Asi / Гордата Аси - 20-та тема

• 70 828
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
   Снимки зад кадър

Каквато и да е причината - не се е случило. Затова да им се радваме във филма.
На лягащите : ЛЕКА НОЩ! smile3524

# 241
AЗ да ви кажа честно не бих харесала Мурат като мъж ако не го свързвах със ролята на Демир Затова си мисля че Бурчин много си му отива само не ме убивайте товае лично мнение

# 242
Що за глас са сложили на Аси сега пък, като отегчена даскалица говори на детето си  Rolling Eyes
Крис благодарско за музиките! Simple Smile

# 243

Пак зад кадър

# 244
Току що четох старо интервю на Мурат и Бурчин където тя казва че не го ревнува дори когато фенките му искали да се снимат със него тя ги снимала

# 245
Демир защо на една от снимките е със бастун нещо май има неизлъчен бой между Демир И Аси Laughing Laughing Laughing

# 246
   Тук си говорят доста приятелски с Керим

# 247
За всички фенове на Мурат от януари започва излъчването на новия му филм Бодрум -Истанбул поканалД

# 248
За всички фенове на Мурат от януари започва излъчването на новия му филм Бодрум -Истанбул поканалД
Забележи че е от снимките на първата серия още не е пребил Аслан Wink Wink Wink

# 249

зад кадър

# 250
Благодарско  bouquet на rina-rina за снимките зад кадар!

# 251
ЛЕКА НОШ НА ВСИЧКИ

# 252
лека да е!

# 253
  • Варна
Прекрасни снимки отново! Огромно благодаря! Много ми беше интересно да видя Аси по бански, защото с дрехи кръста и изглежда 2 пъти по-малък от ханша, а в действителност изобщо не е така. Явно илюзия от дрехите Simple Smile Иначе е голяма хубавица Peace

# 254
ЗА ПОСЛЕДНО ДА СЕ ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ Я ВНО МНОГО МИ СЕ ДОСПА ЩОМ СЪМ ПИСАЛА НОЩ САС Ш

Общи условия

Активация на акаунт