СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 321
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
  • София; Дружбето
Анита, не мисля че трябва да се притесняваш. Миша ми качваше по 400 грама и доки никога не е споменавала дохранване. Тя беше толкова жизнена и нахилена, винаги е пълнела пампите добре. Не може всички да качват по кило на месец. На 1 година беше 9 кг и имаше само 1 заместено хранене. Гледай си принцесата и не се вкарвай във филми

На Габи ръцете също понякога са студени. Обличам го като адашката - пижама, отдолу чорапи и боди с къс ркав и в спално чувалче. В стаята е 23 градуса - това заради мен, защото на по-малко умирам от студ Blush

Миша се е кротната и гледа детското по нова Crazy да са живи и здрави котките Laughing ама ей ся ще свърши и пак трябва да редя конструктор. Много ми е мъчно, че ще я пускам на детска ooooh! нема угодия, еййй

# 196
Надина,проети мила какво пише там където го продават на страницата Peace

наи-общо-пере,простира и глади  smile3532 rotfImbo

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 11:16 от nahodkata

# 197
Маце пише само да посетя сайта на чико ако искам, а иначе и малкото налични буквички са с някакви йероглифи и аз затова питам.
А за простирането и т.н. си имам машинка -мойто мъж се казва  hahaha

# 198
Маце пише само да посетя сайта на чико ако искам, а иначе и малкото налични буквички са с някакви йероглифи и аз затова питам.
А за простирането и т.н. си имам машинка -мойто мъж се казва  hahaha

Joy hahaha Joy  разби ме Joy

секси,пиши в гугъла "уред за приготвяне на храна" и ще ти излезне-има и на Авент такъв Peaceинак сварява на пара,пасира и разбърква продуктите,които сложиш по твое желание и големина Peace Peace Peace

# 199
Стига бе хората какви неща измислят вече не е истина, ама ме зариби тази джиджафка, май ще я пишем към писмото за Дядо Коледа  Twisted Evil

# 200
Честита месечинка на малката Андреа! Да е здрава и послушна!
А на майка й пожелавам да не се притеснява и да се успокои, защото всичко ше се нареди! Моята Йоана и тя тежи 6200, а се роди 3950, ама я изписаха на 3720, беше умрело от глад детето в род. дом. Не се притеснявай!
И на моята дъщеричка са й студени през нощта ръцете, ама сигурно щот не се движи си мисля аз, иначе си е завита и спим на около 20 градуса. През другото време все са и в устата, а от няколко дни както бях писала по напред се е научила много майсторски да си смуче палеца, което много ме притеснява. Давам и биберон, ама постоянно го плюе, не иска да го засмуче въобще.
Научила се е да се извърта в кошарата постепенно докарва краката на възглавницата или ги заклещва в решетките, ама сега сложих обиколника и няма какво да я спре.

Айде и аз ще чакам да споделите понататък впечатления от уреда.

# 201
  • sofia
Туй е поздрав за всички от нас,зажаднели за ласки! hahahaПък оживяла е малко силно казано...

# 202
  • sofia
Честита месечинка на Андреа!Анита,има ги и тези моменти с депресийките,но хубавото е,че отминават!

# 203
ДобрЮтрУ, мацки!
Честита месечинка на Андреа, да е здрава и послушна. Ани, не мисля, че притесенията ти са основателни, детето изглежда супер жизнено, не виждам пролем в това, че не е качила много Hug
Ладидка, Находке, тоя уред е много хубав, ама се чудя дали един кухненски робот няма да върши същата работа Thinking Моята кухня е пълна с всякакви уреди и уредчета, някои от които само събират прах и ми заемат място, вече трудно намирам място за нови придобивки Tired
Ние днес сме пременени с подаръчето от Ирина Лучия и даже се снимахме и качихме снимката в албума с подаръци, ето я: снимка
Туй е поздрав за всички от нас,зажаднели за ласки! hahahaПък оживяла е малко силно казано...
Ще ме спукаш от смях ти (едно към едно са ме докарали на тая емотикона)

# 204
Деси ,браво ,честита магистър-ска степен   bouquet.
maya_4ekelova,много ви е хубава елхата,ние нашата още не сме я украсили  ooooh!.
Атракция,най накрая ти видях курабийките  Crazy,доядоха ми се....ами сега....?  ,а  съм намятала едни тави във фурната,но със солено тесто  hahaha,че не става и за гризане  Joy.
Даниела,Монката беше така и аз много се ядосвах  Rolling Eyes.
Натиках му биба в устата,голям зор беше- една седмица си играехме,на наври бибата,извади палеца .....смучеше го толкова яко ,че когато го извадех от устата му се чуваше едно "Пук "  Laughing.
Засега Софи си навира само ръцете ,опознава ги по цял ден.....все се чува как примлясква  Joy
Само нашия тати ли не играе игри,в къщи аз съм геймърчето  Mr. Green.
Дидито ,много ми харесва това ,засичала ли си нейде из нета да се продава?И как се клати?Не виждам стойка  newsm78.Скъпо ли е?
За килограмите виждам пак се притесявате,аз знам че ако на 3 месеца ,бебчето си удвои теглото,значи се развива добре......а и не само килограмите са важни,ръста също не трябва да се пренебрегва  Peace
Клара,да не ви е малка бибата?Ако е с 1 дупка може да се уморява бебчо .
Отивам да оцветяваме солените курабийки  Laughing,че дечко от кога ме привиква с темперните бои в ръце.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 12:17 от polly

# 205
gorbi,аз бях така от липса на желязо .Започнах да пия витамини та се оправиха нещата .
 Embarassed
Извинявам се за 2 та поста един след друг.

# 206
  • sofia
Смях,смях,ма свекърв. реши да си ходи чаак утре сутрин...Явно съм прекалила с любезността...Та ся готва,та да избегна вчерашните инциденти,а и някое натравяне...

# 207
Здравейте сладурки..помните ли ме, аз съм от августинките ,ама хвърлям по едно око и тук....
Исках да ви питам някой давал ли е чай Бебезан? Идруго... знаете ли от къде мога да поръ4ам коледно костюм4е на мал4о по интернет.
Целувки на вси4ки...

# 208
Горби и аз щях да пиша, ама нали съм си овСъ Mr. Green И аз много дълго време имах такова замайване, залитах, чувствах се несигурна, когато съм права и всичко се оказа от липсата на желязо, както е писала Поли.
A_S_Y_77 ей тук има коледна бебешка пижамка: Щрак , а тук костюмче Цък

# 209
Tози уред и на мен много ми хареса,ама малко скъпичък ми се струва.Някой да го е търсил в Ибей например или в друг сайт или да е подобен? newsm78Не ми се дават толкова пари за няколко месеца Tired,ама ми хареса.
Анитка;и аз мисля,че си наддавате чудесно,не се притеснявай.Пък и що ги слушаш тези около теб!Всяко дете е различно,нали го обсъждахме,гени и това си е. Peace
За ръцете и краката някъде бях чела,че е нормално да са по-студени,беше нещо свързано с кръвообращението на бебчовците и това че са студени крайниците,не значеше,че на тях им е студено.Като поотраснат ще се оправят нещата.
Чифлигарова виждам тееее,пиши как сте?

Общи условия

Активация на акаунт