Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
"несигнификантна" = "незначима" , "незначителна""...от significant - значим

# 91
  • София
   несигнификантна - означава ,че е в  ниско ( минимално ) количество , което може да изчезне и от само себе си , т.е. без терапевтично  третиране ( лечение) - един вид организма би могъл сам да се справи.  До 10 на 3 степен се води несигнификантна ,  а от 10 на 4 степен вече е сигнификантна и тогава  микробиолозите изготвят и антибиограма ( това разбира се важи за бактериите)  .  А при теб да разбирам ли ,че симптома е само  течението - защото беше споменавала преди ,че имаш всички симптоми като за гъбички?!??  Дискомфорт някакъв имаш ли?

# 92
Момичета, възможно ли е при преглед да не се види раничка, ако има такава?   bouquet

# 93
  • София
     За  всичко ,което те интересува относно раничката може да се информираш от тази тема - прочети  подробно описанията на 1 - ва страница.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459580.0

# 94
     За  всичко ,което те интересува относно раничката може да се информираш от тази тема - прочети  подробно описанията на 1 - ва страница.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459580.0
Gesika,  bouquet Отивам да  smile3529

# 95
Пак съм аз  Cry Mr. Green
Кандида крусеи - микробиологията е правена в клиниката по дерматология и венерология.
Минах 1ви курс на лечение с Орунгал, но изследването е преди това. На следващия цикъл ще пия две хапчета на 5тия ден. След това ще пусна пак МБ. Дано измрат гадовете  Praynig Praynig Praynig
Тия гъби ще ми попречат ли на бебеправене, след 4 месеца да речем  Blush Четох, че за Орунгала трябва да мине един цикъл и може да се правят опити за забременяване. Но като цяло гъбичките ще ми попречат ли? Почвам да се сдухвам....
Относно секса - оралните удоволствия забранени ли са ?

П.С. Хормоналните ми изследвания са в норма и гинекологичния преглед - ехограф на матка и гърди - показа , че всичко е наред.

# 96
"несигнификантна" = "незначима" , "незначителна""...от significant - значим
   несигнификантна - означава ,че е в  ниско ( минимално ) количество , което може да изчезне и от само себе си , т.е. без терапевтично  третиране ( лечение) - един вид организма би могъл сам да се справи.  До 10 на 3 степен се води несигнификантна ,  а от 10 на 4 степен вече е сигнификантна и тогава  микробиолозите изготвят и антибиограма ( това разбира се важи за бактериите)  .  А при теб да разбирам ли ,че симптома е само  течението - защото беше споменавала преди ,че имаш всички симптоми като за гъбички?!??  Дискомфорт някакъв имаш ли?

Благодаря за обясненията момичета. Ясно ми стана...Реших, че значи, че просто не се индикира по някакъв начин наличието, а всъщност я има. newsm78
А дискомфорт имам - веднъж имах ужасно парене и след секс също - най-вече. Имам чувството, че лубрикантите ми провокират още повече състоянието. Ама сега от два месеца секс не правя, поради ясни причини, но подобрение няма кой знае какво  Sad Основно в момента е течението, което понамаля след Лумексин-а, ама си го имам. А парене и сърбеж нямам сега. Ама то е ясно защо... Cry
echolalia , тъкмо щях да те питам на теб изолираха ли ти гадинките в тази лаборатория. Защото аз също там си правя изследванията, та вече започвах да се съмнявам дали ги правят като хората. Ама пък там ако не са специалисти, вече не знам къде... ooooh!

# 97
Гинеколожката, при която ходих до сега, днес ми каза, че гъбичките не можели да се видят под микроскоп  ooooh! Направо ме разби Simple Smile Личи си колко е компетентна  Whistling

# 98
  • София
     А като не се  "виждат " под микроскоп , тогава как се виждат????

# 99
Не знам, не каза  Laughing. И от други лекари съм чувала ,че за гъбички гинеколозите не са най-компетентни. Затова отидох в клиниката по дерматология и венерология. Много се надявам Орунгала да избие гадините  Praynig

# 100
Тая гинеколожка явно не е в час Shocked Всеки що-годе читав гинеколог може да ги види още веднага под микроскоп и в повечето случаи МБ не се налага. Ама то тази работа не е за всички...заради това сме на тоя ред, от недолекувани уж елементарни неща.

# 101
 Еее недейте да хулите чак толкова. Сигурно лекарката е имала в предвид, че е по добре да се направи посявка, за да се установи кой точно вид гъбичка е. С обикновен микроскоп в един гинекологичен кабинет, в който няма нито бои за оцветяване, нито други необходими материали, не може на 100% да се каже кой вид е.

Не знам, не каза  Laughing. И от други лекари съм чувала ,че за гъбички гинеколозите не са най-компетентни. Затова отидох в клиниката по дерматология и венерология. Много се надявам Орунгала да избие гадините  Praynig

Може ли да ми кажешкоя е клиниката, т.к смятам да потърся и по тясно специализирано мнение?

# 102

Може ли да ми кажешкоя е клиниката, т.к смятам да потърся и по тясно специализирано мнение?

Здравей! Клиниката ми я каза red_devil. Казва се Клиника по дерматология и венерология . Ето линк http://sofia-derm-clinic.org/index.html . Не твърдя , че там има лек за гъбичките...но на това се надявам  Praynig Hug

# 103
Симптомите ми са течение - понякога слабо, понякога по-засилено, без миризма, понякога със лек сърбеж, почти нямам. На изследванията все различни бактерии - Е. коли, Пнеомотание (нещо такова), Уреалитикум и какво ли не , редуват се бактерии и гъби. Никой доктор не може да ми помогне ... много искам да имам бебе, но ме е и страх ... въртя се в омагьосан кръг. Един от докторите ми беше казал, че е липса на Лактобацили , но след като дълго си слагах пак старата работа ... вече 7-8 години , няма отърване

# 104
  • София
    Аз съм така от 4 г. и половина , и при мен няма лактобацили или са  в оскъдно количество.  Но при мен лошото са усещанията - ежедневен дискомфорт, който вече ме влудява- а съм се отровила от лекарства , глобули , мазане с кремове и какво ли не.....При теб поне е само течението.

Общи условия

Активация на акаунт