СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 321
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
Добре дошла мила Hug
а нали не сте захранвали още? Че аз съм "млада"майка първескиня и не съм много наясно,чета и следя форума за захранването, но ще ми е по удобно ако има някой като мен,"съмишленик"/не се сетих за друга дума/ Simple Smile
Ахаха нацели в десятката.....

# 541
  • sofia
Добре дошла мила Hug
а нали не сте захранвали още? Че аз съм "млада"майка първескиня и не съм много наясно,чета и следя форума за захранването, но ще ми е по удобно ако има някой като мен,"съмишленик"/не се сетих за друга дума/ Simple Smile
Ахаха нацели в десятката.....
Започва се!!!

# 542
  • sofia
Инъче,ако щерката ще е такваз убава и печена кат майката,ще придумам наш петко начаса,сватя!

# 543
Здравей Ивилда, да е жив и здрав адаша, само за протокола да поясня че Алекс се роди 3200, 50 см. Кришка мишка за спането съм съгласна да е натакава температура. Оправяйте бързо климатика и газта, че децата не може на студено!!  Naughty Аз се замотах нещо с малчо, и с едни учебници тука и вие сте изписали света бе хора..  Mr. Green

# 544
Ох,най-после успях да ви изчета!

Аз днес цял ден съм из града!Бях на прическа,ходих и да си подам молбата за майчинството до счетоводството,и..по магазините!
Много съм доволна!Направих си страхотни покупки.Утре ще снимам и ще покажа!

Гаци,не се ядосвай ,мила!И аз съм по токчетата.Дори и като бях бременна не ги свалих!Просто такъв ми е стила на обличане-роклета,полички,клинчета,туники,а те някак не ми се връзват с ниска подметка Grinning
За главичката-Ива започна да си я изправя вече за по няколко минути Mr. Green

А за месечинките-все ми е тая дали ще ни поздравят или не.Аз дори онзи ден забравих и да я спомена нашата!

Добре дошла на ivilda!!! Hug

Чифлигарова,впечатлена съм от рисунките ти!Страхотен талант си!!! smile3501

Май и нещо друго щях да пиша,ама...пустото ЕГН newsm78

# 545
каква е тази молба, нима пак трябва да подавам документи  Shocked сега след болничните се подава молба ли. горби, подай ми малко инфо, моля те  Hug

# 546
   Мнооого бързо пишете вече. Аз докато си купя едни токчета  newsm53 и вие сте изписали куп страници!
   Ние днес пак бяхме на 3часова разходка и аз намазах едни ботушки.
   Вкъщи не държа топло. През деня е между 19 и 21 градуса, а вечер не включвам нищо. Просто добре завивам детето.
   А главичката я държи добре изправена и издържа доста време.
   Нямам търпение да дойде Коледа и да отидем на гости на майка, че вече кръста ми не издържа. Вече има случаи като се наведа и не мога да се изправя. А и аз сама се оправям с детето и баща й я вижда само сутрин. Ама и аз с мъж монтьор, механик и какво ли още не , така е. Вади пари, няма начин. А  Нова година- вкъщиииии- няма кой да ми гледа детето! Ама и не се и оплаквам де!
   Е,стига съм писала!
Добре дошли на новите мамита! newsm51

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:11 от fifonka

# 547
ivilda, щерка ми се казва Невена Simple Smile Та ако се харесат младите, може да се вземат Wink

По отношение на захранването- и аз съм първескиня. А това със захранването е тема на спорове тука. Всяка майка сама си преценя. Аз лично смятам да захранвам от 4-тия месец с плодово пюренце от тиква Simple Smile

# 548
Raver_ivi,подава се молба-декларация за ползване на отпуска след болничните.Подава се в счетоводството на фирмата в ,която работиш!Носиш и копие от акта за раждане на детето.

# 549
Горби товае за теб,ти знаеш защо приятелко Hug Hug Hugмного ти благодаря Heart Eyes

# 550
ivildaдобре дошла мила Hugма защо те беше страх да пишеш в темата-заради мен ли newsm78 hahahaне всички са  откачалки като мене,не са притеснявай душо rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Валката,Рая разбрах,че предпочита дясната,ама не разбрах тати и коя гърда препочита smile3534 smile3532

чифлигарова,душицо сладка,за сладки-линцерови аз правих и то 3 дози newsm47а ако искаш просто да направиш сладки и да ти ухае на Коледа-то задължително Меденки Hug

линцерови сладки от Наталина-http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg9255.html#msg9255
меденки на Джули/благодарение на Наталина/-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240784.msg5756795#msg5756795

още нещо-портрети рисуваш ли newsm78искам някой да ме нарисува гола и мисля,че ще ми е най-спокойно пред жена smile3521

за месечинките-аз обожавам да ги честитя и да ми честитят-те затва ме мрзазят у темата rotfImao rotfImao smile3532щот съм госпожа ЕМОЦИАОНАЛНА ЕСТЕСТВЕНОСТ tooth tooth tooth
и ето честитя на бебоците на Христи,Пламито,Горгона,Жорко и Нацифа-нека да са им живи издрави  bigdance2

Мамо Гаци,ма ша я изям тая Ива бе-голям бонбон е Heart Eyesприлича страшно много на тебе-значи ще е мацка newsm10

wish,това че не четеш постове с много емотикони,в моята градина ли беше newsm78 newsm12 newsm12

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:24 от nahodkata

# 551
# 552
  • Испания и Стара Загора
ivilda добре дошла при нас HugАз вече започнах със захранването. Peace
mama Radost аз правя такива кутии на децата.На Алекс съм сложила първия биберон,първите му чорапки и обувки,отрязах малко от косата му,свещичкта от първия РД,един сребърен медальон от Нестле с неговите инициали и дата на раждане и такива работи.Сега и на Андреа ще започвам да правя.Само че на Алекс съм изгубила гривните от родилното Rolling Eyes

# 553
Мама Гаци,голяма е кукла!!!!!
Киарра Hug
 Добре дошла на ivilda ! Hug
И Честити месечинки !!!!!!!! Да са ви живи и здрави!   bouquet

# 554
  • София
Горби, мерси много за линка, и на мен ще ми е полезен, че още се мотам с документите за еднократната помощ Crazy

Общи условия

Активация на акаунт