СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 941
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
ivilda    Добре дошла- давай мерки , теглилки за протокола и дата на раждане пиши...  bouquet

# 526
ОК де! Simple Smile
И без това "скролвам" първа страница! Просто чакам да се наспят децата и дремя на компютъра. Не ми обръщай внимание!  Hug

Всъщност, сега като се замисля, аз "скролвам" всички мнения с картинки и мигащи , махащо, хилещи емотчета, които са повече от думите в поста, така че съвсем не ми обръщайте внимание! Simple Smile

И все пак продължавам да се чудя дали да не пусна аз следващата тема!  Mr. Green
За разнообразие!

# 527
  • sofia
За щастие аз не мога да качвам снимки,обаче,като се науча ша видите!!

# 528
янче, то 18 градуса е за през нощта, докато детето спи. И на мен ми се струват малко, затова ние вечер нагласяме конвектора на 19-20 Simple Smile а през деня е 22.

привет ivilda, добре дошла в нашата темичка Simple Smile И моята щерка е родена на 09.09 Simple Smile

По повод на честитките и месечинките, за да не се разразява спор понеже всеки си има лична позиция по този въпрос, нека който иска- да отбелязва и честити, а който не иска- да не го прави Simple Smile
Аз лично мисля като кришкамишка

# 529
  • Испания и Стара Загора
Днес с децата ще умрем от студ в къщи.Мъжа ми тръгна на работа,а ми свършиха газовите бутилки и на бойлера,и на печката.Ужас!Ще се завиваме с одеала и днес ще се разминем с къпането ooooh!

# 530
  • София
Леле, Анитка, много неприятно това, особено ако наистина е такъв студ при вас Rolling Eyes
Никола си държи главата изправена, ама много много не търпи да стои по корем. Издържа 2-3 минути и надува гайдата hahaha
За месечинките по-скоро съм на мнението на Цвета и Wish. Както и що се отнася до рождени и именни дни на близки и далечни роднини. Понякога ми идват в повечко тортите, сладките, коктейлите и т.н. Ама то пък не може всички да сме на един акъл Grinning
Ние се разходихме 1 час навън, измръзнаха ми ушите и ме наваля, та това е равносметката от днешното излизане.

# 531
  • sofia
Ау,Анита,ужас...В тая връзка,нали сме абонати/то по-правилно да кажа,крепостни/на любимата Топлофикация,та у наз е бая хладно.Айде,аз съм отраснала в тези сурови условия,бате свикна,ма за Петко не става...Та пуксаме печка чат-пат.Да не ви разправям каква сметка получихме...Май стана коледата невъзможна...Отделно и гадовете от Топлото ша искат-МА ЗА ТЯХ ПАРИ  НЯМА !!!

# 532
  • Испания и Стара Загора
От 2-3 дни е доста студено.Навън е 2-3 градуса,а такъв студен вятър духа.И това ми било  топла и слънчева Испания ooooh!

# 533
Анита, искрено ти съчувствам. Айде ние големите може и на студ да стоим, колкото и да е неприятно, ама децата... Дано скоро да е топличко у вас.
А що се отнася до слънчева Испания, и аз си мислех, че зимите са много меки, но една колежка, която е учила там ме светна, че макар температурите да са положителни, времето се усеща мнооооооого студено, защото влажността на въздуха е доста висока.

# 534
На мен не ми е писнало,понеже нашите месечинки никой не се сети да ни ги честити,така че няма как да ми писне,ама голям праз де,то и аз рядко честитя и то само на хората,които ме кефят Mr. Green!А пък за дразненето,вие ако на такива неща се дразнитеее...мале мале,не знам в ежедневието си как я карате?И честно казано се радвам,че подхванахте темата,че да оставите мойте токове намира.Споделих,че нямам обувки подходящи да изляза и веднага някви изказвания коя била за токовете,пък коя била против и то буквално така пише!Нямам впредвд всички,които се изказаха,ама ако обичате четете по концентрирано,преди да хокате и аз не съм расла в тиквите и не ходя с токчетата и роклята в парка(да не говорим,че нямаме пукнат парк тука hahaha)
Ето го и нашето джудже на някой ако му се гледа http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/v-ochakvane-na-koleda.452184.16412815.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 16:11 от Gaci_mama

# 535
ivilda добре дошла моето момче също е роден на 09.09 Hug
Gaci_mama малката е много сладка малка джуджака  love001
Аз искам да ви попитам правители кутия със спомени на бебоците незнам дали сте го обсъждали но ще ми е интересно да споделите

Анита днес пък на нас климатика ни изведнаж спря да духа топло и откачи и сега чакам някой от фирмата да  дойде да го поправи ама гледам вече е четири часа само да излъжат лошо им се пише  #2gunfireидеята да паля  камината никак не ми допада но вече взе да става студено  cold

# 536
  • sofia
Гаци,кефиш ме,ша знаеш!А малката е връхта!!!

# 537
  • sofia
Много добре си държи главата!Аз Петко не го слагам много-много по корем,защото връща млекцето...Много...А и не му харесва май...Водя се на принципа,че няма бебе,дето да не си е дигнало главата в даден момент.

# 538
Като та кефя взимай ме за сватя CrazyА щях да ти казвам,баща ми и зет ми са Петковци Party

# 539
Благодаря ви за топлото посрещане Hug!  
Аз малко се притеснявах да пиша,ама ето престраших се.
Алекс в момента е 6,1 кг и е 61 см, роди се 3,2 и 49см.
mama Radost  вие как се казвате ?
а снахата Gorska Kitka ?
 А на студуващите - дано се оправите скоро с газта и климатика  Simple Smile
а нали не сте захранвали още? Че аз съм "млада"майка първескиня и не съм много наясно,чета и следя форума за захранването, но ще ми е по удобно ако има някой като мен,"съмишленик"/не се сетих за друга дума/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт