СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 857
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик

Привет и от нас  ! Относно храненете, ме гони един вълчи глад и незнам как ще я карам, сега съм по-пълна от бременеенето. Лошото е, че не вярвам скоро да започна да се ограничавам, не ми се отдава  Whistling. А днес даже и кърмата ми е по-малко  newsm78.

Hug

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 15:24 от s_georgieva

# 106
  • sofia
За свекървите!!!Надина,хич не се блазни от таз "торта"...Аз се ужасявам,че ще трябва да я опитам!!!

# 107
За свекървите!!!Надина,хич не се блазни от таз "торта"...Аз се ужасявам,че ще трябва да я опитам!!!

# 108
  • София
Много се притеснявам, Алекс спи много през нощта и сутрин едвам го събуждам за първото хранене, иначе през деня яде на 3 часа и си е доста активен, и спи сравнително малко през деня, но към момента яде 6 пъти на ден. Мислех си ако го оставя да спи и го храня за първи път към 9 часа, дали 5 хранения на ден ще са достатъчни. Той е само на кърма. Дайте съвет, притеснявам се да не би да остане гладен миличкия....   chef
Янче, Никола също започна да яде по 5 пъти на ден откакто започна да спи през нощта. Ама според мен му е достатъчно, защото ако е гладен определено се чува Grinning
Иначе за обрива говорих с педито по телефона. Като й го описах каза, че вероятно е АД (на всичко отгоре той е наследствено обременен, защото и баща му има Rolling Eyes). Та ми препоръча да взема кремчето на А-Дерма и да го мажа с него.

# 109
Тази емотикона мноооооо ми хареса hahaha

Днес планирах да се поразходим по някой магазини,но времето ни изненада и си стоим у дома на топло.Качих 2 снимки и от нашия сняг.

Надина:големи са ти сладури момчетата,само дето ги кри до сега Wink

# 110
  • Испания и Стара Загора
Ние сега се прибираме от градска.Обиколихме 2-3 търговски центъра.Купих на Андреа шапка,ама е много сладка-с ушички.После ще я снимам да я видите.Ама голям лудница е събота и неделя в магазините.Всички пазаруват за празниците,направо ужас. Crazy
Оф,моя мъж има да взима 58 дни платен отпуск за тази година.Но е говорил с шефа си да му я изплати и той се е съгласил.Дано му даде парите преди празниците,че малко да живнем. Rolling Eyes
Аз днес пък реших да си сменя линийките в профила,че другите бяха много големи.Но снимките ми са все над 100КВ и как да ги намаля? newsm78

# 111
  • sofia
Олеле,туй чудо,свек. ми опуши къщичката...Загори и блатове и крем...Ето да добиете представа как тотви

# 112
Надявам се  да е по хубава а от тази и само хубави неща да ни се слу4ват

# 113
  • София; Дружбето
А дано, ама то п0-хубаво от бебе незнам да има Grinning
Аз бих извела Габи и на - 10 стига да не вали и да не духа. Днес много ми се излизаше, ама то пък за секунда не спря. Тука няма сняг на земята, всичко се топи и е станало едно мръсно и гадно навън. Дано натрупа прещ нощта, че незнам. А на нас ни спряха тока пак за час и нещо и в къщи стана змиярник, че нали сме на климатици. Незнам каква е тая повреда, вече четвърти ден подред го няма по 2-3 пъти  ooooh!
Дружбенки, какво ще кажете в това лошо време да пием кафе по домашному Rolling Eyes Ако има навити заповядайте другата седмица у нас Grinning Не е много красиво, но приемам гости с кеф

# 114
Леле Цвета и на мен ми се идва на домашно кафенце, паля частния хеликоптер и пристигам..
 newsm17 Кришка чак ми стана неудобно, нали си пожелах торта да не урочасах нещо женичката и да развали тортичката.

# 115
  • sofia
А,не, тя така си готви!

# 116
Цвети и на мен ми се идваше но си ми малко далече.И на мен ми се иска да не духа вятър но уви невъзможно е.

# 117
  • Варна
smile3532
Ще ме уморите от смях...

Весита, колета е получен, мерси много, но не мога сега да ида, че времето е ужасно и не мога да изляза Cry
Ще снимам като го взема, да покажа  bouquet

# 118
  • Испания и Стара Загора
и аз качих 2-3 снимки в коледното албумче.Но Андреа ще я снимам като се събуди. Wink
http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/v-ochakvane-na-koleda.452184.16365532

# 119
Аз съм родена под щастлива звезда нямам свеки дето да ми се вре из краката но моята баба е като 2 свекита!

Общи условия

Активация на акаунт