Гърция-23

• 77 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • загубено
*Toothfairy*,Палтото е много хубав модел.Елегантно.

Халката е чудесна.Браво хайде пак поздравления Hug

# 166
  • Русе
Мамчета на Гръцка земя кажете ми моля ви продават ли там продуктите на ХИП(каше,пюренца),че бебето ми е много злоядо и само тази марка яде.Да зная като тръгваме ако няма там да се запася с повечко докато свикне с тамошните.А какви марки се срещат там? Hug Hug Hug
Много ви благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 167
Олимпия,къде зачезна ти?Как е домочадието?
С развалянето на времето - ей го на, тук ще кисна като мога, у форумско...
Иначе сме добре, все бяхме навън с децата - гледам да сме все около морето на люлки, разходка...Надявам се да сме здрави тази зима (не че боледуват сериозно - някоя хрема, малко Т), пролетта мисля най-сетне да пусна Константин на ДГ. Става на 4години и има нужда от занимания...Свекърва ми го е научила вече на 11 букви, до лятото сигурно ще срича вече...
Чудя се кога ще дойде редът на българската азбука...сигурно след втори клас ще го уча...Приемам съвети  Hug

*Toothfairy* , поздравления за вкуса   bouquet

В ГАП има разпродажба на готини детски и мамешки дрехи...Взех си някоя друга дрешка...

Мамчета на Гръцка земя кажете ми моля ви продават ли там продуктите на ХИП(каше,пюренца),че бебето ми е много злоядо и само тази марка яде.Да зная като тръгваме ако няма там да се запася с повечко докато свикне с тамошните.А какви марки се срещат там? Hug Hug Hug
Много ви благодаря предварително за отговорите   bouquet
Тук почти няма пюрета - само плодови и 2 вида месни на гръцка фирма...Гледат с лошо око на храната в бурканче  Laughing
Взимай повечко с тебе, защото ще обиколиш града, за да намериш нещо...

# 168
Много силен вятър духало в Атина...така ли е?

# 169
  • София
Здравейте момичета  bouquet Писах в друг подфорум, но реших да се пробвам и тук. Дали някой може да ми помогне със съвет какво да правя с глобата за паркиране в Солун, както и какво е работното време на пощите там и дали има някакъв друг начин за плащане например онлайн. Ето и линк към темата, където съм обяснила по - подробно за какво става въпрос. Благодарвя ви предварително.  Praynig http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463106.new;topicseen#new

# 170
Много силен вятър духало в Атина...така ли е?
Да,ужасно се развали времето,не е за жени навън Laughing

# 171
значи моя човек няма да се обади днес,ще го домарзи да излиза до телефона Crossing Arms

# 172
kupix si rokliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4akaite snimkov material
ot blizo e mnogo po xubava..na snimka i na men ne mi xaresa no ot blizo e super...

http://img96.yfrog.com/i/p1161569.jpg/

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 19:55 от *Toothfairy*

# 173
Олимпия, правилно ли разбрах че има ГАП в Атина? как съм пропуснала, къде е
Влизам да споделя впечатления от пътя  софия-атина и обратно. отбивката е 70-80 км повече, но пътя е тясен и завойчест, единият минава над морето, другият по върховете на олимп. базкрайно са красиви гледките и по двата, но си е доста уморително ако караш софия- атина и пътя се удължава с чес и половина - два. а сега пак почват стачките май ще се минава и през македония   #2gunfire

# 174
  • В подножието на планината

Цитат на: OlympiaPappas
Чудя се кога ще дойде редът на българската азбука...сигурно след втори клас ще го уча...Приемам съвети
    Няма ли българско училище в Атина ? В училището в Солун, ако не греша  децата започват да учат български език на 8 години (т.е. 2-ри - 3-ти клас). Заниманията са през уикенда.
  *Toothfairy* , много красиви неща си показала , да ги носиш със здраве .
  daesy_des ,пюретата на Нестле са най-често срещаните из супермаркетите .

# 175
Олимпия, правилно ли разбрах че има ГАП в Атина? как съм пропуснала, къде е?
Вчера бях в МОЛ Golden hall, на приземния етаж има дамско, мъжко и детско  Peace

Цитат на: OlympiaPappas
Чудя се кога ще дойде редът на българската азбука...сигурно след втори клас ще го уча...Приемам съвети
    Няма ли българско училище в Атина ? В училището в Солун, ако не греша  децата започват да учат български език на 8 години (т.е. 2-ри - 3-ти клас). Заниманията са през уикенда.
Да, сетих се - и тук има. Ама ще го обмисля като вариант  Peace

*Toothfairy* , с нетърпение чакам да те видя облечена с роклята, гримирана и усмихната  Peace

Айде пак  Tired
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2706751

# 176
  • Λάρισα

Тъкмо и аз това четох, а пътувам на 29-ти.... Дано да се поуспокоят нещата дотогава, че не се знае знае ли се  newsm78

# 177
Благодаря, открих го на картата, не съм ходила досега, но ще го посетя, има и паркинг, супер.
Да, пак почват стачките, дойде ли зимата и на фермерите им става скучно и затварят пътищата. този път са казали, че ще затварят абсолютно всички пропускателни пунктове с България, не само кулата като миналата година. ще продължат най-малко 10 дни

# 178
  • загубено
OlympiaPappas,ще научи азбуката ако си упорита.
Нека първо едната ,а после и другата.
Имаше бг училище,не знам дали го има още.
Май учители нямаха.

brazilka,глобата би трябвало да може да я платите на границата.
Пощите работят обикновено до 14 часа.Но винаги има дежурна.
В Солун не знам,да кажат майките от там.

daesy_des,за пюрета аз съм намирала само на Нестле.
Повече се препоръчва готвената храна.
Аз когато ми се е налагало съм взимала само от тях.Други в суперите
около нас нямаше.Сега има много бг магазини така че може и да намериш по голям избор.

*Toothfairy*,роклята е много хубава.

А за стачката пак се започва.
Дано не продължи много,че чакаме гости.

# 179
Здравейте на вси4ки мами,
Аз за сега съм бъдеща мама 4акаме беб4о в следващите 2 седмици.от доста време тарся мами на гръцка земя и попаднах на вас от друг форум,ще се радвам да ме приемете и да си приказваме 4е аз тук нямам други познати от българия

Общи условия

Активация на акаунт