СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 897
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
 Heart Eyes добро утро.  Heart Eyes
анита и аз като тебе в 3 сутринта бях на крак. емо се събуди с крякък. не знам какво му щукна на бебо, но така ме изплаши. спи при мене и като изписка, помислих си, че аз му направих нещо. но не и слава богу. тази сутрин ми пари, премерих му t и е висока-38.5 може нещо от там да е било.
 добре, че сте вие момичета, че ме и разсмивате, когато не ми е до смях и че коментарите ви  не веднъж са били отговори на моите питанки и терзания  Hug
вчера стасито го водихме на стоматолог и му извади кътното зъбче. сега ще минат празниците и ще го водим да му правят снимка на зъбките.
чета, че и вие имате главоболие. моето си е с мен от няколко дни, но си имам и зъбобол от време на време. изобщо съм като разбита сграда. свеки вика, че било от нерви. не знам, наистина ми е много тегаво. може и да е права.
 аз изкарвам детето по сняг. но съм обявена за лудата майка.  Simple Smile
 момичета, аз искрено ви пожелавам само хубави емоции. много обич и здраве.  Heart Eyes и много пари  Grinning
 и емо много се лигави от вчера. дави се дори, когато е прав.
 ботите са страхотни. но аз ще карам само на спортния вид, че съм станала слоница. сега съм най-тежка за целия си живот. чакам да спра кърменето и да започвам да пия чайчето сание. само то ще ме оправи. след първото ми раждане с него отслабнах много яко, носех си дрехите дори като мома  Grinning но го пиех два пъти на ден, а то трябва само веднъж.
 дано довчера да имам време и настроение да пиша пак. аз кисна тук почти по цял ден, но само си стоя на линия, а никаква ме няма. понякога се е случвало да стои форума отворен  почти ден и да съм прочела само една старница  Blush
 как се надявах утре вече да бием пентаксима, а то с тази температура  Sad май ние останахме последни. наистина ми се струва, че не му е писано на емо да получи тази ваксина.  newsm78

# 466
Почнахте да пишете, мами - събудени са всички  Hug
 Elesta, мн са сладки тия ботуши! Много ги харесвам, ама не се виждам аз с такива - дебела съм си и не мога да си представя да си вкарам дънките в ботуши. Исках на Ина да купя, ама още не бяха така разпространени (ама американките си ги носят от години!) и тя каза, че било тъпо. Ама ся иска - е няма вече, купихме й на Бенетон  Peace
Находке, мерси за изказването, мила, ма хич не съм благословена - ей такива мъже кат твойте кат почнат да ми препикават дуваря ше се чуда де да си крия момите  smile3515 smile3521

# 467
villi,украси за торта има в Кауфланд-най-различни Peaceстърготини-шоколадови и цветни,също така и готови захарни цветя,букви,кукли и разни такива Grinningна щанда където е грис,пудинг и разни такива неща Peaceако не ги намериш-питай персонала Mr. Greenрадвам се,че вече сте оздравели Hug,цункай трите ти прекрасни слънца   love001

# 468
  • sofia
Рейвър Иви,не сте последни,моля,моля!И ние утре сме на ваксина.И ние ще слагаме Пентаксима,а сърцето ми така се е свило...Мъчно ми е,че бебенцето ми ще го боли и ще се чувства зле...А му е месечинката...За подарък ще го набодат....

# 469

Бамба,ма тоя Рафа много стабилно седи по корем бе Shockedпу да не са му уроки Hugголям певец ще д9ойде,пък и хубавец Peaceна кого ли се е метнал,кат познавам само майка му,май не е на нея smile3532 smile3534  love001тая книжка дет и приказва,на Фишър ли е newsm78

smile3532 Ами не е на мен ,разбира се...то се знае от къде е излязал,а пък сега се знае и кой го е направил smile3534 newsm44
 книжката е на Tiny love  Heart Eyes

# 470

Мама т,ааааааааа не така,така Naughty Naughtyмоите ще са като баща си txtloves -ще свалят момите с огромни букети и кутии с пралини newsm03 newsm03пък няма лошо и да се сватим някой ден Peace Mr. Green

# 471
  • София
Находке Благодарско за инфото, сега остава да намеря време да отида, ще гледам още днес да отида, че време не остана.

# 472
Ба! Свалял та той с бАмбони, ама друг път! Що си толкоз елегантна, кат'та'й свалял с бАмбони, а?  newsm62 smile3534  love001 Ти сигурно не си ги ядяла, ма той си е продължавал да си ти ги носи Wink

# 473
Добрутро и от мене, моя хубавец тази сутрин само ме тревожи. Повърна 2 пъти и то втория път толкова мощно, че смених всичките чаршафи, направо си се притесних  Tired А сега си спи блаженно и хич не му пука че майка му се чуди дали е добре. Ама от тия 12 часа пауза дето я прави, може и да е по преял. Та звънях на свекърва ми, тя работи в педиатричното старша, на болницата в града, та ме успокои ако повърне още веднъж ще дойдат да ни вземат да идем да го види доктор.
Ривър иви, не се оставяй на лошото настроение, аз не съм много добър пример де, ама дано ти минат всичките болежки бързо  Hug

А Цвети и Находката щом ще се сватосвате, ние пък ще дойдем да празнуваме с вас   bouquet не бива да изтърваме купона   bigdance2

# 474
raver_ivi  ще ми кажеш ли какъв е този чай,че имам голяма нужда да отслабна имам да свалям 10 килца.Вече не кърмя няколко дни бях на диета е резултат никакъв.Не мога да си вляза в старите дрехи,а толкова ми се иска. Sad

# 475
raver_ivi, това чайче, което споменаваш не е ли от тези, които като пийнеш трябва да имаш абонамент за WC-то? Аз съм малко резервирана към тези чайове, защото си мисля, че след като спреш да ги пиеш червата ти стават лениви, не знам дали съм права, сподели, ако обичаш!
Находке, ама май верно само си ги гледала тея бАнбони, както казва МамаТи Mr. Green Само не казвай, че не ти се лепи, че ще си навлечеш много врагове + един в мое лице smile3515
kri6kami6ka , недей бе душицо така - то и на мен ми се беше свило сърцето преди ваксината, ама детето и "гък" не каза, успокой се, може пък да не го заболи толкова
yan4e, и според мен е преяло детето - и моя младеж ми ги прави тези номера след големи паузи, не се притеснявай, щом е заспал, значи му е олекнало Hug

# 476
  • sofia
Дано,Веситка...

# 477
А някой от вас дали знае, как мога във форума да пусна съобщение за една благотворителна акция за един мой близък приятел, който е без крака от колената надолу? съжелявам че така рязко сменям темата, ама е спешно. мерси за пояснението Peace

# 478
А някой от вас дали знае, как мога във форума да пусна съобщение за една благотворителна акция за един мой близък приятел, който е без крака от колената надолу? съжелявам че така рязко сменям темата, ама е спешно. мерси за пояснението Peace
Пусни нова тема! Или може би имаш нещо друго предвид?

# 479
Добро утро и от мен,

Видях, че Вили е на линия- не си ли получила още подаръка, че да ходя да се разправям в пощата миналия вторник го пуснах.  newsm78

Лек ден на всички.

Елеста аз съм пас за срещата с тоя хремавия мъник не сме за никъде.

В подфорума благотворителни акции може да пуснеш тема и да опишеш всичко за него, не спестявай подробности.

Общи условия

Активация на акаунт