Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 551
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Мисля, че бях писала вече. Купете си Gynatren от Германия - ваксина. За 3 години си решавате проблема.

# 451
Цитат
Купете си Gynatren от Германия - ваксина
Разрових се в нета да открия нещо за ваксината и разбрах, че лекува трихомони. Та въпроса ми е за канида помага ли, а и много са пили и хапчета, които набавяли от Турция-Тиберал, но там било под името - Ornisid Fort -500mg.
Ако някой има мнение по въпроса да сподели............

# 452
Цитат
Купете си Gynatren от Германия - ваксина
Разрових се в нета да открия нещо за ваксината и разбрах, че лекува трихомони. Та въпроса ми е за канида помага ли, а и много са пили и хапчета, които набавяли от Турция-Тиберал, но там било под името - Ornisid Fort -500mg.
Ако някой има мнение по въпроса да сподели............

Ваксината е показана за Candida и трихомони.

# 453
Aз съм пила орнидазол от Турция - като другите е , но пък при мен в лабораторията ми откриваха, че имам трихомони, а дефакто съм нямала, щото като я смених казаха, че НЕМА нищо! Проверявайте в няколко лаборатории, щото аз пих 6 месеца хапове за нямащо! 

# 454
Освен, че имам парене и дескомфорт от няколко дни чувствам и увеличени лимфни възли около яйчниците. Докато излязат резултатите на своя глава взех 1 табл микомакс.

# 455
  • Пловдив / София
Здравейте, момичета, от доста време не съм писала в темата.
Даже днес, по обед, без да искам пуснах нова, дублираща (писала съм да я изтрият/заключат).
За съжаление виждам нови потребители тук.
Аз от доста месеци насам бях повече от добре- никакъв дискомфорт както през деня, така и по време на секс.
Но в сряда се започна един сърбеж. Tired
До вчера. Сега няма сърбеж, обаче си остана лекото пощипване, както и се появи познатото парене при секс. Доста се разтроих.
Последно си правих МБ края на декември. Тогава имах, но малко. Пих някакви пробиотици, лекарствата от рецептата изобщо не съм ги пила.

Обмислям или да пробвам Цитросепт-а, или да ходя на хомеопат. Имам една лекарка препоръчана. Последното го обмислям от нач. на годината. Но тъй като се почувствах добре и мислех, че съм се излекувала, обаче...май не е така.

Аз мисля, че при мен са рецидивирали, защото в нач. на юли бях болна няколко дни, края на юни, пък, смених и работата. Всички това е стрес и отслабена имунна система. Даже напоследък се чувствам все отпаднала, вче ме наболява главата. Мисля, че това са и причините.

Има ли в крайна сметка някой, който да се е излекувал с хомеопатия /не прочетох новата тема цялата./ Споменавали сме и др. път, но, като че ли, само откъсчлени сведения.

Малко дълго стана.

# 456
Както вече писах аз мисля ,че досега само хомеопатията ми помогна.7 години опитвах с хапчета мехлеми и отвари

# 457
  • Пловдив / София
Както вече писах аз мисля ,че досега само хомеопатията ми помогна.7 години опитвах с хапчета мехлеми и отвари

Да, върнах се в мнения ти. Одеве прочетох поста ти.
От кой град си? И можеш ли да препоръчаш хомеопат.

Аз малко прочетох за този вид медицина. Изобщо не съм запозната, но чета за класическа и боаронска хомеопатия. Мненията за втората са противоречиви.
Ти при какъв хомеопат ходи?

# 458
  • София
Здравейте, искам съвет от вас. Сега боря едни гъбички в устата само с Лактофлор за смучене и се надявам да се оправя, за сега имам подобрение. Препоръчайте ми нещо от пробиотиците за влагалището. Искам профилактично да слагам нещо, защото ми е ясно, че щом са ми в устата са и там и къде ли не, но за момента лекарката ми не ми изписа антимикотични,а и скоро пих. Не съм започната с марките пробиотици за влагалището и ще се радвам ад споделите вашия опит.

# 459
Шмати, то моето вече, ще звучи като реклама, ама наистина съм доволна от Флоражин. За това го препоръчвам и тук. Има глобулки за 6 дни, има течност за промивки, която е като дамски душ, но в индивидуална опаковка и течен сапун за миене. Аз съм най-доволна от глобулките и то доказано, защото си правих микробиология и преди, и след използването им. А течността за промивки ми каза лекарката само след цикъл или след полов акт да я ползвам, като не прекалявам с честотата на употреба. Аз нямах гъбички, но имах колибактерии и абсолютна дизбактериоза на влагалището. Успех   bouquet

# 460
  • Stuck in a moment

Има ли в крайна сметка някой, който да се е излекувал с хомеопатия /не прочетох новата тема цялата./ Споменавали сме и др. път, но, като че ли, само откъсчлени сведения.

Малко дълго стана.

Една потребителка Very (не знам дали точно го изписвам) беше казала, че се е излекувала от кандидоза с хомеопатия. Хомеопатичката била от Бургас.
Редактирам се. Вери е потребителката, на кирилица е ника и. Тука е почнала една тема за раждането вкъщи, така давам линка, за да я намерите, защото не знам само името как да пусна като линк.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455469.0

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 14:17 от тефтерче

# 461
  • София
Здравейте, искам съвет от вас. Сега боря едни гъбички в устата само с Лактофлор за смучене и се надявам да се оправя, за сега имам подобрение.

Здравей  Шмати

Може  ли  да  попитам след като  имаш гъбички  в устата какви  са  ти  симптомите и с микробиология  ли  ги  доказаха? Питам ,защото на мен април месец ми  извадиха  сливиците  с операция и  веднага  след това  наред с  всички  болки  получих един стипчив  вкус , който наподобяваше  вкус на  сода  бикарбонат . До  1 м. след това  при  контролни  прегледи  УНГ  казваше ,че  било  нормално ,  но  в последствие този  вкус премина  в горчив и кисел и до  сега  все така ........???  Cry ooooh!  УНГ  не  ми  казват нищо  относно  проблема , та се  чудя  дали  не са  гъбички  това , защото  след операцията  два  пъти  пих антибиотици ?  Или  пък  е нещо  свързано със самата интервенция  знам ли  вече??? Thinking

# 462
  • Провинция
Момичета,искам да попитам Микомакса 150мг еднократно как и кога го приемате.Аз от години се мъча с гадните гъбички,но без файда...Сега обаче  течението се засили и искам да закрепя положението.В предните теми на няколко места се споменаваше за лечение с Гинопеварил глобулки + Микомакс еднократно.За вагиналните таблетки е ясно,че се слагат преди или след цикъл,но Микомакса - не ми е ясно...Та ако може да ми помогнете...

# 463
  • София
Gesika, не са ми правили микробиология. Личната реши, че не съм достатъчно категорична за гъбички, но може би все пак са те. Реших да не задълбавам. Симптоми суха уста, гъст бял налеп в средата на езика и тръгва навътре към гърлото на нещо като "облачета" от бял налеп. Вкус в устата някакъв като застояло блато и лош дъх. За сега смуча сало лактофлор, в крайна сметка това е пробиотик и реших да пробвам с него преди да ми изпишат нещо друго. За сега белият налеп значително намаля.

# 464
  • София
Шмати
,  ясно  и моите  симптоми  са  почти  същите ,въпреки  че  налепа не  е много  изразен ,но  все  пак го  има ....... Аз също  помислих ,че  това  най- вероятно са  гъбички и от  вчера си  купих  едно  лекарство  за  гъбички  в устата и  гърлото - Дактарин  орал-гел. От вчера  го   взимам  - 3 пъти  на  ден - само ,че  въпреки ,че е  уж сладко на  вкус  е доста  гадно и после  се  получава нещо  като  гадене и  повдигане ( точно  това  си е  описано  и в листовката  като  странична  реакция ) . Та  да  видя  дали  и от него  ще  имам подобрение ,че  много се  тревожа  Cry Sad.........

Иначе  пробиотици и  аз съм  смукала - Лактофлор , Дентавакс , Прополки - но  нещо  при мен няма  ефект???

Общи условия

Активация на акаунт