Гърция-23

• 77 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Ти си питай,все нещо ще изскочи.

# 316
 :)ok
Приятелка търси да и препоръчаме детска градина в Керацини.
Сега се е преместила там и си няма на идея..

# 317
# 318
Благодаря ти много за бързия отговор  Simple Smile

# 319
Момичета от Солун,помагайте.
Сега ми се обади 1 приятелка,дъщеря и ще бъде абитуриентка тази година.
Дайте координати на магазини за по-луксозни облекла,но по тренди.
Не иска рокля,а нещо от рода на клин,панталон тип цигара или нещо подобно,с подходяща блуза.
Ако знаете някой бутилка или подходящ магазин,моля споделете.
Благодаря ви!  bouquet

# 320
гледайте по нова тв "емигранти"ще дават за Атина Simple Smile

# 321
steluka,
аз си купувах преди няколко месеца такива дрехи- панталон тип цигара, почти като клин, толкова е тесен и няколко ризи и сака от Рококо.
Аз съм заклет фен на този магазин, има много интересни дизайни.
Сега има намаление и незнам какво е останало, но новата колекция скоро ще се появи.
с търсачката открих адреса  на магазина в Солун
Μητροπόλεως 69, 2310273164
не знам доколко е актуален.
Обаче тук има и други адреси, които се заслужава да се посетят:))

http://www.aboutthessaloniki.gr/data/maps/katalog/21/ABOUT_24/AB … 34/ABOUT_7923.asp

Така ме е яд понякога ,че живея в Патра.
Не стига ,че няма кой знае колко магазини , ами са и по-скъпи от Атина и Солун:)

# 322
Хипатия  bouquet
Дори да не е от намаленията,за бала знаеш как е. Laughing

# 323
А в Ханя,да не говорим,за скъпотия.Не е истина.

# 324

Стана ми много тъжно.....

# 325

Стана ми много тъжно.....
за жалост това са фактите!

А като стана дума за скъпотия, у наше село е кошмар / не стига че има броени на пръсти магазини, ами ако си харесаш случайно нещо в тях  то е на стойност сигурно 3 пъти по скъпа от същото в Атина или Солун/  добре че отвреме на време отскачаме до Солун!

# 326
neky,
какво говореха в предаването?

steluka, моя бал беше много отдавна  но още си спомням / то и снимки имам/ как в стремежа си да стана красива заприличах на лелка:))
Ако сега имам бал ще облека някаква рокличка- с гол гръб и крака, високи сандали на босо, ще си вдигна косата и толкова.
Ама къде този ум.
 Що не ни дават ума на 18 ,а после с минаването на годините нека си го вземат:)))

# 327

Карбовски беше в един офис, в който хората изпращат пари и багаж за България. Питаше всеки, който влезе какво и къде изпраща. Хората изпращаха колкото се може повече пари, за да могат да живеят роднините им в България.

Освен това беше интервюирал и една жена, която явно е трудов посредник. Каза, че най-възрастната емигрантка, която тя е виждала била една 72 годишна баба. Намерила и работа да обслужва един 80 годишен дядо, който бил на легло и се справила. Работила 1-2 години.

Предаването завърши с едно момиченце в България, което искало да стане певица. Изпя една много хубава песен. Бабата работела вече десет години, за да може внучката  да изпълни мечтата си.

# 328
е, аз познавам една емигрантка, на 76 години сега. Работи вече 7 години тук. Има и деца/ по над 50 годишни/,
достатъчно неспособни да се грижат за майка си очевидно. Тя им праща постоянно парите си. Днес станало едно, утре друго.
В крайна сметка не може да спести никога- нищо.
На нейния хал са повечето емигрантки- пенсионерки тук.
Издържат си отрочетата , които така и все пари нямат в България.
Така ме е яд на тези готовани. Седят си спокойно в родината, щото не можели те да прислужват на другите, обаче не им е никак съвестно да са издържани от майките си.
А и още един аспект има.
Жените, емигрантки в Гърция издържат и съпрузите си в България.
Съвсем логично ,естествено, имайки се напредвид българската психология.

Тъй като последната година се наложи да пътувам постоянно с автобус видях и чух какво ли не.

# 329

Карбовски беше в един офис, в който хората изпращат пари и багаж за България. Питаше всеки, който влезе какво и къде изпраща. Хората изпращаха колкото се може повече пари, за да могат да живеят роднините им в България.

Освен това беше интервюирал и една жена, която явно е трудов посредник. Каза, че най-възрастната емигрантка, която тя е виждала била една 72 годишна баба. Намерила и работа да обслужва един 80 годишен дядо, който бил на легло и се справила. Работила 1-2 години.

Предаването завърши с едно момиченце в България, което искало да стане певица. Изпя една много хубава песен. Бабата работела вече десет години, за да може внучката  да изпълни мечтата си.

А момиченцето пееше ,като ангел Hug

Общи условия

Активация на акаунт