Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 420
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
  • От липите до сините камъни
red_devil Благодаря,мила  bouquet
Момичета на мен вчера ми излезе резултата от микробиологията,докторката ми каза,че нямам нищо друго от рода на бактериялна инфекция или подобно а само гъбички и ми каза да продължа с предписаното ми вече лечение(което описах в предишен пост,да не се повтарям)друг път като са ми правили микробиологично изследване и съм имала гъбички пише кандида,а сега пише нещо съвсем друго Stapf  k(-)отр.може ли някой ако знае какво означава това да пише,благодаря ви.

коагулазо-отрицателни стафилококи, които е нормално да имаш
в този резултат не е посочено да има кандиди,( което е добре) и може би  просто трябва да си довършиш започнатото лечение. Оплакванията, сърбежът отшумяха ли, или поне да са намалели?
Да точно това ме озадачи,че не пише никъде в резултата кандида,а докторката ми каза,че имам само гъбички,на изледването пише само това,за тези стафилококи или каквото е там,ами оплакванията ми не са отшумели на пълно,но мога да кажа,че наистина са намалели.Продължавам с лечението и като преключа на пълно ще пиша какъв е резултата.Благодаря ви много.  bouquet

# 361
Ето какво се случи при мен

Отивам на лекар с оплаквания за сърбеж и докторката веднага решава, че са гъбички, изписва ми Микомакс и Ломексин, но аз държа да ми вземе секрет за изследване. Малко позатихна сърбежа, но аз отивам да си проверя резултатите, тя обаче  сто пъти ме връща и аз се отказах да ги търся #Cussing out
След 3 месеца положението е още по-нетърпимо и отидох в частен кабинет и изследванията показват, че всъщност имам Гарднела , а не гъби #Crazy
Сега с това животно ще видим ще се преборя ли newsm78

# 362
Здравейте, момичета. Виждам, че тук се обсъждат проблемите само на влагалищните гъбични инффекции, но аз имам проблем с гъбички на давата палеца на краката. Къде е редно да попитам, в тази тема, или да отворя нова?

# 363
Здравейте, момичета. Виждам, че тук се обсъждат проблемите само на влагалищните гъбични инффекции, но аз имам проблем с гъбички на давата палеца на краката. Къде е редно да попитам, в тази тема, или да отворя нова?
Има доста теми за гъбичките по краката и ноктите Peaceнедей отваря нова по добре потърси от старите.Ще намериш полезни неща,аз съм ги чела,но сега немога да те ориентирам къде са Peace

# 364
Добре, ще потърся Peace

# 365
  • Бургас
Пия антибиотик,в аптеката ми предложиха като профилактика противогъбично да си взема пробиотици. Ще ми се размине ли?

# 366
  • Бургас
имаш лек шанс Wink

# 367
  • Бургас
А така, че отдавна не съм се лекувала....
А идеи как да си увелича шансовете? По принцип на 5 ден от цикъла вземам по един Микомакс, а сега съм в цикъл,така или иначе ще си го изпия.

# 368
Вземи си пробиотици и ги пий повечко време след като свърши АБ. Вземи си и микомакса и стискай палци  Hug

# 369
  • Бургас
Да, добре е да пиеш пробиотиците дълго време, те поне са полезни като цяло. Щом пиеш и Микомакс друго не знам какво да ти кажа, стискай палци... Rolling Eyes

# 370
Искам предварително да се извиня , че се намесвам,но истината е ,че вече ми идва да си блъскам главата от безсилие срещу проклетите гъбички и ужасните последици,които "наследявам" при появата им.Вече не знам къде да отида!Само пари,микробиология,успокоения,лекарства(едни и същи) и след максимум два месеца пак съм цъфнала.Моля ви посъветвайте ме в София за наистина добър специалист-гинеколог.Мисля да отида в клиника Вита да се пробвам и там дали ще ми предложат решение!Мисля и да посетя и дерматовенеролог,защото от два месеца имам обилно течение и ужасен сърбеж,който се разпространи към изхода на ануса EmbarassedТолкова ме е срам,но последния гинеколог изобщо не ми обърна внимание на това неудобство,изписа само някаква пастичка и толкова,а аз се побърквам вече!Дали това е правилния избор за специалист?За първи път ми случва нещо такова Cry

# 371
не съм сигурна, че въпросът ми е за тук и се извинявам, ако не е....та да ви попитам с микробиология освен гъбичките, може ли да се диагностицират хламидия и гонорея  или за тях се правят други изследвания?

# 372
не съм сигурна, че въпросът ми е за тук и се извинявам, ако не е....та да ви попитам с микробиология освен гъбичките, може ли да се диагностицират хламидия и гонорея  или за тях се правят други изследвания?
С обикновена микробиология не може. За хламидия и гонорея се правят ДНК тестове в специална лаборатория. PCR тест мисля се казваше. Същото е и за микоплазма и уреаплазма.

# 373
Момичета, преди време в някоя от старите теми бях чела, че някои от вас използват едно специално гелче. Може ли да ми кажете как се казва?Явно имам някакъв проблем с овлажняването и ще се наложи да използвам нещо такова. Но пък знам, че тези гелчета водят до поява на гъбички понякога. Този беше някакъв специален доколкото си спомням, но не ми се рови във всички стари теми.  Hug

# 374
Момичета, преди време в някоя от старите теми бях чела, че някои от вас използват едно специално гелче. Може ли да ми кажете как се казва?Явно имам някакъв проблем с овлажняването и ще се наложи да използвам нещо такова. Но пък знам, че тези гелчета водят до поява на гъбички понякога. Този беше някакъв специален доколкото си спомням, но не ми се рови във всички стари теми.  Hug
НЕ ползвай зеления на Дурекс! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт