СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 921
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
Момичета по ТВ7дават sos бавачки, много яка поредица за възпитанието на децата, майките с по-големите дечица може да ви е интересно.

# 331
И аз го гледам но с4ега гладяв на малката дрехите и чакам да се сабуди да я яде че немога да я събудя

# 332
Нали за календари преди питаше някой, да похваля сестра ми какъв направи на децата, само ще го занеса за подвързия.

# 333
vanyaned  200 Евра и нямаш ядове   smile3534 smile3532
 Кажи кога се появи бебока, че си пропуснала да пишеш....

# 334
  • София; Дружбето
Цвета,от какво ти стана така newsm78 Cry
Аз си ги имам редовно, ама не ме е боляло от поне година и бях забравила тръпката Crazy

МамаТ аз съм същата. Излизам от банята и след 5 мин съм потна и смърдя Embarassed Направо не мога да се понасям. Преднияя път пак бях така и с времето нещата се нормализираха. Дано и сега стане така, че незнам лятото какво ще правя Rolling Eyes

# 335
И аз го гледам но с4ега гладяв на малката дрехите и чакам да се сабуди да я яде че немога да я събудя

АЙ докат чакаш - тури една почерпка дееее....ееее  rotfImao

# 336
Атракция:страхотни са ShockedЯ я питай на фотошопа ли ги прави или по програма,че искам и азззззззз.
След раждането до 2 месец  и аз бях цяла вечер в пот.Хормони.Вече всичко е ок,предния път пак така беше.

# 337
  • където има любов
Надина,не всички картини са мои,тук съм по-скоро в ролята на организатор на изложбата.,помагам на мъжо! Wink
Атракция,календарите са суперррр

# 338
Атракция:страхотни са ShockedЯ я питай на фотошопа ли ги прави или по програма,че искам и азззззззз.
С фотошопа  Peace Докато беше бременна се изучи,аз така и не намерих търпение да се справя  с това.

За потта-аз като беременна със Свилен вонях на пор  Sick Веднага след раждането се оправих и слава Богу,че не се търпеше  Crazy

# 339
Ох не знам... И аз съм била бреенна с каката, и не е имало такова нещо! Елица е вече на 2.5 месеца, кога ще се оправят нещата  #Cussing out Аз на себе си воня, какво остава за другите!
Янче, бебока е супер сладурски  Heart Eyes
Атракция, сестра ти и на мен да направи такъв календар, ще си платя! Хареса ми!  Peace

# 340
  • Варна
Дундито немаш грижи давай мейла и ги пращам newsm53. Иначе Деница е родена на 03.09.2009 има ни в списъка но без мерките и теглилките.

# 341
Янче, много готин адаша  Hug Пък и си приличат малко, особено на първата снимка...
Милица, и твоите бебчовци са страхотни. Ама вземи надпиши кой кой е, че много искам да разбера с кой от двамата нашата кака обърка Алекс  Mr. Green А Baby-Vac-а наистина е страхотен. Неван нещо ми се разсополяви вчера и исках да ги дръпна, но тя пък ревна, че ще я боли и не даде  Thinking
Абе, мацки, спрете да се оплаквате, че ви спят децата! Искам и аз такова оплакване! Моят син се буди към 2,30-3,30ч. и после сутрин към 5-6. Ама всъщност то и да спи по цяла нощ аз пак ще ставам, че иначе ще експлоадират млечните цистерни, хахаха... Гледах дневника на Невена - започнала е да спи по цяла нощ чак към края на 4 месец, т.е. след като беше захранена. Предполагам, че като се вкарат вече пюретата някакси по- се засищат и престават да се будят за храна  newsm78
А на майките, чиито деца се будят начесто (и си играят нощем), пожелавам скоро да отмине този период!  Hug
Киара, ха честито! Я кажи от къде си взе роклята, може и аз да обиколя малко, те в Перник поне са по-евтинки магазините  Wink И на мен ми се иска да си взема нов тоалет за НГ, защото сутринта си запазихме куверти в едно заведение в Монтана  newsm44 . Иска ми се рокля, но с това висящо коремче и паласки просто не знам как ще изглеждам. Имам една пола, която ми седи добре, ама и миналата НГ бях с нея. Та в краен случай поне една нова блузка, нещо по-лъскавко и официално да си взема... Най-хубавото е, че сестричката ми си идва някъде към 20-ти, заедно ще сме на купона, както и една моя близка приятелка с мъжа й, абе миналогодишната компания, което автоматично е равно на ЯК КУПОН   bigdance2 Само не ми е ясно как ще стане номера с цеденето в НГ нощ (миналата откарахме до 6 сутринта), със сигурност ще се крия в тоалетната за "облекчаване" на напрежението... Малии, как прозвуча само, ако бях един мъж веднагичски ще си помислите друго  smile3532 Поне ще събирам погледите с напращели гърди, хихихихихи
MammaT, аз бях така горе-долу месец след като родих, но вече се нормализираха нещата. Да не е нещо от ненаместени хормони?
Ех, много готини уреди обсъждате, тоя на ЧИко е като за мен - мързелива работа - сипваш всичко и получаваш готово пюре  Whistling Ама много пари, бре! Ще се затрудни дядо Коледа, че в нашето писмо пише и за нова МВ и аспиратор....
Обсъждахте от ония дни подаръчите за каките/батковците... То не е Чичиобелло, пони с морков, интерактивно коте... Ама като знам колко бързо й минава меракОТ дори не си помислям за тях. Отделно вече въобще не си играе с играчки (изключая едно бебе-пони, дето казва мама/тате и количката, в която го вози), предпочита книжки, тефтери, химикалки, флумастери, пластелин... По-креативни занимания си иска вече детето. Двата коша с играчки само ги подмятам и заемат място. Трябва да се замисля да ги командировам по селата  Whistling
Нещо се разсеях и забравих какво друго щях да пиша... А, вчера си украсихме елхата, като сваля снимките ще ви я покажа. Първо 2 чася я търсихме нея, после още 2 часа търсихме играчките, че след тоя ремонт лятото всичко е разместено  ooooh!
Толкоз засега, ще ставам, че ми е дошла музата за готвене (мда, по Коледа стават и чудеса) и ще ида да разфасовам сега едно пиле, после ще го метна с  картофки и масло във фурната   chef ммммм.... Ако се заседя още тука може и да ми мине ищаха...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

Ай сиктир, бе!...

# 342
Атракция, сестра ти и на мен да направи такъв календар, ще си платя! Хареса ми!  Peace
Money  Laughing
Ще я питам  Wink

# 343
Mirinda  с жълтото е Жорко,а другия Ники

# 344
Значи Жорко ни е двойникът  Mr. Green А можеше и имената да са еднакви, ама пусти мой инатлив мъж.....ех, цял живот ще ме е яд, но това е друга тема...
Целувки и на двамата по дупетата (по възможност на чист памперс  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт