Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 525
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз си взех това лекарсвто, но за сега не съм си го слагала. При мен налепът за сега почти се махна, но имам ужасно изсъхване на устата. Ще чакам да видя ефекта от Дактарина при теб:}

# 466
  • София
   Мен много  ме  тревожи  вкусът в устата ,който си е  почти  постоянен  и   всичко  това  стана  след операцията  на  сливиците. Явно  от  сринат имунитет?

# 467
  • София
Предполагам си пробвала с гаргара от лайка и сода, също така ползвам вода за уста "Листерин", освежава. Но при мен е факт проклетото изсъхване на устата,което вече много ме тормози. Стоматологът каза, че било от хормонален проблем (факт е, че имам проблем с щитовидната), личната каза че било или малко гъбички, или реакция към сухия въздух на климатика. Отделно, че езикът ми постоянно се нацепва на ранички отпред.  На теб лекар Уши-нос -гърло ли нищо особено не ти е казал? Отчаяна съм, че явно няма да намеря отговора на този проблем и ще си го търпя.

# 468
  • София
  Аз около  два  месеца и половина  след ваденето  на сливиците ходих  при  трима  различни  УНГ - в ИСУЛ,  Военна болница и  МЦ "Лора " и никой  не  дава  никакво  обяснение относно  този  вкус , дори  не ми  се  прави  микробиология нито  пък друго  изследване - само  така  с  гледане "Кажи А-аааааааа"  и това е изхабиш си  направлението  или  дай  30 лв. и  това е ....... Cry  Личната  няма  никакво  становище  и  ми  изписваше  хомеопатично  - Тонзилотрен (нищо не  ми  помогна ) и вече  почти  два  месеца  не съм ходила  на  лекар , пробвам с какво ли  не и се  надявам да  премине  ,но  не  минава .........вече  съм отчаяна  и  се  чудя  какво да  правя ???  А и  периодично  си ме  боли  гърлото - ей така  без нищо без да  съм пила  ,студено  ,газирано , сладолед  и пр.  Диагнозана на  УНГ  е  хроничен фарингит ! Направо не  знам вече ..........

А гаргари  съм правила  с какво ли не , още  веднага след операцията - абе  всичко  започна след нея  и сега  няма  управия......... Mr. Green

На  мен също много ми  съхнеше  устата  първите  два  месеца  след операцията , сега не  чак толкова , но  вкуса  направо  ме   побърква  вече.......

# 469
  • Пловдив / София
Аз един вид да дам отчет.  Blush
На лекар не съм ходила. Преди две седмици пак ми се появиха гъбичките след ок.10-месечно затишие.
Та, слагах една седмица по малко кис.мляко вечер. За първи път го изпробвах. Имаше ефект. Сутрин се мия с отвара от лайка.

Купих си и Флоражин. Досега не съм го ползвала.
Но тъй като днес ми дойде цикъла и ще изчакам с Флоражин-а до др. седмица. Дано да помогне. Praynig

# 470
  • Провинция
Момичета,искам да попитам Микомакса 150мг еднократно как и кога го приемате.Аз от години се мъча с гадните гъбички,но без файда...Сега обаче  течението се засили и искам да закрепя положението.В предните теми на няколко места се споменаваше за лечение с Гинопеварил глобулки + Микомакс еднократно.За вагиналните таблетки е ясно,че се слагат преди или след цикъл,но Микомакса - не ми е ясно...Та ако може да ми помогнете...

Пак да попитам! Embarassed

# 471
  • София
Микомакса  , когато е  еднократно от  150 мг. се  пие на  4-5 ден от началото  на  цикъла , но  поне  три  цикъла   (3м. ) за да  има  ефект !  Peace

# 472
  • Провинция
Микомакса  , когато е  еднократно от  150 мг. се  пие на  4-5 ден от началото  на  цикъла , но  поне  три  цикъла   (3м. ) за да  има  ефект !  Peace

bouquet

# 473
На мен Микомакса ми е предписан всяка седмица по едно хапче.

# 474
Момичета, аз за пореден път да питам, дали някой използва "ФЛОРАЖИН Вагинален гел"?

Никъде не мога да намеря информация относно това, дали може да се ползва с латексов презерватив. Искам да го използвам профилактично, защото от останалите подукти съм доволна, но нито в листовката пише, нито в сайта на вносителя. Моля, ако някой е информиран да каже   bouquet

# 475
# 476
Естел, благодаря!Но мисля, че в тези коментари става въпрос за вагиналните овули, които са различен продукт. Пък даже си мисля, че те са на маслена основа, което път разяжда латекса....Не знам защо администратора е отговорил по този начин newsm78 Питах лекарката си, но тя каза, че точно с този продукт не е запозната и се въздъжра от съвет по отношение на прилагането му заедно с латексов пезерватив  Sad Освен да пиша на производителя....

# 477
То е като със свещичките.
С Гино-Дактарин секс не може,защото разяжда латекса.
С Клортимазол може.

Май може
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8% … D0%96%D0%98%D0%9D

# 478
Извинявам се, ако се повтарям, но какво трябва да (не) се яде, когато имаш гъбички?

Намерих само този списък: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320365.125;wap2
но ми се струва безумно да не се ядат плодове, аз цяло лято само това ям. Confused Толкова ли не се препоръчват, за шоколада и сладкото знам...

# 479
Gesika, на теб каква диета ти препоръча лекаря, който ти извади сливицата?

Общи условия

Активация на акаунт