Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 978
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • София
       На  37 год. съм  и точно от  усложнения ме  е страх . Доста четох по форумите - такива  на които са им вадили сливици на  късна възраст , че споделят че после  болките са ужасни  а и можело  да има спукване на капиляри  и т.н.   Мерси  за  куража !!! Hug

# 256
А правила  ли си често гнойни ангини като малка или по-късно?

# 257
  • София
          Някъде от  97 - 98 год. го имам този проблем с ангините - с висока темрература до  39,5 - 40 гр. , но  се е повлиявало от антибиотици преди  и не съм имала преди това гинекологични проблеми , а сега вече  и   АБ не  помагат  явно ........??? Rolling Eyes

# 258
Хайде, стискам ти палци, после да напишеш как е минала операцията...

# 259
  • Stuck in a moment
 Аз имам всички симптоми като за гъби - парене , щипане ,  смъдене , сърбежи ,  боцкания ( но течение нямам ) , но на МБ не  ги  изолират ???  Преди все бактерии ми  излизаха от МБ , а сега последните две  уж няма нищо  , а симптомите си  стоят  същите ???  В чудо съм се видяла вече ?????  smile3511 newsm45

Аз съм имала такива изследвания - чисти, а със симптоми за проблем.
Първо трябва да се правят в добра лаборатория, второ трябва пробата да е взета добре, в смисъл тампона да си е мокър, секрета да не е изсъхнал и трето -  да направят посявката навреме, защото ако се забавят може нищо да не излезне.
Така че как работят лабораториите е от голямо значение.

И все пак само за гъбички ли е темата - моят проблем е с бактерии...

# 260
  • София
   То и моят проблем  е с бактерии, но  аз  отдавна си пиша в тази тема - може би  вече година  и тук  намирам много споделяне и съвети! newsm10   

тефтерче - моля те щом и ти си с бактерии разкажи при теб какви са симптомите ?  А  иначе  последната МБ ми  я  правиха в Кандиларов , а  предишната в Медицинска академия  - и на двете  не изолираха нищо ????  Пък знам ли ги колко са  точни???

# 261
# 262
Хайде и аз да споделя с вас.
След бремеността (преди близо 3 години вече) няма отърване от тази кандида. След някакъв курс на лечение няма проблеми около месец - два и после пак се започва с паренето, сърбежа, а вече и външно зачервяване и непоносим сърбеж. Последно пих Микомакс и Ломексин глобули. Това беше преди 3 месеца. Сега положението е същото. Лекува се и партьора съответно.
Вече до гуша ми дойде Cry

# 263
  • Бургас
Здравейте! Да се впиша и аз с този досаден проблем. Sad
И друг път съм боледувала от гъбички, но винаги още с първия курс на лечение ги изпращах в миналото. В началото на бременността ми обаче се появиха пак и този път вече отърване няма. Отидох да си раждам с тях, защото лекарствата не помогнаха. Накрая на гинеколожката така и беше писнало от мен, че се опитваше да ме убеди, че съм напълно здрава. И как го реши това нещо като дори не ме прегледа, а пък за изследвания да не говорим ...  #2gunfire.
Сега след раждането смених гинеколога и съм с малко по-голяма надежда да се отърва от тях. Знам си вече, че няма да стане от веднъж, но се надвам все някога да стане. Моя нов гинеколог обаче няма практика да лекува и партньора, поне в началото. До сега не ми е пуснал и микробиология, защото както казва: "Защо да си даваш парите за изследвания, като аз виждам, че имаш гъбички".  newsm78 За сега му имам доверие и не искам да го сменям, защото ако отида на поредния гинеколог ще се почне всичко от начало... с експириментите.
На последния преглед обаче доктора ми имаше съмнение, че може упоритостта на гъбичките ми да се дължи на диабет, тъй като и в семейството ми има диабетик. Първоначално си помислих, че съвсем се е побъркал, но сега реших да си направя изследвания за диабет, за да изключа тази възможност.
Искам да ви попитам препоръчвали ли са ви и на вас гинеколозите да се изследвате за диабет? Какво представляват самите изследвания? Мога ли да си пусна тези изследвания по ЗК? И трябва ли да ходя при специалист или и личната лекарка може да ми назначи тези изследвания и да определи такова заболяване? newsm78
Пожелавам на всички успех в борбата с тези ГЪБИ ЖЕНОМОРКИ. Да ги избиеме до крак  #2gunfire

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:07 от kojo

# 264
Нали докато си била бременна са ти правили кръвни изследвания. Ако те са били в нормата , значи нямаш диабет.

# 265
  • Бургас
Нали докато си била бременна са ти правили кръвни изследвания. Ако те са били в нормата , значи нямаш диабет.
Да, правени са ми изследвания, мисля че са в нормата. А пък настоящият гинеколог ме оперира при раждането, от къде му идват такива идеи тогава. newsm78

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:31 от kojo

# 266
И аз това се зачудих....Аз ги хванах в 5-ия месец на бременността след 3 месечно повръщане. Явно се е сринал имунитета, защото не съм имала полови контакти от както разбрах , че съм бременна. И така си ходих да раждам с гъбите. Като спрях да кърмя гинеколога ми ме прати в болницата на Микосист за три дни и се оправих, но това лекарство е много вредно за черния дроб. Моят съпруг не е имал симптоми и гинеколога каза, че няма смисъл и той да се трови с лекарства.

# 267
  • Пловдив
 Peace Пробвали ли сте ТРИДЕРМ унгвент ? Действа на гъбички и бактерии.

# 268
  • Stuck in a moment
[

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 12:19 от тефтерче

# 269
  • София
Цитат
Впрочем добре е при такива проблеми да се пуска и урина за всеки случай.
В подробности за симптомите няма да се впускам, те са сходни при всички.

Не  е точно така ,защото при някои наличието на бактерии се  проявява само  като течение ,  а  при други ( при мен също ) - няма течение , а  ужасен дискомфорт - парене , щипане ,  бодежи , сърбежи и   т.н . Но  разбира се , след като не желаеш никой насила не те кара да разказваш какви са ти  симптомите???  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт