добро утро.
анита и аз като тебе в 3 сутринта бях на крак. емо се събуди с крякък. не знам какво му щукна на бебо, но така ме изплаши. спи при мене и като изписка, помислих си, че аз му направих нещо. но не и слава богу. тази сутрин ми пари, премерих му t и е висока-38.5 може нещо от там да е било.
добре, че сте вие момичета, че ме и разсмивате, когато не ми е до смях и че коментарите ви не веднъж са били отговори на моите питанки и терзания
вчера стасито го водихме на стоматолог и му извади кътното зъбче. сега ще минат празниците и ще го водим да му правят снимка на зъбките.
чета, че и вие имате главоболие. моето си е с мен от няколко дни, но си имам и зъбобол от време на време. изобщо съм като разбита сграда. свеки вика, че било от нерви. не знам, наистина ми е много тегаво. може и да е права.
аз изкарвам детето по сняг. но съм обявена за лудата майка.

момичета, аз искрено ви пожелавам само хубави емоции. много обич и здраве.
и много пари 
и емо много се лигави от вчера. дави се дори, когато е прав.
ботите са страхотни. но аз ще карам само на спортния вид, че съм станала слоница. сега съм най-тежка за целия си живот. чакам да спра кърменето и да започвам да пия чайчето сание. само то ще ме оправи. след първото ми раждане с него отслабнах много яко, носех си дрехите дори като мома
но го пиех два пъти на ден, а то трябва само веднъж.дано довчера да имам време и настроение да пиша пак. аз кисна тук почти по цял ден, но само си стоя на линия, а никаква ме няма. понякога се е случвало да стои форума отворен почти ден и да съм прочела само една старница
как се надявах утре вече да бием пентаксима, а то с тази температура
май ние останахме последни. наистина ми се струва, че не му е писано на емо да получи тази ваксина.

-ще свалят момите с огромни букети и кутии с пралини
А сега си спи блаженно и хич не му пука че майка му се чуди дали е добре. Ама от тия 12 часа пауза дето я прави, може и да е по преял. Та звънях на свекърва ми, тя работи в педиатричното старша, на болницата в града, та ме успокои ако повърне още веднъж ще дойдат да ни вземат да идем да го види доктор.
не бива да изтърваме купона