вероятността да знаш точния ден е наистина да си го правил един път в месеца smile3506 newsm12 newsm12

бебешоци,бравус на теб бе,ревнивка ша дойдеш smile3534 smile3533

бе да взема да скоча на мъжа ти щом е младо агнешко,пък да видим кво ша ми направиш smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 bash bash bash

# 408
Абе малко на друга тема, не можах да изчета всичко, та незнам дали сте го дискутирали, ама аз да питам. Аз кърмя, ама все пак знам, че и докато кърмиш може да забременееш, и щото говорите тука кой на сухо, кой не, аз не съм от тия на сухо де, ама как се пазите да не стане още едно бебе. Че аз искам, ама малко по натам. А пък си ме е страх, че май нямам проблем със зачеването слава богу!! Та това ми е въпроса де. За спиралата ми каза доктора 6 месеца след раждането, противозачатъчни докато кърмя не може, и сега сме с презервативи, като гаджета сме  Laughing

# 409
  • Испания и Стара Загора
kiαrrα не се казвам Анита,а съм Анна Peace
yan4e за сега с прекъсване.По-нататък ще видим как ще е. Peace

# 410
олее Анита, мани ги тея прекъсванки, аз така с прекъсване и правих един аборт на 19години, не се гордея, ама и не съжалявам за избора си тогава - преди 10години. В общи линии, май нашето семейство лесно зачеваме, 3 деца сме, и майка е имала аборт, и баба ми няколко аборта. Та, предпочитам да не рискувам..., че си е опасно и доста неприятно  Sick

# 411
  • Испания и Стара Загора
от 11г все така се пазим с моя мъж.Бременностите ми са планувани и станаха от раз,така че и при мен е лесно зачеването Peace

# 412
Ами може би причината да е била и в оня мъж тогава, ама мойта работа сега, страх лозе пази...   Tired

# 413
според мене прекъсването точно не най-сигурния метод,ама пък няма как да даваме 100 лева за презервативи на месец я newsm53 newsm53

така,че ша прекъсваме,пък квото стане........ Laughing Laughing Laughing

# 414
  • sofia
според мене прекъсването точно не най-сигурния метод,ама пък няма как да даваме 100 лева за презервативи на месец я newsm53 newsm53

# 415
  • София; Дружбето
Ъхъ и ние с прекъсване. Аз от това прекъсване имам 2 деца Mr. Green затова като ми дойде ще слагам спирала. върдо го реших вече
За бебетата - кво и е на количката в снега newsm78 Извеждам, разбира се. Ако е непроходимо излизам с кенгуру. Поне за 30 мин правя разходка. Стига да не духа и да не вали няма проблеми, а и тогава спят най-хубаво бебешоците. Днес ако не беше тъпото главоболие щях поне час да го мотая навън

# 416
За излизането,не знам при вас как е,ама в Шумен си е голяма поледица и изобщо не си представям как оправлявам количката и правя шпагати на 10см-вите си токчета(нямам ниски ботуши)А Цвета не те ли е страх,че ще се излюскаш с кенгурото или при вас няма лед.Ние тука сме винаги заринати от сняг Peace
Находке,тъй...Значи,понеже работя в търговията,няма да ти кажа Декември за какво става въпрос,Дундито и другите колежки знаят PeaceРаботи се от 10ти някъде до 31ви, без почивка до 9-10 часа вечерта.Мойто мъж беше в командировка 2 седмици в чужбина и се върна на 14 декември,на мен ми дойде на 13-ти,на 25 правихме секс,защото това беше единственият ден в който не бах до 10 на работа,а после на 27,понеже не отидох на служебния банкет(получих тахикардия от преумора)!Такаче наистина 2 пъти за месеца по стечение на обстоятелствата,а интересното е,че тогава организма ми беше на ръба на възможностите си и въпреи това се е получило.Затова си знам точната дата на зачеването smile3534
Ай ся давай насам суджука кат много знайш!

# 417
Мама Гаци,мерси мила сексано за разяснението  bouquet  bouquet  bouquet

заслужи си сужукааааааааааа smile3521 smile3521

# 418
  • Габрово
И ние се пазим с прекъсване, ама то кво да прекъсваме като даже и не започваме Joy
 От миналата година имам едно секси коледно бельо и ша взема да го облека, пък ега намажа по Коледа... с един суджук  Mr. Green

Днес изкарвах Рая със слинга, ама за мой късмет като ме прищипа нещо някъде под ребрата и блокирах насред пътя от болка, та звънях на моя да ни прибира. Нещо съм си повредила и кръст и всичко от това носене на ръце и все някъде нещо ме прищипва.

# 419
  • София
Здравейте мацки!
Днеска нещо ме мързи да пиша...та основно чета...ама не ме свърта
Весита007 мерси за инфото за храносмилателната система...аз имах някакви такива подозрения...въобще не съм си мислила, че тия лиги са на озъбване...гадното е, че на ден сменявам по няколко лигавника отдолу с найлонче...ама все около устата си е мокър...Кати не беше така..лигавници почнах да ползвам, като почнах захранването.
За сексуването - с прекъсване от 5 години - бременностите са ми планирани...не съм прихващала и след повтаряне и доста съм се чудила дали ще мога да забременея...пък и двата пъти стана от раз...
Днеска цяла сутрин правим гирлянди с Кати...и се замислих, че такива правехме в предучилищната, а сега аз я уча да лепи когато няма и 3 години, а като стане на 6 какво ще прави Thinking И интересното е, че с лепенето се справя доста добре...ножица още не съм дала..но догодина сигурно и това ще стане...
Честити месечинки на днешните бебоци и на мамите дето празнуват сексуването преди 1 година Sunglasses

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 21:54 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт