СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 899
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро и от мен, ранобудната Simple Smile
Малката се събуди в 7:30, като последно яде и заспа в 12 Simple Smile че нали и гости имахме.
Днес има повече сняг от предишните дни - зимна приказка. Аз съм с приятелка на разходка в Джъмбо. Дано не изпишете света за 2-3 часа, че лошо ви се пише - как ще ви изчитам. Надявам се Цвета да пише нещо повечко за това учулище за каляване на децата  Peace Мойте и двете са калени де, ама да видим новите тенденции Wink
Фифонка, много си смела - 3 часа!!! Мен мисълта ми е ти как си издържала, то бебето си е ок. Аз като бутам количкта, ръцете ми измръзват, а уж съм с кожени ръкавици с подплата от Джъмбо за 10 лв  Laughing

# 451
Абе мацки,как така сте на сухо бре Моят мъж е "винаги готов"   Crazy Joy Joy
 За пазенето-и ние сме прекъсване,и така от 10 години Mr. Green
 А за токчетата,ходя с равни подметки,така ми е най-удобно.Много харесвам токчета,но и без това съм висока,а пък и ходя кат чапла с тях
 А ето ни и нас  http://www.youtube.com/watch?v=hkURdV5D0yg

# 452
  • София
Софиянки, ходи ли ви се на училището на 9 месеца този петък? Темата е Каляване на бебето. М?
На мен ми се ходи, ама какво да го правя ревльо, едва ли ще намеря някой да го гледа през деня Tired
Аз ако идвам, щв съм с ревла също Peace идва ми се обаче Wink Цвета, кажи повече за това училище!
А то може ли да мъкнем и дечурлигата?

Добро утро и от мен bowuu Аз се понаспах тази нощ, не мога да се оплача. Ако знаете Никола вчера как си надра едното слепоочие ooooh! Нали има обривче и сигурно го сърби - като отидох да го храня сутринта видях, че си е направил една кървава драскотина. Само че откъде да се сети заблеяната му майка да му сложи ръкавички... Малко по-късно се беше дернал още веднъж на същото място, та чак тогава ми просветна, че мога и да го предотвратя. Те хората са си казали - малко, ама навреме Tired

# 453
Добро утро и от нас,и ние се понаспахме тази вечер от 9 като ги изкъпах до 4.Сега си гов kaffeetrmker_2орят двамата в количката,а аз си пия кафенцето.

# 454
MammaT , студено ми е , но основно се движа. Изминавам около 7 км. От нас до центъра е 3-3,5 , пия 1 мляко с какао с колежки там и се прибираме с малката. Даже и по магазините обикаляме. Днес само ще си купя по-топли ботушки, че със старите ми измръзнаха краката. Като си поставиш за цел да отидеш някъде е по-лесно. Но пък детето си умира от кеф.

# 455
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
тази нощ не можах да се наспя.Първо ме заболя стомах и към 3ч вече не издържах и  ставах да пия хапче.Алекс е ревал почти цяла нощ,добре че Андреа спа. Tired
bamba той и моя е винаги готов,ама на мен хич не ми е до сексуване BlushПовече от месец сме на сухо и изобщо не ми липсва.Само дето не знам защо този месец не ми дойде МЦnewsm78Трябваше още на 5.12,а вече сме 15. Whistling
Тук спря да вали,но е голям студ. ooooh!

# 456
Абе и аз имам едни по-удобни ниски боти, що не взема да си ги извадя от кашона  newsm78 Фифонка, браво!
Ето нашата последна фотосесия http://septemvri2009.snimka.bg/baby/elichka-na-mammat-cveta.444627.16408712 Ина ми се спука от смях като ги гледа и каза, че мясала на Пегъзи Музовски  Crazy И аз се правя на Калина. Не ми се удава много, ама моделът ми е професионален, та затова и снимките се получават Wink
Ми за моя мъж и за готовността му: да, винаги е готов за... сън. Ма нека спи. Мен мъж ми не требе Wink Аз си имам бебе  Heart Eyes
Анита, тъкмо по тв казаха, че в Испания голям нечуван студ бе  Thinking

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 09:24 от MammaT

# 457
Добро утро!
MammaT, големи красавици са и двете! А малката е готова за прически Grinning
И аз като по-млада Mr. Green си падах по токчетата, ама от 3-4 години насам залагам на удобното. Сега си купих ето тези и са страшно удобни и топлят, подметката не е толкова ниска, колкото се вижда на снимката, защото по-голямата част от нея е облечена в кожа така, че не са съвсем ниски, но са ми адски удобни:

# 458
Добро утро!
Днес наш Валери се наспа в 5.30ч. #Crazy Един час си пя в кошарата, още един игра с баща си, после поспахме малко двамата и аз все не мога да отлепя от леглото. newsm46.
Излизам почти всеки ден, колкото и да ме гледат странно Shocked. Много ми харесаха едни думи на една позната, когато са я питали не е ли студено за бебето: "Ще му се наложи да живее на такъв климат и е по-добре за него да си свиква от сега" Joy Само ако вали не излизам - и на вятър и мъгла. И заради детето и заради мен, защото ще изперкам ако се застоя вкъщи. Хич не ме свърта в къщи!
Днес ще видим как е!
Dreems много красиви очи има малкия - на това лилавото изглеждат лилави. Пу пу пу.

# 459
Ботичките хич не са лоши  Peace Даже са доста фетски Wink А аз по токчета никога не съм си падала, нищо че съм 160см - кинта и половина, нискостеблена пловдивска ябълка, както баща ми ми вика  Laughing

# 460
  • sofia
Добрютро,дами!Навън е гаден студ!Щом на дакела не му се разхождаше...За токчетата-ми,аз не използвам...За разходките-ок,стига да не ме мързи.А,и да не е под нулата.За прекъснатия акт-ми Петко е свидетелство,че понякога стават хубави инциденти.За ника-Криша е галено от Кристина,в Полша,откъдето произхождам по бащина линия.Не се сещам,какво друго четох...Нещо съм се разсеяла.

# 461
Сега си купих ето тези и са страшно удобни и топлят, подметката не е толкова ниска, колкото се вижда на снимката, защото по-голямата част от нея е облечена в кожа така, че не са съвсем ниски, но са ми адски удобни:

Много са яки! Peace
MammaT ,страхотна сладурка е!!

# 462
  • Варна
Добро утро и от нас, мерси на Бамба за кафето... Hug

Тук днес вали, но не много студено.
Варненските майки, напомням, за Мола в 11,30ч, който иска да пием по едно Wink
Аз ботуши на токчета имам 3 чифта и все към велура ме влече, но сега си купих едни супер удобни, ниски и от кожа, с едничката цел - да газя из локвите и снега hahaha Иначе имам и мн файски гумени за тази цел, но е студено за тях...
Ей такива, само дето моите са на чертички:)))
http://www.target.com/Ditsy-Dots-Rain-Boots-Black/dp/B000KH98NI/ … n%20Boots%20Black

# 463
гуд морнинг Party Party

Мамати hahaha да ти кажа-благословена си с такива красиви дъщери Hug Hugша и изям прическата на беборана Heart Eyes

Бамба,ма тоя Рафа много стабилно седи по корем бе Shockedпу да не са му уроки Hugголям певец ще д9ойде,пък и хубавец Peaceна кого ли се е метнал,кат познавам само майка му,май не е на нея smile3532 smile3534  love001тая книжка дет и приказва,на Фишър ли е newsm78

Дриймс,мила,тоз сладък Христо верно ли е с лилави очи или само така е излезнало Partyтой от раждането е много хубав и ще е гордостта на фамилията,ааа Grinning Hugколичката е в къщата на свекъра и свекървата мила,тея дни ще скокна да я взема и я засилвам и ти я пращам Peace Peaceдо събота или неделя вече ще бръмчите по улиците newsm68

за токчетата-мале ако ме видите с какви тикам количката,все едно съм на ревю Embarassed Mr. Greenама май ще взема да обувам вече ниските обувки,че то кат хукне бебока да съм подготвена Joy Hugдобре,че тука са малки разстоянията,че иначе с тея токове как ще я караме,незнам ooooh! hahahaВеситка,ей такива боти обожавам-стилни и удобни Peace

айде ставам,,да си поиграя със Стефи и после бягам на работа newsm68 newsm68че ме извикаха за някви документи да оправя Peace ooooh! Crazy

# 464
  • София
Добро утро и от нас!

Изпуснах ви по средата на старата тема, видях, че има нова но чак до 31стр. направо ме изненадахте, няма да смогна да чета така, че ако е имало празнуващи ЧЕСТИТО!

Ние бяхме болни миналата седмица аз и татито с  хрема, едната девойка гърло, другата температура и кашлица бяхме неотразими всеки се свил някъде из апартамента и само се жалва колко му е зле. Бебчо се размина Слава Богу Praynig

Тази седмица каките излизат във ваканция от петък и след Коледния им концерт и Коледа мисля да замъкна цялото семейство на Банско за 4-5 дни преди Нова година, но съм записала Дими за ваксина за 29.12 предната я сложихме на 26.11 и се чудя колко мога да я отложа например за 05.01 или 07.01 това са вариантите вашите точно през месец ли ги слагате?

Дани има имен ден в четвъртък и сега отивам да купувам продукти утре ще правя торта, да имате идея къде мога да намеря украса за тортата?

За обувките аз съм привърженик на тези с равна подметка, за тази зима се екипирах със страхотни ботушки от the nort face.

Общи условия

Активация на акаунт