А за секса със слаба жена?

• 23 452
  • 157
  •   1
Отговори
Какво мислите Wink

# 1
ако освен слаба е и хубава, не бих отказала...

# 2
Като имам предвид , че 99 % от тези , които пишем / и ще пишем / в темата сме жени , не виждам как точно ще стане ясно какъв е сексът със слаба жена според мъжете .
Аз бих могла да напиша , какво знам от приятели мъже , но има ли смисъл .
Веднага ще долетят тези с повечето килограми , за да обясняват как всъщност всеки си мечтае за дебела жена  Crazy

# 3
Веднага ще долетят тези с повечето килограми , за да обясняват как всъщност всеки си мечтае за дебела жена  Crazy

Ето долитам за да кажа ,че мъжа ми ми изнвери със закръглена жена !

# 4

Ето долитам за да кажа ,че мъжа ми ми изнвери със закръглена жена !

Те някой изневеряват за спорта, кьораво да е, ама да  е чуждо.

Laughing Laughing Е как

# 5

Едва ли си мечтаят точно за дебела жена,по-скоро приятно закръглена. Това е и еволюционно обяснимо- счита се че жена с такава физика е плодовита и може да износи здраво поколение,говори за високи нива на естроген, също  и плътните устни и малкото носле.Даваха едно предаване по National Geografic точно за това как мъжа прави своя избор на партньорка,в повечето случаи този избор е несъзнателен.

# 6
Малкото носле каква връзка има с плодовитостта и естрогенната концентрация? Наистина ми е любопитно. По тази логика аз не би трябвало да имам естрогени Crazy

# 7
Малкото носле каква връзка има с плодовитостта и естрогенната концентрация? Наистина ми е любопитно. По тази логика аз не би трябвало да имам естрогени Crazy
Не знам наистина,но така казаха в предаването което гледах.Разбира се че имаш естроген Laughing,всяка жена има,но там ставаше въпрос за белезите на плодовитоста и здравите гени, които имат физическо изражение при жената- високи скули,едър бюст, закръглени бедра и ханш,плътни устни и малък нос. Знам че току що обрисувах фолк певица но може би не случайно мъжете харесват такива жени.

# 8
Малкото носле каква връзка има с плодовитостта и естрогенната концентрация? ...

И аз това щях да питам.
Преди един-два месеца, както си седяхме с приятелки на една пейка в градинката срещу Народния театър, един странен, непознат човек дойде при нас, огледа ни едно хубаво и започна да ми се кара. На мен! Защо съм пазела тези диети (не пазя), как ще си навредя на организма и никога няма да стана майка (не предполагаше, че имам 13 годишен син), как нямам достатъчно естроген и ме прати да си купувам сладолед от козе мляко. Беше ми смешно в началото, но като чух това, последното, щях да повърна.
Тогава се чудех как изчисли нивото на естрогена ми, но сега вече си обяснявам нещата  Joy

За доста хора идеалът за жена се дефинира с две основни думички: "Бела и дебела". Аз не съм съгласна с твърдението, че по-закръглените хора са по-здрави физически, респективно, по-плодовити. Дядо ми навремето казваше: "Дебел човек - болен човек".

# 9
Между закръглен и дебел има огромна разлика.
Много слабите също боледуват повече от нормално изглеждащите.

# 10
Между закръглен и дебел има огромна разлика.
Много слабите също боледуват повече от нормално изглеждащите.

Ми, тогава определете горните и долните граници на нормата.

За мен е важно човек да се чувства добре в тялото си.

# 11
. Аз не съм съгласна с твърдението, че по-закръглените хора са по-здрави физически, респективно, по-плодовити. Дядо ми навремето казваше: "Дебел човек - болен човек".

Не става въпрос за дебели жени, а за жени с приятно закръглени форми. Не плосък ханш като на мъж и крака като щеки. А  и ако сложиш ЗЕРО цици, каква плодовитост може да излъчва една жена за мъжете.

# 12
  • Балчик
еееееееееее ......... тук гъмжи от недоволни клющавели   Mr. Green

# 13
Да имахме тук сега един антрополог,можеше да ни изясни ситуацията Laughing Laughing Laughing

# 14
Не съм дебела,нито съм закръглена,слаба съм,но за мен си съм сигурна,че мъжете,в повечето случай харесват по-закръглени,налети жени.Чела съм някъде и обяснението за това.Едрият бъст-прави се асоциация,че жена с голям бюст би хранила по-добре бебето му(знам че не е така),жена със закръглени бедра(бричове)-това са складовете й,ако бременна жената остане гладна,ще черпи запаси от там и оцелява по-дълго,следователно и бебето,от тази която няма такива....затова мъжете нямат бричове,защото не те износват бебето.дори и някои  мъже да отричат,това е подсъзнателно,за продължаване на рода.

Общи условия

Активация на акаунт