А за секса със слаба жена?

• 23 454
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
  • София
... или да я гъделичкат по носа, докато се старае да свърши нещо  Naughty
Той носа тогава стои на голямо разстояние ... Mr. Green

# 151

То от такива точни мерки... после нали знаеш защо жените не могат да паркират добре?

# 152
  • София
То от такива точни мерки... после нали знаеш защо жените не могат да паркират добре?
Замайва им се главата?  Laughing

# 153

Не бъди толкова сигурен. Всичко зависи от възможностите и ситуацията  Grinning

# 154
Замайва им се главата?  Laughing
не, просто много са ги лъгали колко точно са 20 сантиметра.

# 155
Да си дойдем на думата  Laughing за мъжете значииииии  Wink какво точно да ги обсъждаме ?

Оу, дойде ли часът на мъжете.  Crazy  Laughing
Като си помисля колко неща гледам, чак се чудя, че съм одобрила повече от един.  Mr. Green Включително ми е неприятно, ако някой има нещо специфично, което му е необходимо винаги, за да свърши и то не съвпада, с това, което мен ме кефи, дори и да не ми пречи, просто ме дразни.
А кожа, поглед, устни, мирис и онзи размер - ето по тези критерии съм напълно безкомпромисна, нито чувства, нито нищо не помага. Е, ако прави хубави масажи мога да му простя да речем, че свършва бързо, но само ако може да повтаря.  Laughing

# 156
А вие с тези претенции, какво правите за жената до вас? Като искате тя да е обезкосмена, вие правите ли същото, епилирате ли се? Щото не на всяка й е приятно да гълта косми докато... сещате се!
А, не, ходим си като кроманьонци. Бе направо като на шимпанзе съм ги пуснал. Като шимпанзе, което си пада по делфини.  Monkey

Няма да посочвам методи, но да, правя каквото трябва, надявам се. За мъжете по принцип не мога да говоря какво правят, не съм ги оглеждал  hahaha.

# 157
Паси , дойде и нашият час  Wink
Бързото свършване и аз бих го простила ... зависи какво определяме като бързо , все пак ...
Това , което си написала с малките букви на 100 % важи и за мен .
А скоро установих , че когато един мъж ме привлича максимално , някой неща , които съм имала за недостатък , започват особено да ме кефят  Wink
Примерно това , че има косми по гърдите ... преди не го понасях , сега не мога без да го погаля там ...
Сините очи са задължителни , както казах и по - горе . Устните , аромата му ...
Уффф , стига толкова , че се отплеснах ... масажите обаче аз ги правя - божествено при това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт