Гърция-23

• 77 940
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро момичета и честита баба Марта на патерички.Да сте живи и здрави. LaughingА сега да ви попитам нещо мамите от А тина.Знаете ли нещо за европейските здравни карти,кои имат право на тях,какви документи са нужни за да си извадиш?Аз сега за голямо съжаление не мога да си подновя здравната книжка за 2010 тъй като нямам нужните енсими от 2009 нали бях по майчинство и не ми се е водел стаж Sickзащото се усигорявам сама т.е. на автоасфали съм и никой не ми е казал,че като се усигурявам сама нямам право на нищо #Crazy.Предполагам сега,че нямам право и на европейска здр. карта,ама дали е така????Оф,дали добре го написах,питайте ако нещо не е ясно.                                         Слънчев ден ви желая.

Малко объркано си го написала, ама карай да върви... Whistling
Европейските здравни карти се издават от здравната каса, към която плащаш здравните си осигуровки. За да ти се издаде НЕ трябва да дължиш (грубо казано)....Не разбрах как хем се осигуряваш сама, хем искаш енсима...
И не е вярно, че щом си на αυτοασφάληση нямаш право на нищо...
Дай малко повече подробности - ασφαλιστικό οργανισμό...т.н...

# 556
Здравейте милички ! Честита Баба Марта !
Искам да Ви попитам, от кога започва ваканцията за учениците за Пасха в Гърция и кога свършва.
Благодаря !
Целувки !

# 557
Ваканцията за учениците за Пасха в Гърция - 29.03.2010 г. до 11.04.2010 г.

# 558
Мерси, миличка !
Сега имам и още един въпрос: каде има офис на Аегиан в Атина , искам да си резервирам самолетни билети, но нямам кредитна карта. Искам да си платя в някой офис.
Благодаря предварително !

# 559
  • загубено
Мерси, миличка !
Сега имам и още един въпрос: каде има офис на Аегиан в Атина , искам да си резервирам самолетни билети, но нямам кредитна карта. Искам да си платя в някой офис.
Благодаря предварително !

http://el.aegeanair.com/default.aspx

# 560
На летището:
ΑΘΗΝΑ
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Κτίριο Αναχωρήσεων, Είσοδος 4
Τηλ.: (210) 35 30 101,
Fax:(210) 35 32 530
Κωδικός Αεροδρομίου: ATH
Или в което и да е туристическо бюро.

# 561
здравейте!!
как стеее?  bouquet
а3 вече сам по добре. bowuu bowuu
 много вземам на вътре нещата а трябва това да спре! Naughty
уточнихме дата и час с черквата, намерихме и  за след сватбата!! Hug Hug Hug

а сега сте поискам малко помощ, за магазините в асеновград newsm78.мисля роклята да я звемам от там.
знае ли някои дали трябва да обадя предварително за час? newsm78
ако има някои сайтове и други ще съм благодарна!  chef

# 562
  • загубено
 bg ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!

*Toothfairy*,за Асеновград само съм слушала от приятелки.
Казвали са ми че има много магазини и ателиета за рокли,
Някъде съм чула и за някаква Милена която била много добра.
Колко е вярно,не знам.Другото е че като си купиш от там рокля ти я преправят
на момента.Гледай да идеш след баловете,че ще е лудница .

# 563
Честит празник и от мен!С пожелание да не забравяме,че преди всичко сме българи! bg

Iou,аз съм човека,както се казва.... LaughingНе трябва да запазваш предварително час,но както вече те е посъветвала neraiida,добре е да изчакаш да минат баловете,защото наистина е голяма лудница и няма да ти обърнат достатъчно внимание.Има много ателиета,сред които няколко се открояват.Доста от приятелките ми си купиха роклите от там.Ще ти пратя на лични да разгледаш сайтовете им,а и да видиш адресите.Имай в предвид обаче,че не всички модели са качени в интернет и че роклите на живо изглеждат по съвсем различен начин.Мога да ти пратя и няколко сайта на ателиета в Пловдив и София,стига да те интересува.Там са по-известни марки,но също така и по-скъпи.Ако имаш и други въпроси,питай!

# 564
svatbata e oktobri,taka 4e mislia da xodia iouni ili iouli..

# 565
# 566
Честит национален празник! bg
Единствено жалко, че на някои от нас ни се налага да работим днес.
Но на гръцките празници не мрънкаме (поне са повече като бройка от нашите) Mr. Green

# 567
Честит национален празник bg
*Toothfairy*  иди в Асеновград и разгледай - може да си харесаш нещо и само да ти го поправят за да стане твоят размер! Искам само да ти уточня, че магазините за булченски рокли са разделени на две в града! Ако не си харесаш нищо можеш да прибегнеш и до услугите на шивачка /мога да ти препоръчам тази която ползвах аз/. Въпросната дама шие постоянно и има куп каталози включително шие и за гръцки магазини.  Ако се интересуваш пиши ми на лични да й изровя визитка и да ти пусна координатите й.

# 568
Честит Национален Празник !

За всички Вас!  Hug

http://www.vbox7.com/play:4551dcee

# 569
Честит национален празник bg
*Toothfairy*  иди в Асеновград и разгледай - може да си харесаш нещо и само да ти го поправят за да стане твоят размер! Искам само да ти уточня, че магазините за булченски рокли са разделени на две в града! Ако не си харесаш нищо можеш да прибегнеш и до услугите на шивачка /мога да ти препоръчам тази която ползвах аз/. Въпросната дама шие постоянно и има куп каталози включително шие и за гръцки магазини.  Ако се интересуваш пиши ми на лични да й изровя визитка и да ти пусна координатите й.
мерси много но биз искала да я вземам да готово.
не съм разбрала какво искас да кажес под \"града е разделена на две\"
разгледах в разни сайтове и вече има модели които ми харесват(особено едиииииииииииин)

Общи условия

Активация на акаунт