СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 895
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Весита, мерси за успокоението, сега все така кърти и хич не му пука. Кришкамишка, не се притеснявай за ваксината, ще пореве пореве и ще забрави, хубавото на пентаксима е че не дава разни следващи ефекти, като температури и др. Пък й е неизбежно слагането, така че се примири че ще поплаче детето, ти трябва да си спокойна за да не го изнервиш допълнително. Не се притеснявай  Hug

# 481
Весита, точно така и направих в благотворителния

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454543.new#new

мерси много за съвета, и момичета който може моля нека помогне  Hug мерси предварително

# 482
  • sofia
Уф,прави сте,разбира се...Ще гледам да не го мисля...За училището за родители,в петък,в 10.30 в ЦУМ е.Направих справка с прогнозата за времето,дават го -10...Няма как да го калявам толкоз...

# 483
Здрасти от мен Simple Smile
Няма с какво да се отбележа, освен,че творя апликации всеобразни  Tired Вече ми писна, но детето е ентусиазирано...

# 484
  • sofia
Малкия яде в 7.30,поиграхме си към час и от тогава кърти...Чак ми иде да го събудя...Липсва ми...

# 485
Привет и от мен!

Първо искам да питам нещо - абе сега като гледах снимките на Еличка на МаммаТ, видях колко хубаво си е вдигнала главичката, пък моя младеж много малко я вдига. А е на 3м и половина... Сещам се, че Хриси също рано започна да си я вдига хубаво, пък тоя не ще... Има ли и други кат нас?

За токчетата - ми имам няколко чифта обувки на висок ток, но тях ги слагам само когато трябва да се издокарам за някъде. Всички останали обувки, сандали и прочие са ми с абсолютно равна подметка, че съм си и висока де, ама по-скоро защото не мога да ходя с нещо, което не ми е удобно. Обичам да не усещам обувката на крака си и да мога да ходя бързо с нея.  Grinning

За излизането в студ и сняг - аз съм от малкото, които излизат много рядко. Едно че в това болно време искам да опазя здрави децата(сега особено каката), едно че и на мен не ми е приятно да газя в киши или сняг с количката. Знам че малцина мислят като мен, но моля уважавайте личното решение на всеки човек да живее както сам намира за добре. Предпочитам на всеки час да проветрявам хубаво стаята, в която седим, а понякога излизаме всички на терасата и пак осигурявам чист въздух за тях.

kri6kami6ka, ние ще слагаме другата седмица Пентаксима и още отсега ми става гадно, като знам как ще плаче, ама какво да се прави... Трябва да преживеем и хубаво и лошо... Вземи му водичка и ако се разплаче от боцването, веднага мудай, Сами така се успокои предния път много бързо.

Ставам, че малкия реве, каката и тя иска нещо....  Crazy

# 486
Добро утро!

Честити месечинки днес и само здраве да има....

За излизането - излизам си не ме притеснява сняг или дъжд, а когато духа сериозни я извеждам на терасата.

# 487
 Добро утро, мерси за кафенцето  Hug
 Киара, и ние сме така  Peace Малката забива главичката, натърква си носа и после червена чушка  Joy

# 488
  • София; Дружбето
Киара и аз тва питах ама никой не ме прочете Rolling Eyes Габи хич не ч вдига, Ако успее е за секунда и след това я бучи в земята, а МИша още на 2 месеца  я държеше стабилно
Не съм ви чела, че спахме до 9 и още не мога да оправя всички задачи от сутринта

ЗА училището - аз ще съм с бебе, то иначе ква е файдата Mr. Green Ако се навиете пишете ми ЛС, че не ща да ходя сама да скучая Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:38 от tsveta

# 489
  • Испания и Стара Загора
Ето да видите Андреа как си яде ръцете Wink
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/andrea-na-anita29.430270.16410622

# 490
още сме с температура. онзи ден батко му, днес-той.  Sad дадох му панадол, но само 1 ml, че пак писна. все едно го заболява нещо много силно изведнъж. след още час пак ще му давам.
 чаят е САНИЕ. има евтин и скъп. вземам си от скъпия. ще потърся линк, но по-късно, че сега емо се разшава, ще ревне всеки момент. нямах проблем, напротив. след като спрях да го пия, пак си ходех доволно, но да. абонамента за wc е сериозен

# 491
  • София
Здравейте момичета Hug
Киара, Цвета и ние не си държим хубаво главичката като сме по коремче. Вдига я за секунда и пак му пада. Но пък иначе като е изправен или като до гушкам и го вдигам нагоре  (като по коремче ) си я държи много добре. Аз си го обяснявам , че не го слагам всеки ден по коремче да "потренира".
И на нас ни отложиха Пентаксима,че нещо сме хремави. Слагаме коларгол, физиологичен р-р и вит.С. Надявам се да се оправи, че да може да сложим ваксината преди Нова година.
За обувките и аз предпочитам ниските и удобни (за разлика от преди Laughing )
Искам да ви попитам, по колко капки Вигантол давате, защото на мен педито ми беше казала по 1, но на последната консултация като  разбра , че се дохранваме  ми каза по 1 през ден, защото в АМ имало вит. Д  newsm78 .Сигурно е права де, но искам да разбера все пак , защото на каката преди и давах всеки ден, нищо че беше на АМ.
Ние не сме излизали от 3 дни и вече не издържам Weary Но ме е страх като е болен да го извеждам на тоя студ. Поне да ни бият ваксината,тогава няма да пропускам. smile3521

# 492
Равериви и Слънцето.ком бързо да ви се оправят дечицата   Praynig

Главичката си я държи добре, но това само защото почнах да го слагам всеки ден по няколко минути по корем, а само допреди седмица забиваше глава и като някое червейче започваше да се гърчи и да скимти.

Анита малката голям бонбон и какви големи очи има пу-пу-Боби е на цяло юмруче в устата, такива пръсти само не го задоволяват и като се опитваме да му го заместим с бибата много сладко се нерви. Нещо се замислил човека и си дъвче юмручето и само да го дръпнем и почва да плаче.

# 493
Анита,голяма е бонбонка
Киарра,Цвета,главичката сия държи добре вече отдавна(и на клипчето се вижда),но аз го слагам всеки денпо корем по препоръка на физиотерапевта Peace

# 494
Добър ден вече и от мен.Изчетох ви най накрая.За излизането съм за.За токчета твърдо не защото съм висока 1.67 а съм 45 килограма.Нищо не качих от тая бременност.Нося си дрехите и не ми пука.За главичката държи я но по корем е твърдо решила да не стой.Пищи братко и това е.А за лапането на ръце като падне бончето веднага идва на помощ юмрука!А главата я държи но за не повече от 5-10 минутиЗабравих да пиша че бебоците са просто невероятни.и честити месечинки на бебоците днес.

Общи условия

Активация на акаунт