СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 893
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте и от нас  Hug
Относно разходките и ние сме от тези които не излизат на мен ми е много студено пък на знам на бебка как ще и е.
Обувките откакто съм забременяла ходя само с равни подметки но преди това си уважавах токчетата.
Главичката и ние не можем да си я държим изправена, педи ми каза да я слагам по често по коремче но тя започва много да плаче и да си търка нослето и на мен ми става жално.

# 496
Цвети я кайи как се казва тази тема за закаляването на бебоците?

# 497
ето линк за чая сание  http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … mp;products_id=11
анита и вие имате много вкусни пръсти
емо също не си държи хубаво главицата. още повече сега е като мекиче в ръцете ми. не е така игрив и стегнат
но истината е, че не го слагам по корем често

# 498
Бамба, голям съм заплес, чак сега видях клипчето, страхотно е! Рафаел е голям красавец и наистина чудесно си държи главичката.  Flutter

Анитка (всъщност Анна повече ми харесва  Wink ), Андреа е голям бонбон, да я нацелуваш по сладките бузки от нас.  Heart Eyes

Цвета, Слънце, значи повредата не е само в нашия телевизор.  Mr. Green Но явно и при нас причината е, че не поставям редовно малкия по корем, ама той започва да хленчи когато го сложа и затова така... Трябва да съм по-настоятелна.

bebe6oci разби ме с тая червена чушка...  hahaha Joy Ама то си е така де...

Слънце, първо ни изписаха по 2 капки Вигантол на ден, но ни увеличиха дозата на два пъти по 2 капки, защото малкия наддава доста, а фонтанелата му е голяма.

raver_ivi много ми е мъчно, че и малкия се е разболял. Дано оздравява бързо душичката...  Praynig

# 499
Не се тревожете ако не си вдигат добре главичките. Просто трябва да се стимулират. И моят Йоан преди месец не я вдигаше добре и започнах след всяка смяна на памперса да го оставям обърнат на подложката за няколко минути. Точно за 2-3 дена ефекта беше страхотен. Постепенно започна все повече да я държи и сега може и по 15 мин така да си стои.
 Нагледно  Wink

# 500
  • София; Дружбето
Ние се разходихме на бързо, че на мен ми стана студено, а и с 90 ст в джоба не си е работа да дзяпам витрините Crossing Arms
Аз не го слагам по корем често, веднъж на ден по 2-3 мин ако се сетя.. Ама той много се сърди, а Миша обичаше.
Аз витД не давам, нищо че е сам она кърма.

# 501
 Е пак сте изписали света значи.... ooooh!
Ние си държим главата стабилно още от месец насам,но аз я слагах много от рано за по1,2 мин. и тя се научи, даже й е много кеф-щом се хили. Само дето лигопотока се увиличава 100 кратно и леглото ми става вир вода, ама здраве да е...
Ние сме на 2 капки Вигантол ощт от самото начало, ама аз мисля че понякога слагам и повече тъй като ги капя директно в устата и чат пак изпускам по 3,но това не е проблем - нали все пак е вит.Д не е  лекарство.  Wink
И аз съм от тези кадето не извеждат на студено. На под 5 градуса си стоим вътре или най- много на терасата за 10 мин. Имам една съседка тука в Пазаджик-тя бачка в РИОКОЗ и ми обясняваше че когато времето е влажно всички вируси слизат много по- ниско във въздуха . Но причината за да не я изкарвам нее само това, просто мисля че дробчетата й не са готови чак за 0 градуса. Все пак е още на 3 мес. вярно че трябва да свиква , но предпочитам да си я гледам здрава откокото свикнала със студа.
Пентаксим ще слагаме на 23-ти, ама се чудя дали тези обриви няма да са проблем за поставянето й newsm78-някой с мнение по въпроса  Rolling Eyes ?

# 502
  • където има любов
Най-накрая сколасах!Е,имам още една пералня да простра и да гладя,ама това после.
И Жорко не може още да си държи главата добре,но и аз не го оставям много по корем.
За студа-не излизаме.Просто защото около нас е дупка до дупка и кал до шия.А не ми се ще да ангажирам мъжо да ни смъква по към града.Освен това като си представя че трябва да облека каката ,бебето ,майката и малко грим да сложа и то дошло време пак да ядем Sadлуда работа.
Мацки ,някой правил ли е Коледни сладки?Че ми се ще да се пробвам,ама искам да са от тези красивите.Айде Лидке,включвай се.
Дундито ,според мен обривите не са от значение за ваксината

# 503
  • София
Надина  току що се прибрах от пощата взех си подаръка, ама нашата пощальонка е голяма овца изобщо не ми е донесла известие, просто така минах и попитах и даже ми се  скараха, че виси от 10.12 и не съм си го взела.

Тичам сега за украса на торта, свеки е купила чиниики и вилички за училището, другата мама чието детенце ще има имен ден също пък ще купи балони за всички деца и така, дано се зарадват дечицата.

Дундито какви обриви извинявай ако си писала ама нали чета отгоре отгоре и съм пропуснала и ние сме от тази сутрин с обриви по-лицето много стараннен следобяд ще звъння на педито.

# 504
Чифлигарова, аз за Великден правих тези бисквити и станаха много бързо, а и са вкусни. Изглеждаха така:
http://septemvri2009.snimka.bg/family/velikden.366055.11673842

Ако искаш - може да ти дам рецептата, бях я взела от готварския подфорум. Сега ако ми остане време, мисля да ги направя и за Коледа.

# 505
Дундито какви обриви извинявай ако си писала ама нали чета отгоре отгоре и съм пропуснала и ние сме от тази сутрин с обриви по-лицето много стараннен следобяд ще звъння на педито.

Ами ние от месец някаде имаме един лишей на бузката, който е много упорит и отделно от една седмица по коремчето пък някакви ситни едни такива и само вечер се появяват.

# 506
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
Поради зачестилите случаи на скатаване за черпявки за месечинките на бебетата, на първа страница е публикуван "Списъка на Шиндлер" от който няма как да избягате.  Избягвайте да се скатавате, защото следващата мярка ще е доста по- сурова и безпощадна smile3508. Списъка ще се обновява всеки ден , така че отваряйте кесиите и не се правете на Дора Габе !!! smile3513

Сега сериозно- мисля че е хубаво да има такъв списък, за да ние по лесно да виждаме кои са месечинките за деня и да не изпуснем някой, а и той да не пропусне да почерпи  smile3534

# 507
 Thinking
Не можах да схвана идеята за списъка...

# 508
  • където има любов
Киаранещо такова имах впредвид,страхотни изглеждат,ако намериш рецептата пиши на лични.

# 509
dundito 2 Да не би да я претопляш малката. Ако я мажеш с олио и я попретопляш може да прави такива ситни обривчета. Имай предвид, че олиото допълнително загрява и запечатва порите.

Ха, здравейте.
Имам си баба - помощник, времето е студено и не е за разходки, та успях да се включа и аз. Е, попропуснах да изчета няколко страници, ама съм долу-горе в час с темата.
Зара вече подкара петия месец (от 11-ти), спи продължително през нощта, та се наспивам добре, но....през деня голяма игра пада.
Спрях си кърмата преди седмица (не ме убивайте с камъни). Голямо облекчение...Като знам само колко време ми отнемаше да се цедя, а и тя непрекъснато увеличаваше нуждите от храна.
Ама и спирането на кърмата не е лесна работа. А, Зара два дни отказваше да яде от Аптамила, въпреки че ревеше от глад. Сега вече свикна... Grinning
Дядо Коледа ни е изпратил по баба шезлонг и столче за хранене. Искаше и проходилка да купува ама и се скарах,че е твърде рано...на бабата де. Grinning( #Cussing outНали не си помислихте, че е свекърва ми,...разбира се, че за майка ми говоря Heart Eyes.)
За разходките, под 5 градуса ми се струва студен въздуха за дишане.
Неки май не е писала тук мноооого отдавна. А, някой има ли връзка с Бубара??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт