Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 309
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Много ви благодаря  Gesika и red devil.Ще си правя нова среща.Не живея в Бг.и нямам никакъв избор на лекари,какъвто ми се падне такъв.Винаги съм била с генекологични проблеми,омръзна ми вече.Мислих си,че след диспласията няма да имам вече проблеми,но уви. А какво ще рече анаеробна инфекция?

# 601
Много ви благодаря  Gesika и red devil.Ще си правя нова среща.Не живея в Бг.и нямам никакъв избор на лекари,какъвто ми се падне такъв.Винаги съм била с генекологични проблеми,омръзна ми вече.Мислих си,че след диспласията няма да имам вече проблеми,но уви. А какво ще рече анаеробна инфекция?
И аз заради постоянни инфекции се подложих на ДТК, въпреки че онколога ми твърдеше, че не е необходимо. Та сега вече раничка нямам, ама от тогава постоянно съм с бяло течение. Последния ми лекар каза, че това често се случва след електрокоагулация. А иначе анаеробите са бактерии, които се развиват в среда лишена от кислород...доколкото си спомням...дано не греша. newsm78 Но се лекуват не особено трудно. Аз преди 10-тина години имах същата инфекция и си спомням, че пих антибиотик - три дни, плюс Тинидазол - едно ужасно нещо, от което имах вкус на метал в устата. Около пет дни май го пих и него. Обаче си спомням, че и партньора ми го пи, заради опасност да се заразя отново.

# 602
  • Stuck in a moment
И аз заради постоянни инфекции се подложих на ДТК, въпреки че онколога ми твърдеше, че не е необходимо. Та сега вече раничка нямам, ама от тогава постоянно съм с бяло течение. Последния ми лекар каза, че това често се случва след електрокоагулация. А иначе анаеробите са бактерии, които се развиват в среда лишена от кислород...доколкото си спомням...дано не греша. newsm78 Но се лекуват не особено трудно. Аз преди 10-тина години имах същата инфекция и си спомням, че пих антибиотик - три дни, плюс Тинидазол - едно ужасно нещо, от което имах вкус на метал в устата. Около пет дни май го пих и него. Обаче си спомням, че и партньора ми го пи, заради опасност да се заразя отново.

Red, какво е това ДТК? И какво според вас енай-правилното третиране на тези ранички - т.нар. горене или има и с медикаменти?

# 603
Привет момичета. Влизам с въпрос някой чувал ли е за фирма Green master? Свекърва ми е намерила техен каталог, в който има един уред (зепер) който лекувал гъбични и бактериални инфекции newsm78. Доколкото разбрах действа на основа магнитно поле. Имате ли някакви отзиви, защото тя се е отчаяла в борбата с гъбички и  е готова да го купи - (а не е евтин). На мен ми звучи малко като баш лаф работа и за това ви питам.

Благодаря  bouquet

# 604
Ето каталога на Green master:
http://www.green-master.eu/attachments/616_GreenMasterNewWellnes … tionCatalogue.pdf
Познавам дистрибутор на тази фирма и веднъж си поръчах сок от Алое вера. Не стига, че струва с 5 лева повече , но беше доста разреден с вода. Сега само Царските билки поръчвам от този каталог, но за децата, а не за мен. За запера има отделна тема тук, има мнения 'за' и "против". Една майка споделя, че детето и започнало да трепери след процедури със запер. Моето мнение е "против".  Една приятелка го има, тя вече не го ползва, а го предоставя на други познати. Тя за себе си не видя никаква промяна.

# 605
Инера - благодаря за бързия отговор  bouquet  По принцип съм скептично настроена към скъпо изглеждащи каталози, с обещания за чудеса...ще прегледам и темата, за да дам аргументи на майка ми:)

# 606

Red, какво е това ДТК? И какво според вас енай-правилното третиране на тези ранички - т.нар. горене или има и с медикаменти?

ДТК е диатермоелектрокоагулация. Така нареченето "горене" на раничката. Моя лекар е Д-р Славчев и той прецени, че за мен това е най-подходящо. Метода на третиране на раничката според мен се определя от много неща. Но във всеки случай, така нареченето химическо третиране е само временно спасяване на положението, а и често "замазва" картината и при последващи прегледи е трудно да се прецени състоянието. Поне при мен така се получи. Не бях раждала, "наклепаха" ми раничката с Ваготил - преди време това се ползваше и после разбрах, че не е било правилно. Има цяла темаичка за "Раничка на шийката на матката". Повече можеш да четеш там   bouquet

Привет момичета. Влизам с въпрос някой чувал ли е за фирма Green master? Свекърва ми е намерила техен каталог, в който има един уред (зепер) който лекувал гъбични и бактериални инфекции newsm78. Доколкото разбрах действа на основа магнитно поле. Имате ли някакви отзиви, защото тя се е отчаяла в борбата с гъбички и  е готова да го купи - (а не е евтин). На мен ми звучи малко като баш лаф работа и за това ви питам.

Благодаря  bouquet

За тази фирма не съм чувала, но с този уред съм много добре запозната. Имам цяла книга за него и за действието му. Авторката е Д-р Хулда Кларк, която обяснява,че всички заболявания, включително и рак и СПИН даже са причинени от микроорганизми. Но честно казано на такива фирми изобщо не вярвам. За да използваш този уред трябва да знаеш на какви честоти точно да го настроиш за съответния микроорганизъм. За целта пък трябва да знаеш точно какви бактерии има в организма ти. Ако искаш мога да ти пратя книжката на e-mail. Ето от тук можеш да си я свалиш директно: http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%CA%EB%E0%F … 0+%D0%E5%E3%E5%F0

# 607
Тя, Хулда Кларк е починала от рака, но може би  е удължила живота си с няколко години с помощта на запер, медикаменти, билки, диета. То запера (както и космодиска, сребърната вода) само допълва едно лечение с медикаменти или билки, диета. Ако човек  ползва запера, но продължава да си яде каквото му падне, едва ли ще има добър резултат...

Аз още се чудя какво да я правя моята раничка. Първото светило каза, че била голяма, но не ме прегледа с колпоскоп. След една седмица второ светило ме прегледа с колпоскоп и каза, че раничката е малка и повърхностна (нямам течение, нито гъбички)... ако искам може да ми я обгори с лазер срещу 20 лева, но мога и да изчакам...след няколко месеца можело да изчезне сама, но може и там да се развият бактерии и гъбички. Моят цикъл по принцип е през 24-26 дни ( последният беше 25 дни). Днес ми е втори ден от новият цикъл. Кога точно да отида да ми я гори, като в петък ще ми е първият чист ден , а в понеделник на 20.12- ще е четвъртият ?

# 608
Инера, аз моята точно за това толкова настоявах да я махнат - защото е потенциално свърталище на бактерии и инфекции. На мен както вече писах не ми я "гориха" с лазер, а процедурата струваше към 280 лева...Сега вече няма и следа от въпросната раничка, но проблемите с течението ми си останаха. Проблеми с цикъла и аз не съм имала. Както вече казах, аз съм за третиране на тези ранички и съм сигурна, че от само-себе си не изчезват. Но е много важно лекаря да прецени правилния метод, защото понякога става по-зле.

# 609
  • София
  Лазер   за  20  лв.  до  сега не   съм чувала да  има някъде  ?  На  мен  ми  я гориха  с лазер  преди  близо  5 г.  и тогава струваше  50 лв.

Нали знаеш  ,че  не се  гори на "сляпо  "  -задължително колпоскоп и биопсия  -така на око не може да се каже дали  е повърхностна  или не .  А бактериите  и  гъбичките далеч не са най  -  страшното ,което  може да  причини   така нар.  "раничка  "  -  дисплазията  е доста  по сериозно  състояние  ,но се доказва  чрез  хистология  , а  не  с  "гледане  на  око"  !

# 610
Уф, странна работа...
Питах също и за теста за хламидии - единственият симптом за хламидия е, че  жената  не може да забременее. Аз не съм имала такива проблеми и затова се отказах да го правя. А  теста за папилома вирус струва 70 лева и на него ще пише само "положителен" или "отрицателен".  Ако е положителен няма да пише нито от кой тип е, нито дали е високорисков или нискорисков. Може би ще го направя след 3 месеца.

# 611
  • София
А  теста за папилома вирус струва 70 лева и на него ще пише само "положителен" или "отрицателен".  Ако е положителен няма да пише нито от кой тип е, нито дали е високорисков или нискорисков. Може би ще го направя след 3 месеца.

Точно  поради  тази  причина  от  финансова  гледна  точка  е по  изгодно  да се  направи типизация  -  тя  е за  12 те  високорискови  типа  НРV  , като  всеки се  типизира по отделно   и  срущу  всеки  тип  ти  описват  какъв  е  дали  (+)  или  ( - )  .  В  Геника  до  скоро  цената му  беше  83 лв.

Лично  аз  миналата  година , средата на  септември  носих   секрет  (цервикален )  в  Геника  за  хламидия,  микоплазма и  уреаплазма  .  Трете  общо  са  55 лв.  Прави  им  се ДНК   анализ  , слава богу  ми  излязоха  (-)  .

# 612
ДНК тест за хламидия, микоплазма и уреаплазма, от вагинален секрет правят в Клиниката по кожни и венерически заболявания в Александровска болница. 10 лева е теста и става за един ден. Заедно с прегледа излиза 30 лева всичко.  Simple Smile

# 613
Хайе пак съм тук  Cry При последната МБ преди месец нямах нищо, сега Кандида 10 на 3-та степен  Cry Лекарката ми каза, че това е малко количество и не се налага да пия този път нищо, но ми предписа Гиназол с апликатор. Само това не съм ползвала, ще ми кажете ли какви са отзивите? Има ли ефект от него?До колкото прочетох листовката, активното вещество не е флуконазол. Защото като пих Дифлукан миналата година ефекта беше нулев, което значи, че явно не ми действа.  Tired

# 614
Аз съм доволна от  Гиназол. Направих 2 приема. Преди и след цикъл, за сега нямам оплаквания. Това беше септември месец.  Дано да не се появят повече.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт