СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 913
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имам въпрос. Имате ли проблеми с кожата покрай кърменето. Може би не пия достатъчно вода и тази на лицето ми е станала като шкурка. Мога да си стържа моркови за салата.Никога не съм имала пъпки, дори през пубертета, а сега откакто съм родила....... на бузата едни цъфнаха като китка и нямат намерение да се разкарат. Не знам дали козметика ще ми помогне.  Thinking

# 391
Момичета, имам въпрос. Имате ли проблеми с кожата покрай кърменето. Може би не пия достатъчно вода и тази на лицето ми е станала като шкурка. Мога да си стържа моркови за салата.Никога не съм имала пъпки, дори през пубертета, а сега откакто съм родила....... на бузата едни цъфнаха като китка и нямат намерение да се разкарат. Не знам дали козметика ще ми помогне.  Thinking
Дааа, моята кожа стана ужасно суха, чак се лющеше като на змия ( не, че не съм де, ама що пък да е очевадно hahaha), та накупих няколко супер хидратиращи крема, ама нъц - след 1-2 часа същата история. И един ден докато мажех малкия с балсама на д-р Тайс викам: "Абе я и аз да се нацапотя, и ние сме 'ора Crazy" и ми понесе това балсамче, мажа се редовно (3-4 пъти на ден) и еластичността на кожата ми се възвърна  Peace

# 392
Дундито, пълна ти е кутията, не мога да ти пиша.

# 393
Мерси, Vesita007, ще пробвам. И на мен обикновените хидратиращи не помогнаха. Хем ползвах Clarins.

# 394

Искам да питам нормално ли е на тържеството в яслата да не може да присъстват родителите? Толкова се бях настървила да снимам

И при нас е само с децата.Май на всякъде вече имат такава практика.Аз не се ядосвам,и миналата година беше така,добре че получихме по един диск с тържеството та не бяхме капо.

# 395
Атракция Готово!!! Hug

# 396
Баси!Току що разбрах,че последния ми болничен може да ми го изплатят чак януари месец!Понеже има много почивни дни по празниците,бляк!Знаете ли кои ще са официалните почивни дни по празниците или още не са ги казали?Моя мъж снощи вика,ама вий тука уж за бебетата това онова,пък май само голи мъже си пращате а? Joy

# 397
  • Испания и Стара Загора
Venilove и мойта кожа стана така,но се мажа само с Нивеа,защото другите кремове не ми понасят и пъпчасвам още повече. ooooh!
За ника-моя мъж от както се познаваме ми вика Анита.Като се регистрирах във фирума имаше доста Анити и аз сложих 29,защото бях на 29г като се регистрирах. Peace

# 398
Здравейте!!!
Не мога, не мога и не мога да ви изчета! И се чувствам все едно съм вън от отбора Tired
Гледам говорите си за разклонени рогца  Laughing
Да се оплача от снощи малката е станала много крива направо не ме оставя една работа да свърша. Като я оставя да легне и  ooooh!, а като я сложа да я преобувам направо- кошмар. Какво му става на това дете не ми е ясно  newsm78
 Hug за всички новопостъпили мами.
Леле моята мома в момента така пълни памперса, представям си какъв рев ще настане докато се сменим

# 399
  • До хладилника, който обичам
Нали за календари преди питаше някой, да похваля сестра ми какъв направи на децата, само ще го занеса за подвързия.
Дали сестра ти би била така прекрасна да ми даде .png файловете, да ги напълня мързеливата с мои снимки?  Blush

# 400
raver_ivi, виждам че си тук, кажи как е баткото, има ли днес Т? Дано бързо се оправи миличкия...  Praynig

Анита, като казваш, че твоя мъж ти вика Анита, какво искаш да кажеш - че не се казваш така ли? Извинявай, ама и аз се заинтересувах...  Laughing

bibo4e то не че ще те успокоя много, ама моя младеж е всеки ден така. Почти 24 часа в денонощието ми е в ръцете, а имам и кака на която трябва да обърна внимание.  ooooh! Дано при вас е само период, може нещо да не му е комфортно на детето, я каремче да го боли, я друго.... Стискай зъби и това е!  Hug

# 401
  • София; Дружбето
Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!

E те тва е повод за почерпка Mr. Green Joy Ай, днеска може да пробвате за следващото  newsm53

По повод тържествата в детската - и в нашата е само за деца - то си е за тях, хич не съм си и мислела да ходя аз Rolling Eyes

# 402
На мен ми се лющи корема и го мажа с кокона и майка и съм доВолна.Вие там мъжете смилете се над нас -тези на сухото че завиждаме благородно!

# 403
Утре сняг, само да не вали дъжд, иначе какви са тези да не се извеждат децата?!?! Студено, ама пък и свеж въздух трябва, иначе до напролет в къщи ли да седим?!?!  smile3527

# 404
Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!
Абе вие се подигравате,ама и аз знам точно кога е зачената Ива и това могат да бъдат само 2 дати 25.12. и 27.12.И това не е понеже правим секс само 2 пъти в месеца,както ще каже Находката smile3534 smile3502,ако някой го интересува ще му обясня как знам кога съм забременяла,за да не ви занимавам с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт