Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще има ли значителни отстъпки през януари поради кризата?
Ще бъде ли възстановен детският отдел на H&M в центъра на Атина?
Можете ли да предоставите информация за детските надбавки в Гърция и дали има някакви помощи за самотни майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще има ли значителни отстъпки през януари поради кризата?
-
Ще бъде ли възстановен детският отдел на H&M в центъра на Атина?
-
Можете ли да предоставите информация за детските надбавки в Гърция и дали има някакви помощи за самотни майки?
-
Как празнувате Коледа в Гърция?
-
Колко време отнема пътуването с автобус от Атина до София?

.Тази седмица ще пътувам до Солун.Интересува ме дали магазините работят нормално или има някакви промени.Слушам откъслечни новини за икономическите сътресения,но не ми става ясно,дали нещата са си по старому.Пътуването ни е свързано с други работи,но нищо не ми пречи да съчетая с малко пазар
.За това помогнете с малко идеи.Предварително Ви благодаря
.
.Имам нужда от малко помощ, трябват ми контакти на преводачески агенции в гр. Пиргос. Досега се рових в Интернет, но на английски нищо не ми излиза, а гръцки не знам
. Ще бъда много благодарна ако някоя дама с гръцки език потърси в Гугъл.
.Дано всички да го усещат така,т.е.да не усещат"кризата"по какъвто и да е начин
как сте? Къде се губите всички? При нас в БГ има толкова много сняг, че сякаш не идва пролет
Някой усетил ли е нещо?
Да ли е така? Как мислите вие, толкова ли са зле нещата там