Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 543
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
А някой ползвал ли е интимин лосион Ин Кеър, и какви са ви впечатленията?

# 271
  • Stuck in a moment
Цитат
Впрочем добре е при такива проблеми да се пуска и урина за всеки случай.
В подробности за симптомите няма да се впускам, те са сходни при всички.

Не  е точно така ,защото при някои наличието на бактерии се  проявява само  като течение ,  а  при други ( при мен също ) - няма течение , а  ужасен дискомфорт - парене , щипане ,  бодежи , сърбежи и   т.н . Но  разбира се , след като не желаеш никой насила не те кара да разказваш какви са ти  симптомите???  Flutter
Ами тук не искам, на лични по-скоро Simple Smile

# 272
  • София
   ОК  ,  ако   желаеш  - пиши ,където  решиш !!!  Peace Peace

# 273
Здравейте момичета! Темата е доста голяма и нямам време да изчета всичко, но искам да споделя моя проблем, пък дано някой изкаже мнение. От февруари месец започнах да усещам парене, което не беше съпроводено с течение. Ходих на лекар и той като ме прегледа реши че са гъбички /без иследвания/  и ми изписа вагинални таблетки които не помня как се казваха но бяха и за гъбички и за бактерии. Слагах ги 6 дни и еднократно за пиене Флукорик. Имаше известно облекчение, но след като свърших с вагиналните след ден ми дойде. На последния ден от цикъла, по препоръка на гинеколога изпих още един Флукорик. Промяна нямаше. Все си усещам паренето - кога по-силно кога по-слабо, но го има. Между временно на своя глава си направих кръвни изследвания за хламидии - IgA i IgG антитела - отрицателен резултат. Отидох пак на лекар с искане да ми пусне микробиология. Резултата от изследването е "Без растеж на микробна флора". Гинекологът ми видя резултата и въпреки това предвид оплакванията ми предписа един гел против гъбички, който се слага еднократно /не му помня името/ и от следващата седмица - Гинофлор вагинални таблетки за гъбички и Микомакс по едно на седмица за три седмици. Сложих гела, на следващата седмица 2 от Гинофлора и то взе че ми дойде. Изпила съм и двата Микомакса и положението си е все същото. Не знам какво да правя. Отчайвам се. Кажете ми моля ви, ако имам гъбички нали следва да излязат на микробиологичното изследване? И какво друго да направя? Извинявайте за дългия пост, но възможно ли е да няма гъбички а да имам такива усещания. Нямам обилно течение, но когато се мия вечер виждам около срамните устни нещо белезникаво като неразмазан крем. Незнам как да го обясня точно.

# 274
Както го описваш на мен ми прилича точно на гъбички , но ми е много странно ,че не излизат на изследвания , нито се повлияват от това силно лечение ... Това белезникавото като неразмазан крем, което описваш може да е течението, коетое много характерно за гъбчиките - прилича на пресечно мляко - малки бели парцалчета ... Не знам какво да те посъветват - за да облекчиш симптомите можеш да опиташ промивки със сода за хляб - 1-2 лъжички в 1 л вода - но това само ще облекчи паренето , няма да те излекува. Микомаксът се пие и по други схеми , може би трябва да опитате друга с твоя доктор ( да го пиеш няколко последователни дни и после известнио време профилактично)

На първо време обаче трябва да получиш точна диагноза , ако трябва и от друг лекар ...

# 275
А някой ползвал ли е интимин лосион Ин Кеър, и какви са ви впечатленията?
Аз го плзвах, по-точно това, което а зе промивки и за тампони - течност с дамски душ към нея. Ефекта беше нулев при имен.

# 276
оф имам въпрос...
На сухо съм повече от месец.Случиха ми се 3-4 дни под много силно напрежение,с адски много стрес и нерви.И пак се появи миризливото течение и белите парцалчета.
Възможно ли е да съм хванала гъбички от нерви?
айдеее пак 40-50лв за хапчета  Tired ooooh!

# 277
Гъбичките всеки си ги има в организма, но когато нарасне броя им тогава създават проблеми. При прием на АБ имунитета спада и гъбичките се "развъждат". При стрес имунитета също спада, така че за мен има логика и това да е спомогнало за появата им пак.

# 278
  • Stuck in a moment
оф имам въпрос...
На сухо съм повече от месец.Случиха ми се 3-4 дни под много силно напрежение,с адски много стрес и нерви.И пак се появи миризливото течение и белите парцалчета.
Възможно ли е да съм хванала гъбички от нерви?
айдеее пак 40-50лв за хапчета  Tired ooooh!

Силният стрес доказано отключва много състояния, включително множествена склероза, диабет, автоимунни заболявания, така че абсолютно възможно е защитните сили на организма да са спаднали и оттам проблемче....
Освен това, както по-горе са казали - АБ също предразполагат развитие на гъбички.
Храни с високо съдържание на въглехидрати - също.

# 279
Че то аз се ядосвам през ден. Close Не мога да стана непукист,а не мога да лекувам гъбички всеки месец.

# 280
Така както всички симптоми са ми за гъбички има нещо което не ми се връзва - четох, че ако имам гъбички по време на цикъл трябва да има облекчение. Но при мен не е така. Става още по-зле. Чудя се какво да мисля. Имам час за преглед за вторник. Дано тогава се разбере вече че много ми писна.

# 281
Не е така.По време на цикъл сърби повече и чесането си е жива мъка. Close Sick

# 282
Не е така.По време на цикъл сърби повече и чесането си е жива мъка. Close Sick

За сърбежа си вземете някакъв крем(Низорал например).Поне при мен сърбеж отдавна вече няма,а само течение.А по време на цикъл ми е най-добре  Laughing

# 283
bgbebe, а течението силно ли е? Аз течение почти нямам.

# 284
bgbebe, а течението силно ли е? Аз течение почти нямам.

Силно,слабо,жълто,кафеникаво...мени си се самичко...Никакви лекарства няма да си купя повече-грешни пари.На този етап си се промивам със смрадлика или сода.Обмислям ходенето при хомеопат скоро като оправя финансите.

Общи условия

Активация на акаунт