Гърция-23

• 77 940
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Честити бебчета на всички ! Да са живи и здрави и много яшни и поспаливи, за да не създават проблеми на мамите!   bouquet

# 586
                                              Честита дъщеричка ,  Marinela flo !

# 587
  • Гърция
Честито, Marinela flo! 

# 588
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата ви, но ме насочиха към вас.
Имам едно питане, свързано със сватба в Гърция. С моята половинка нямаме желание да сключваме граждански брак, но пък наскоро ми попадна гръцка туристическа агенция, която предлага организиране на сватби на Санторини. Предлагат и църковен брак (само), без изискване за граждански преди това.
Така ли е наистина? В Гърция гражданският и църковният брак с еднаква правна сила ли са? Дали след това ще можем да легализираме този брак в България? Моля някоя от вас ако се е омъжила по този начин да сподели.   bouquet
Благодаря ви!
Ето и линк към темата ми в ДиС:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479756.15

# 589
  • Гърция
В Гърция и гражданския и религиозния брак са с еднаква правна сила. В България обаче няма да ви го признаят без документ от общината тук, а вие не знам дали ще можете да го регистрирате в такава, защото не живеете в страната.
Чувала съм за тази агенция на Сандорини, най-добре е да ги питате тях и в нашето външно министерство.

# 590
Благодаря за хубавите пожелания моми4ета!
Като имам пове4ко време ще пусна снимки на Ирка.
Сега малкия ми е стемпература и е някакъв ужас ....надпяват се с бебка....

# 591
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ за утре момичета! Повече слънчеви дни изпълнени с любов и щастие на всички ни  newsm51

Ще пътувам  за България и съм се изправила пред дилемата дали да мъкна 5-6 кутии с АМ и още толкова с каши или да се справя някак си в България. Основният ми проблем е АМ. Бебокът пие Алмирон АР2, което е второто антирефлуксно мляко на Нутриция и засега не мога да открия кое мляко отговаря на него в България. Видях, че има някакво Нутрилон, което вероятно е Алмирона, но антирефлуксно май нямат.
Другата ми тема са кашите. Нутриция пак няма, а други които порових всичките които намерих са със захар. Като алтернатива видях Милупа, но тук никога не я купувам - бях взела един път и ванилията беше доста сладка.
Ако някой има някакъв опит или информация за алтернативни на гръцките каши  в бг и Алмирон моля да сподели.  Hug

# 592
*Toothfairy,  ако желаеш можеш да си купиш и рокля веднага, както аз направих.Има толкова много модели, че свят да ти се завие.  Живея  в Пловдив и ако имаш нужда от помощ,пиши ми на лични.

# 593
οοοοοοοοοοοοοο mersi mnogo!!sigourno ste ti pisa kato doide vremeto!!

# 594
  • Germania-Pleven
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МОМИЧЕТА.Бъдете красиви като пролетта.Бъдете нежни като вечерта. БЪДЕТЕ ГОРДИ СЪС ТОВА,ЧЕ НОСИТЕ ИМЕТО ЖЕНА.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetПрекрасен ден ВИ желая.

# 595
ЧЕСТИТ 8-МАРТ НА ВСИЧКИ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА newsm51 newsm51 newsm51  bouquet

# 596
Обадих се в НУТРИЦИЯ, серията АР не се продава в България. Ако на някой друг му се наложи да знае. Ще си мъкна кутиите от тук.

# 597
Момичета, бях чула по радиото за намаления от 25% за всички стоки в Hondos, някоя от вас да знае дали е още актуално?

Между другото в Атина ни поразтърси тази сутрин.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:07 от MaryJane

# 598
o аз вчера се прибрах от Атина,земетресение ли е имало,тук нищо не са казали?

# 599
  • загубено
MaryJane,усети ли ги земетресенията?
Аз от пресата разбрах.Снощи легнах късно и може
за това да не съм усетила нищо.

Общи условия

Активация на акаунт