Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 872
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
  • София
          Ами не знам , но от друга страна тази лекарка  май не поема никакъв ангажимент за лечение - каза ми да се " опитам" - да оправя проблема  със сливиците ......  Аз я питах , ако ги извадя това ще реши ли проблема с инфекциите , тя само каза - доста си закъсняла  с този проблем .......   А и не мога да бъда сигурна ,че точно сливиците са ми увредили пикочните пътища , ами те могат да се уврядят и без да са причина сливиците, знам ли ??? newsm78

# 121
  • Пловдив / София
Аз вече реших. Другият месец тръгвам на хомеопат.
Една приятелка ми препоръча такъв в Пловдив.
Ще пиша отзиви, като отида.

# 122
  • София
    Абе и аз това съм го мислила , но  нямам препоръка за добър хомеопат ......

# 123
На мене хомеопатията не ми помогна или не попаднах на точния хомеопат  #Cussing out 
Ако вие сте доволни може и аз пак да опитам Sad

# 124
И аз по едно време си мислех да се пробвам с хомеопатични лекарства, но още не съм се пробвала, а и изненадващо от 4 месеци насам /да чукна на дърво/ не са се появявали гадините.
Иначе отдавна по съвет на докторката спрях да използвам сапун. После пък ми казаха, че и интимен душ гел не било добре. Но ми е терсене без нищо да се мия, затова гледам да си сложа съвсем малко от интимния душ в ръка и да го разредя с вода и тогава слагам, че ми писнаха тия гадинки да ми се лепят.

Инера, заинтригува ме с тия системи, но да се надяваме, че няма да ми се нагала да прибягвам до такива мерки.
Радвам се, че мога да научавам тук нови неща  Peace

Ще ви следя, че ми е болна тая тема.  doh

# 125
Gesika, напълно е възможно инфекцията да се е разпространила от дихателните пътища към стомаха и от там към влагалището. Аз имам стафилококи в гърлото от дете и същите имах и в МБ от вагинален секрет. Но от пиенето на антибиотици да лекувам стафилококите получих гъбички в гърлото, които явно недоизлекувах и сега резултата след повече от година е вагинални гъбички. Ама това е много трудно доказуемо. А ако си от София мога да ти препоръчам нашия хомеопат, при когото водя детето  Simple Smile

# 126
  • София
     red_devil ,  - то май първо си  трябва лекарска намеса , но ако не те затруднява  дай  координати на този хомеопат - пък ,когато мога и това ще  опитам...... Благодаря предварително!!! Hug Hug Hug  bouquet

# 127
Писах ти на лични  Simple Smile

# 128
  • София
     Много благодаря !!!   Hug Hug Hug   smile3525

# 129
       В четвъртък следобяд ходих на преглед при доц. Дянкова - тя е гинеколог -онколог . И тя казва ,че  всички тези бактериални инфекции ,които влача вече години наред са от  хронични инфекции на пикочните пътища - цистит  ,а може би и бъбреците вече да са засегнати за толкова  дълго време . Но най - сензационното за мен е ,че тя твърди ,че всички тези  проблеми са  дошли от сливиците . Тя  твърди със сигурност ,че при мен там е било огнището на инфекция и понеже не съм ги извадила , те са дали отражение на бъбреците и пикочния мехур , а от там  и  във влагалището са отишли бактериите .......  Аз от сливици съм правила доста тежки ангини ,но това беше доста отдавна - преди повече от 10 год. , но пък тогава не съм имала никакви проблеми нито  гинекологични , нито  пък на пикочните пътища . И сега се оказва ,че трябва да тръгвам да изследвам бъбреците и  УНГ . Но , ако наистина са вече увредени бъбреците , май ваденето на сливиците няма  да помогне ???  Cry  Направо съм потресена ......

А изследване за чревни паразити съм правила  преди около  2 г. - такова ,каквото се прави на  децата за детски градини и нищо не излезе - всичко беше  отрицателно ......

Аз съм абсолютно идентичен случай. Оказа се същото и при мен. От дете боледувам от тежки гнойни ангини, пия антибиотици като луда и последствията са налице. Не мога да си оправя влагалищната микрофлора- тотална обърквация е там. Чудя се, ако си махна сливиците дали ще стане по-добре при положение, че не съм дете вече, и че тези инфекции при мен са хронични. Теб какво те посъветва тази доцентка? Ако искаш пиши и на лични.   bouquet

# 130
  • София
minimouse ,  и при мен са хронични инфекциите . Всичко започна след второто ми раждане -  от началото на юни  2005 г. съм все  с бактериални инфекции във влагалището. Отрових се от лекарства и няма  управия??? Аз съм готова и  сливиците да извадя , но се чудя дали това ще оправи нещата или вече всичко е изпуснато???   Посъветва ме  да  тръгвам на УНГ - специалист - нищо конкретно не  е казала - това не било нейн проблем ?

Ще ти пиша и на лични !!! Hug Hug Hug

# 131
Gesika , изследването на кръвта ти показа ли наличието на инфекция някъде в организма ти? Имаше ли висока утайка на кръвта?

# 132
  • София
Инера ,  скоро не съм правила кръвна картина - последната е може би  преди 1 год. - сега се  каня да  ходя  пак за кръвна картина и урина , но имам проблеми  с децата и затова отлагам ......  Но  НЕ !!!  - , винаги когато съм правила  кръвна картина  - всички показатели са били  в норма - утайка  4 мм. , левкоцити  нормални . Просто от  микробиология на влагалищен секрет излизат почти винаги бактерии и то   с високо микробно число - степен по висока от 10 на 5 .

# 133
Да Ви споделя и мойте неволи. През бременноста  пих антибиотик и получих гъбички .Слагах гинодактарин.Уж се оправих . Сега 11м след като родих ,след цикъла се появи сърбеж и силно течение. Отидох на лекар . Откриха ми гъби и анаеробна инфекция. Предписаха ми флукмизин глобули. Слагах ги. Обаче напоследък много чета за хомеопатията. Вярвам ,че тя ще ми помогне.Сега пия цитросепт,слагам тампони със сребърна жода и прополисов възелин . Пия и ентеросан основен и лактофлор. Смятям да направя и детоксикация на организма сега януари. На 25 съм на гинеколог. Имам и HPV вирус . Сега се надявам като направят изследванията всичко да е в нормите. За момента бяло течение нямам. Мъжът ми пие с мен ентеросан и лактофлор .Изьбягвамн и сладки неща да хапвам.На всички желая успех с борбата на тия гадини и други такива проблеми.Стискайте палци  ,дано да се похваля след прегледа .Стахувам се ,но и се надявам!

# 134
Симптомите ми са течение - понякога слабо, понякога по-засилено, без миризма, понякога със лек сърбеж, почти нямам. На изследванията все различни бактерии - Е. коли, Пнеомотание (нещо такова), Уреалитикум и какво ли не , редуват се бактерии и гъби. Никой доктор не може да ми помогне ... много искам да имам бебе, но ме е и страх ... въртя се в омагьосан кръг. Един от докторите ми беше казал, че е липса на Лактобацили , но след като дълго си слагах пак старата работа ... вече 7-8 години , няма отърване
Доколкото ми е известно преди опитите за бременост трябва да си абсолютно чиста.Незнам дали инфекциите не се предават и на плода.

Общи условия

Активация на акаунт