Гърция-23

• 77 940
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Под града е разделен на две имах впредвид че има две места на които са съсредоточени булчинските рокли. Ако си търсиш нещо по-изчистено подготви се от сега психически че няма да го намериш. Преобладават доста "УКРАСЕНИТЕ" модели, да не кажа чак натруфени.

# 571
na edin sait ot edin magazin koito se namira tam namerix 2 modela koito ne izlizat ve4e ot glavata mi

# 572
Интересни са и има доста такива, аз имах впревдид ако евентуално търсиш нещо съвсем различно!

# 573
Интересни са и има доста такива, аз имах впревдид ако евентуално търсиш нещо съвсем различно!
не.
нещо като тези които съм показала.
надявам се да намеря.

между другото,къде да останем?
на си потърся хотел в пловдив или в асеновград?

# 574
Смятам,че ще ви е по-удобно ако отседнете в Асеновград.Не мога обаче да ти препоръчам хотел,понеже не познавам града.

# 575
Здравейте момиченца-кокиченца!
Много време не съм се появявала насам,ама сега като имам нужда от вас,тичам ли тичам.... Embarassed
Едновременно ми свършват и адиа парамонис (пет годишна/брак с гръцки гражданин/ и международният ми паспорт.
Оттук нататък какъв документ за престой в Гърция трябва да си изкарам?Лепи ли се пак  в паспорта или е отделно?
Не за друго,ама си мисля да не изкарвам изобщо паспорт.Ще я  карам с личната ми карта,тя ми върши работа навсякъде.
Ако имате някаква информация по въпроса,споделете моля  bouquet
В посолството не съм звъняла,защото имам кофти опит с тях.Нелюбезни са и информация трудно ще получа(понякога се чудя ,дали въобще  знаят нещо)Та така,очаквам помоща ви по наболелия за мен въпрос Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря предварително Hug

# 576
  • Гърция
2+2, документа за престой вече не се лепи в паспорта. Процедурата по изваждането е много опростена. В началото на тази или миналата тема го обсъждахме на дълго и широко, порови се назад Wink.

# 577
Здравейте,моми4ета!
Влизам само да ви кажа 4е на 25.02. се роди моята дъщери4ка Ира Марина (2 .500 кг 48 см)Ве4е сме в къщи и сме добре!
Много целувки за вси4ки ви Heart Eyes

# 578
Маринелка, да ти е жива и здрава малката дъщеричка, да расте хубавелка като мама, за радост на всички!

smile3541

Аз пък междувременно станах леля на момченце и на момиченце
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
 Flowers Sunflower Здравейте всички,доста отдавна не съм влизала тука и съм пропуснала доста

# 580
  • загубено
Marinela flo,
Честита рожба!
Да сте живи и здрави и много щастливи всички!

MaryJane,честито и на теб!

# 581
на 25.02. се роди моята дъщери4ка Ира Марина (2 .500 кг 48 см)Ве4е сме в къщи и сме добре!

Добре дошла на миниатюрната Ира Марина!!! Красива, фина, но здрава кукла да порасне   bouquet
Бързо възстановяване на смелата многодетна мама!!!

Чакаме снимки   bouquet

# 582
  • В подножието на планината
   Честита дъщеричка ,  Marinela flo ! И аз те поздравявам  , за смелостта да станеш многодетна майка .
   Честити племенници на Mary Jane !

# 583
Честита дъщеричка Marinela flo! Да е здрава, да расте весело дете и да носи радост на цялото семейство!
Много красиво име сте избрали!
Честити племенници на Mary Jane !
*Toothfairy* хотел по-добре да си резервирате в Пловдив, че в Асеновград е голяма скука!

# 584
Честита малка принцеса на Marinela flo!   bouquet

Да ти е жива и здрава малката манекенка,много поводи за радост да Ви носи и да е най-послушното и поспаливо бебче!  Hug

Честити племенници на теб Mary Jane !Живи и здрави да са дечицата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт